Hepinizi Seviyorum ....

• Kullanıcı astalawista
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları

astalawista

Kayıtlı Üye
konuya nasıl gireceğimi bilmiyorum ...

Foruma üye olalı bir yıla yaklaştı Gün geldi marul fotografı paylaştım gün geldi tartıştım gün geldi biri yada birilerini kızdırdım kızdım...

İyi günümde de kötü günümde de girdim bu foruma... İlk girdiğimde bu foruma youtubeden para kazanıldıgını bile bilmiyordum ... Öğrendikçe Üçbeş bişeyler kazanmaya başladım ... Ama sadece para kazanmıyordum burda arkadaşlar edindim ... tartışmalara girdim konulara girdim ...
Son iki Gündür hayatımda iyi değişmeler oldu Allah a bin şükür bir sıkıntım kederim yok .. her insan gibi elbette sorunlarım var ama abartılacak akdar değil Allah beterini vermesin ...
Bugün neşem yerinde çok şükür... Bazı duyguların insan olmanın mutlulugunu yaşıyorum bencil olmamanın mutlulugunu yaşıyorum... vs ...
düşünüyorum herşeyde bu forum vardı dedim ya iyi günümde de kötü günümde de herşeyde bu forumda vardım forumda benim yanımda vardı...
Hiç tanımadıgım yüzünü görmediğim insanlarla dertleşme yardımlaşma fırsatı buldum... burdan herkese tanıdık tanımadık beni seven sevmeyen tartıştıgım kim varsa özür dileyerek selam yolluyorum. Ben insanları sizleri seviyorum..
Burayı açtıgımda artık sadece para düşünmüyorum buradaki insanların nicklerine aşina oldugum insanların konularını özellikle okuyorum yanı burada gözlerimi dolar yakarak değil Dost ışıgı yakarak giriyorum ...
İYİKİ VARSINIZ YTPARA AİLESİ ....
Allah Kazancınızı Daim olarak artırsın gönlünüzdekinin onbin katını versin..
Bereketinizi Yuvanızı Ailenizi Kötülüklerden korusun
çocuklarınızı annenizi babanızı akrabalarınızı sevgilinizi sevdiklerinizi yanınızdan hiç ayrımasın....
mutlugunuz daim olsun ... kalın sağlıcakla paylaşmak istedim bu duygularımı sizinle :o:o:o:o
(ilk başladıgımda kategori vermeyenler de dahil :D :D :D :D ))
edit : ARKADAŞLAR PARA KAZANDIGIM İÇİN FİLAN DEĞİL İNANIN İÇİMDEN GELDİĞİ İÇİN AÇTIM KONUYU AHIM ŞAHIM Bİ PARA KAZANMIYORUM YTDEN

Son düzenleme:
Sende iyi ki varsın kardeş

Hacım konuya girerken ne oluyo intihar mı edecek dedim :D
Neyse bizde seviyoruz seni duygusallaşalım biraz :rolleyes:

Güzel yazı olmuş hocam bende yeni başladım "ALLAH" nasib ederse 1 sene sonra bende böyle konu açıcam :D

Özet: Adam kategori istiyor beyler, çıkın :D :D :D

Sen de iyi ki varsın kardeş, neşen bol olsun :D

Sende iyi ki varsın kardeş
sağolasın hocam... :)

Bizde seni seviyoruz.
sende sağol hocam :)

Hacım konuya girerken ne oluyo intihar mı edecek dedim :D
Neyse bizde seviyoruz seni duygusallaşalım biraz :rolleyes:
yok hocam öldürdün beni iki dakka da :D :D :D

Güzel yazı olmuş hocam bende yeni başladım "ALLAH" nasib ederse 1 sene sonra bende böyle konu açıcam :D
gönlündekinin bin fazlasını kazanırsın inşallah ...

Şeker mi attın :D :D: :D :D
yapma be hocam :D

Özet: Adam kategori istiyor beyler, çıkın :D :D :D

Sen de iyi ki varsın kardeş, neşen bol olsun :D
aslında olabilir :D :D :D sağol seninde hocam neşen bol olsun :D

---------- Spam Engelliyici 00:20 ---------- Önceki Mesaj 00:19 ----------

Hocam gece Kordondamıydın ?
yok be hocam yogun bakımdan geldim :D :D :D çalışıyorum :D

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] para her insanı değiştirir işte en büyük örneklerinden birisi sen oldun.. ne mutlu sana; senin güzel duygularını ortaya çıkarmış.. Allah herkes hakkında hayırlısını versin :)

Başlığı görünce dedim galiba bi intihar daha neyse öyle bi durum yok çok şüdür :D

[MENTION=13292]astalawista[/MENTION] para her insanı değiştirir işte en büyük örneklerinden birisi sen oldun.. ne mutlu sana; senin güzel duygularını ortaya çıkarmış.. Allah herkes hakkında hayırlısını versin :)
sağolasın hocam ya gelirim şükür iyi yani çok olmasada yt dende üç beş bişeler çok şükür Allah hiçkimseyi zor duruma düşürmesin iyi düşüncelerin için çok sağol :o

tam 1 yılımı doldurunca bende bir konu açayım bari böyle bol taktikli :) yılbaşı süprizi olsun kazanamayan arkadaşlara

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri