Hepiniz hakkınızı helâl edin

Yeteneck

Platin Üye
Buraya güzel saglam bir basarı hikâyesi yazmayı ben çok isterdim
Açıkçası hayalini de kurmustum çok kere.Sonu güzel olur belki burda baslik degistiririm sadece...

2010 mayisinda lösemi teshisi konuldu 20 yasimdayken 1 seneye yakın tedavi aldim 2011 yılinda van depreminden sonra nuks etti hastalığım.bir bismillah da malatyada dedik ama tedaviyi bitiremedim 2 ayda yatakdan kalkamaz hale geldim..cok zor bir surecin sonunda bekkenen oldu ve tekrar nuks etti hastaligim (2012 aralik)..2013 yilinda bu defa ankaradaydim..son çare ilik nakli..uygun ilik aramaya zaman yoktu açıkçası bu yuzden annemden yarı uyumlu nakil yapıldı..hersey iyi guzeldi gecen pazartesiye kadar..

Hersey guzeldi acikcasi gecen gune kadar haberlere dahi çıktık o dönemde

Uyumsuz kk hcre bile hayat kurtard - Hrriyet SALIK -YAAM

Yaş 24 oldu..hayatin belkide en guzel 4 yılı hastanelere harcandı sanirim daha yasayacagimiz zorluklar da bitmemiş ki pazartesi bir nuks haberi daha aldık...

Çevresinde bu ve benzeri kemoterapi gerektiren hastalik gorenler bilir surecleri ve zorlukları.doktorlar çok fazla bi sans vermiyorlar artik...

son 1 senemde bu forumda çok zaman geçirdim..benim tanidiklarım da oldu beni taniyanlar takip ettiklerim samimi olduklarim ,olmadiklarım...zorlu birkaç ay beni bekliyor bu süre icinde hepinizden dualarinizi bekliyorum.gectigimiz sene bu zamanlar ankarada bi toplanilmisti sanirim ilk toplanti o zamandi o zaman katilmak istemistim ama nasip olmamisti belki bundan sonrakilerde yaninizda olma sansim olmasi ümidiyle dualarınızı istiyorum sadece hepiniz Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benim bi hakkım geçmisse helal olsun...

Bir de ilerleyen zamanda kan ihtiyacım olabilir bu konu altindan mesaj yazarsam ankarada olan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok minnettar kalirım kan bulmak buyuk sorun ama bu forumdaki arkadaşlar sosyal medyada soz sahibi arkadaslar eminim birilerine ulasabilirler...kan grubum AB+ bu arada.kan ihtiyacım oldugunda bir telefonla da paylasirim

Hepiniz tekrardan Allaha emanet olun..

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

Umut kardeşim Allah günahlarını affetsin mekanını cennet eylesin. Bu arada bu arkadaşımız vefat etti arkadaşlar bazılarınız geçmiş olsun Allah şifa versin falan yazmış muhtemelen haberiniz Yok vefat ettiğinden konuyu okuyan herkes bi Fatiha okusun bu güzel insanın arkasından.

Üzüldüm içim cız etti hayat bilmediğimiz şeyleri ani şekilde ortaya çıkartıyor, dualarım bu tür hastalıkları yenmeye çalışanlara Allah hepinize şifa versin, kıldığım namazlardan sonra sizler içinde duamı eksik etmicem..

Buraya güzel saglam bir basarı hikâyesi yazmayı ben çok isterdim
Açıkçası hayalini de kurmustum çok kere.Sonu güzel olur belki burda baslik degistiririm sadece...

2010 mayisinda lösemi teshisi konuldu 20 yasimdayken 1 seneye yakın tedavi aldim 2011 yılinda van depreminden sonra nuks etti hastalığım.bir bismillah da malatyada dedik ama tedaviyi bitiremedim 2 ayda yatakdan kalkamaz hale geldim..cok zor bir surecin sonunda bekkenen oldu ve tekrar nuks etti hastaligim (2012 aralik)..2013 yilinda bu defa ankaradaydim..son çare ilik nakli..uygun ilik aramaya zaman yoktu açıkçası bu yuzden annemden yarı uyumlu nakil yapıldı..hersey iyi guzeldi gecen pazartesiye kadar..

Hersey guzeldi acikcasi gecen gune kadar haberlere dahi çıktık o dönemde

Uyumsuz kk hcre bile hayat kurtard - Hrriyet SALIK -YAAM

Yaş 24 oldu..hayatin belkide en guzel 4 yılı hastanelere harcandı sanirim daha yasayacagimiz zorluklar da bitmemiş ki pazartesi bir nuks haberi daha aldık...

Çevresinde bu ve benzeri kemoterapi gerektiren hastalik gorenler bilir surecleri ve zorlukları.doktorlar çok fazla bi sans vermiyorlar artik...

son 1 senemde bu forumda çok zaman geçirdim..benim tanidiklarım da oldu beni taniyanlar takip ettiklerim samimi olduklarim ,olmadiklarım...zorlu birkaç ay beni bekliyor bu süre icinde hepinizden dualarinizi bekliyorum.gectigimiz sene bu zamanlar ankarada bi toplanilmisti sanirim ilk toplanti o zamandi o zaman katilmak istemistim ama nasip olmamisti belki bundan sonrakilerde yaninizda olma sansim olmasi ümidiyle dualarınızı istiyorum sadece hepiniz Allaha emanet olun hakkınızı helal edin benim bi hakkım geçmisse helal olsun...

Bir de ilerleyen zamanda kan ihtiyacım olabilir bu konu altindan mesaj yazarsam ankarada olan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok minnettar kalirım kan bulmak buyuk sorun ama bu forumdaki arkadaşlar sosyal medyada soz sahibi arkadaslar eminim birilerine ulasabilirler...kan grubum AB+ bu arada.kan ihtiyacım oldugunda bir telefonla da paylasirim

Hepiniz tekrardan Allaha emanet olun..

Offf Bee Kardeşim! Yaktın Beni... Bütün Dualarım Yürekten Senin İçin... Her Hangi Bir İhtiyacında Pm'den Göndereceğim Telefon Numaramdan Ulaşmanı Rica Ediyorum Senden. ALAH Acil Şifalar Versin kardeşim.....

Allah yardimcin olsun ankarada olsam elimden geleni yapardim ama bizim forum cok duyarli emini ankarada olanlardan yardim edecekler vardir

büyük geçmiş olsun kardeşim,Allah acil şifa versin.Bir an önce seni tekrar aramızda görme ümidiyle,hoşcakal.

Kardeşim çok geçmiş olsun bir kez yenmişsin tekrar yenersin sen boşver o doktorların dediklerini yemişim onların verdikleri şansı.Allah verdi canını Allah alır sen güçlü birisin demek ki bu kadar zorluğun üstesinden gelmişsin sakın umudunu kaybetme bende Ankara'dayım ne ihtiyacın olursa hiç çekinmeden söyle.Kan grubum 0+ galiba ben sana da kan verebiliyorum.Gerçi bu tedavi sürecinde telefon kullanmana izin verirler mi bilmiyorum ama telefon numaranı da at öyle ortadan kaybolma merakta bırakma bizi sakın

Allah şifa versin bende cok üzüldüm gercekten bi tuhaf oldum Allah Yardımcın olsun kardesim

Derdi veren dermanını da inşaAllah verecektir.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Dualarım seninle kardeşim

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sana ve Ailene Sabırlar versin.Allahtan ümit kesilmez moralini yüksek tut.

Eywallah dostlar eksik olmayin mesajlariniz gucume guc katiyor emin olun

https://m.facebook.com/umut.tasdemir.9235

Facebook hesabım bu
05534312585 numaram da bu arasaniz cevap veremeyebilirim ama mesaj atarsanız bir sure sonra donus yapabilirim umarim eksik olmayın hiçbiriniz...

Gectiğimiz tedavide kan konusunda çok sıkıntı çekmistik bizim forum sosyal medyada biraz güclüdür diye tahmin ediyorum.bir ihtiyac halinde yardimima yetisirler eminim..

Kardeşim çok geçmiş olsun.. Hastalık dendimi hep kötü olurum Allah acil şifalar verir inş.
Karamsarlığa kapılma her şey olacağına varıyor. Bende ağır bir hastalığın pençesindeyim yapacak bir şey yok tıbbın çaresiz kaldığı o kadar çok hastalık var ki..
Hayatımın 30 senesini ev hapsinde geçirdim hastalıktan dolayı..
Neyse ya hüzünlendim allahım acil şifalar versin..

çokbüyük geçmiş olsun hocam. içim cız etti cok uzuldum..Rabbim acil şifalar versin.. en ufak bir ihtiyacında sadece forumdan bir arkdasla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.. hepbirlikte elimizden ne geliyosa yaparız evelallahl.Dualarımız seninle.. Allaha emanetsin ! :(

büyük geçmiş olsun hocam,dualarımız seninle.ankarada bir ihtiyacın olduğunda buradan dile getirebilirsin eminim ki üyelerimiz duyarsız kalmayacaktır.

Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.
Kısa sürede iyileşmen temennilerimle. . .

Kardeşim allahın yazdıgı ömrü hiç bir doktor ne 1 saniye ileri alabilir nede 1 saniye geri hepimizin gitçeği yer belli ama hiç birşeyden korkun olmasın allah bu dünyada çektirmiş sana ve allahta en çok sevdiği kullarını denermiş ben ankaradayım bı isteğin arzun olursa tüm ankarayı yığarım o hastaneye kardeşim yapabilceğimiz bişey olsun yeterki

Allah yar ve yardımcın olsun. ailene güç versin bu gibi durumda olan bütün insanlara yardım etsin...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri