HepsiBurada.com Hack Edildi!! Sanırım :)

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Biraz önce R10'da çok enteresan bir konu okudum ve belki sizlerin arasında da mağdur olanlar olabilir diye aynen buraya ekliyorum..

Hepsiburada dan daha önce 1 defa alışveriş yapmıştım.

Az önce telefonuma düşen mesajlarda şok oldum, kartımdan ard arda 5 işlem yapılmış, ne 3d var ne başka birşey... Dahada çekmeye çalışmışlar kart limiti yetersiz kalmış...

2485,64 TL tutarında.

Bankayı aradık kartı kapattırdım, hepsiburadayı aradım işlemleri belirttim not aldılar bankaya dönüş yapacaklar.

İşin ilginç tarafı benden önce bir kaç kişinin daha aradığını aynı durumun olduğu söylediler.

Yani birileri şuan hepsiburada sistemlerinin içinde ve rasgele müşteri seçerek kartlarından çekim yapılıyor. ve bu durumun hepsiburada farklında değil...

Burada hesabı olanlar daha önce alışveriş yapanlar, sms gelmemiş olabilir ancak, bankanızdan kartınızdaki işlemleri öğreniniz.

benzer bir konu dün açılmış göremedim... : http://www.r10.net/sorum-var/1478970-kredi-karti-bilgilerim-calinmis-nasil-olabilir.html demekki halen açık var ve halen kart çekimi yapıyorlar...

hepsiburada hack edilmiş olabilir bu yüzden o siteden alışveriş yapmış yada halen yapıyor olan arkadaşlar varsa dikkatli olmalarında fayda var..

bu sitelerde bile bu durumlar yaşanıyor artık bankalar daha fazla onlem alması gerekiyor bu tip dolandırıcılıkların sayısı cok yuksek benimde basıma geldı benzer bi durum site kapandı bankayla ıletısıme gecıp forum doldurdum 45 gun sure surdu cok sukur aldım parayı

3d siz işlem yaptırırsa böyle olur.
çat diye para düşüyor hesaptan.
anlamadığım para bunların havuza düşmüyor mu?alışveriş onayına kadar bunlarda kalmıyor mu?birileri sanal postu değiştiremeyeceğine göre eğlencesine mi para çekiyorlar hesaptan

bu tür sorunlar yaşandığını daha öncede okudum çok şükür başıma gelmedi. ama size tavsiyem kartları kullanacağınız zaman İnternet kullanımına açın işiniz bitince kapatın hemen.

3d siz işlem yaptırırsa böyle olur.
çat diye para düşüyor hesaptan.
anlamadığım para bunların havuza düşmüyor mu?alışveriş onayına kadar bunlarda kalmıyor mu?birileri sanal postu değiştiremeyeceğine göre eğlencesine mi para çekiyorlar hesaptan

Bu site zaten satıcı site gittigidiyor gibi bir site değil

---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:40 ----------

3d sistemle ödeme yapılmalı hatta bu konuyla ilgili bence bddk yürürlüğe 3d sistemi dışında ödeme yaptırılmaması için bir madde eklemeli diye düşünüyorum

Hiç alışveriş yapmadığım bir site, hiç siteye girmedim bile. (Listelerinden beni çıkartmaları için çaktırmayın.)

Dikkatli olmakta fayda var valla hiçbir siteye güven olmuyor. Jennifer Lawrence ablamız bilir bunu en iyi. :p

işin hepsi buradaya kaldıysa yandın arkadaşım oradan kkoltuk takımı aldım 3 parçası geldi 2 tane ofis koltuğumu yollamadılar 100 lerce defa aradım sallıyorlar hep 3 yıl oldu ne param geldi nede koltuklarım haram zıkkım olsun onlara hacklenmemişlerdir üçkağıtı bir firma onlar

bu sitelerde bile bu durumlar yaşanıyor artık bankalar daha fazla onlem alması gerekiyor bu tip dolandırıcılıkların sayısı cok yuksek benimde basıma geldı benzer bi durum site kapandı bankayla ıletısıme gecıp forum doldurdum 45 gun sure surdu cok sukur aldım parayı

bankalardaki defasa firewall geçen adam zaten havada kapılır banka tarafından ve idda ediyorum o adama en az 30 bin lira maaşla kapı açarlar. :) bankanın içine giremez fakat farklı yöntemlerle kullanıcıyı kandırıp kart bilgilerini çalabilirler ancak.

Mobil olarak gönderildi.

bankalardaki defasa firewall geçen adam zaten havada kapılır banka tarafından ve idda ediyorum o adama en az 30 bin lira maaşla kapı açarlar. :) bankanın içine giremez fakat farklı yöntemlerle kullanıcıyı kandırıp kart bilgilerini çalabilirler ancak.

Mobil olarak gönderildi.

3d security her alanda bence zorunlu olmalı nettekı tum alıs verıslerde atmlerde 3d siz alıs verıs yapılmamalı cvv kodları tek kullanımlık olmadı bunlar olsa hersey daha guvenlı olur bu tip onlemlerle buyuk azalmalar olur

Var ya sansima tukereyim. Enisteler 5 saat once hepsiburada.com dan bize bir nevresim takimini siparis etsene dediler. Olur eniste dedim. Guvenilirse verelim dedi. Guvenilir , cogu kisi alisverisinden memnun oldugunu soyluyor dedim. Verdik siparisi. Ustune bu konuyu gorunce uyku tutmuyor suan beni, onlem olarak suan ne yapabilirim. Bilgi sahibi birisinden öneri istiyorum bu konular hakkinda.

Var ya sansima tukereyim. Enisteler 5 saat once hepsiburada.com dan bize bir nevresim takimini siparis etsene dediler. Olur eniste dedim. Guvenilirse verelim dedi. Guvenilir , cogu kisi alisverisinden memnun oldugunu soyluyor dedim. Verdik siparisi. Ustune bu konuyu gorunce uyku tutmuyor suan beni, onlem olarak suan ne yapabilirim. Bilgi sahibi birisinden öneri istiyorum bu konular hakkinda.
Birşey olmaz.Bu adam muhtemelen keylog yemiştir.Site hacklense alışverişi durdurulur zaten.

Biraz önce R10'da çok enteresan bir konu okudum ve belki sizlerin arasında da mağdur olanlar olabilir diye aynen buraya ekliyorum..

hepsiburada hack edilmiş olabilir bu yüzden o siteden alışveriş yapmış yada halen yapıyor olan arkadaşlar varsa dikkatli olmalarında fayda var..

Öncelikle şöyle söyliyim bu tarz problemler aslında büyük firmalar yüzünden olmuyor neden derseniz büyük firmalar büyük önlemler alıyorlar o kadar basit değil hepsiburada gibi sitelerden kredi kartı bilgileri çalmak elbet çalabilicek kişiler varmı piyasada tabikide var ama uğraşmaya deymez bunun sonu b.. çukuru yoksa bu tarz olaylar basit sitelerden alışveriş yapar kişiler oralardan kredi kartı bilgileri çalınır ve bu tarz 3d olmayan sitelerden alışveriş yaparlar bunlar için önlem kredi kartınız ile işlem yapıcaksanız internetten bankadan internetten alışverişi açtırmanızı tavsiye ederim işlemleriniz bitince kapattırmanızı tavsiye ederim bu şekilde hiçbir problem olmuyucaktır

Benimde başıma böyle bişey geldi. 3 adet kartımdan 2 gün içinde 1000 tl gibi bi rakam çekilmişti facebook oyunları için. Bankaya itirazda bulundum 2 ay içinde iade ettiler. İnternete kapalı olan bi kartımda vardı işin içinde. Bankalar topu visa master card veri tabanına sızabiliyorlar bizlik bi durum yok diyerek oraya sallamıştı.O günden beri sanal kart kullanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri