Hepinizden Teker Teker Allah Razı Olsun Arkdaşlar..

Whisdropper

Kayıtlı Üye
Dostlarım, abilerim hepinizden allah bin kat razı olsun..
Çok acayip mutluyum banka hesabı vs herşeyi hallettim tüm sistemi oturttum artık herşey kontorlumde pin derdi bitti banka hesap doğrulama bitti allahım cok mutluyum sizinle paylaşmak istedim, hep sorunlarıma cevap arayan dostlarım sorularıma cevap veren çok değerli insanlar hepiniz sağolun varolun ilk paramı çekicem elim ayağım titriyor yahu çok mutluyum ya..
Konuyu silebilirsiniz yönetici arkadaşlar anlarım hiç sorun değil şuan çok mutluyum :D

Dostlarım, abilerim hepinizden allah bin kat razı olsun..
Çok acayip mutluyum banka hesabı vs herşeyi hallettim tüm sistemi oturttum artık herşey kontorlumde pin derdi bitti banka hesap doğrulama bitti allahım cok mutluyum sizinle paylaşmak istedim, hep sorunlarıma cevap arayan dostlarım sorularıma cevap veren çok değerli insanlar hepiniz sağolun varolun ilk paramı çekicem elim ayağım titriyor yahu çok mutluyum ya..
Konuyu silebilirsiniz yönetici arkadaşlar anlarım hiç sorun değil şuan çok mutluyum :D

Senin adına sevindim hocam :D . Bende geçtim eşiği Allahın izniyle 12 şubatta yola çıkıcak pin.Sizin kaç günde geldi ?

Senin adına sevindim hocam :D . Bende geçtim eşiği Allahın izniyle 12 şubatta yola çıkıcak pin.Sizin kaç günde geldi ?

inanır mısınız 3 kere pin istedim sanırım ekimden beri uğraşıyordum pin ile 3 gün önce kimlik sayesinde onaylattım pin gelmedi malesef..

Allah daha çok versin.. bu duyguları hepimiz yaşadık..
Allah herkese 4-5 haneli ödemeler nasip etsin inşallah... ;)

ne kaldı ki şunun şurasında yav emeğimin karşılığını alıyorum artık elim ekmek tutuyor ne büyük bir gurur bu yahu insan olgunlaştığını anlıyor yeminederim ya :D

şu ana kadar hiç bir işte çalışmadın sanırım, ilk defa para kazanıyor olmalısın.
dediğimi yanlış anlama

bunu okurken incedende bir güldüm 1 ay önce filan aynısını ben yazmıştım herkez ilk başladıgında süper kazanıyor ulan bendemi bir şey var cokta üşengecim adamlar ugraşıo alıyor emeginin karşılıgını filanda diyordum işte bu banka hesap onayı yok pin filan onları bir halletim bende cok mutlu oldum aynı senin gibi hemen konu actım gercekten cok iyi bir duygu bende ilk paramı bu ay cekicem aralık ayının sonlarına dogru diyordum bu zaman ne cabuk gecicek cok merak ediyorum filandiyordum heycanlanmak elde degil bu arada ilk para tez biter derler ama bakalım ilk işim alınca bir kova tavuk alıcam gercekten ilk paramla full yiyecek alıcam diger kazançlarımız artarsa evin giderlerini tamamlarız şimdiden Hepimize Hayırlı olsun Kardeşim sevincini paylaşman cok hoşuma gitti Hayırlı ve Bol kazançlar :D

kımlıkle nasıl onaylatılıyoru
anlatırmısın neye benzer ne yaptın falan

3. pini istedikten sonra bir form doldurmanı istiyor oraya gönderiyorsun kimliği onaylıyorlar.

Hayırlı olsun umarım sorunsuzca alırsın kazancını kardeşim, dikkatli harcamaya çalış anında yok oluyor para gerçekten. :)

sakin ol.güle güle harca :)

ödeme kesinleşmeden adsense banlansın :P

şaka şaka :D inşallah alırsın ödemeni :D

dip not: benim maşallah dediğim 40 gün yaşamıyor, gözlerim uçak düşürüyor :P :D

Umarım bize de nasip olur :D Güle güle harca abicim :D

Benimde geçen ay bu duygular içimden geçiyordu bu ay alamadık ama olsun :)
Kaç para kesinleşti

hocam inan senin kadar sevindim mesajını okurken allah daha cok versin :)

sakin-ol-ve-yavasca-klavyeni-yere-birak_273703.jpg

Demek isterdim ama ne yazık ki demeyeceğim çünkü ben de aynı heyecanı yaşadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri