Biraz önce R10'da çok enteresan bir konu okudum ve belki sizlerin arasında da mağdur olanlar olabilir diye aynen buraya ekliyorum..
hepsiburada hack edilmiş olabilir bu yüzden o siteden alışveriş yapmış yada halen yapıyor olan arkadaşlar varsa dikkatli olmalarında fayda var..
Hepsiburada dan daha önce 1 defa alışveriş yapmıştım.
Az önce telefonuma düşen mesajlarda şok oldum, kartımdan ard arda 5 işlem yapılmış, ne 3d var ne başka birşey... Dahada çekmeye çalışmışlar kart limiti yetersiz kalmış...
2485,64 TL tutarında.
Bankayı aradık kartı kapattırdım, hepsiburadayı aradım işlemleri belirttim not aldılar bankaya dönüş yapacaklar.
İşin ilginç tarafı benden önce bir kaç kişinin daha aradığını aynı durumun olduğu söylediler.
Yani birileri şuan hepsiburada sistemlerinin içinde ve rasgele müşteri seçerek kartlarından çekim yapılıyor. ve bu durumun hepsiburada farklında değil...
Burada hesabı olanlar daha önce alışveriş yapanlar, sms gelmemiş olabilir ancak, bankanızdan kartınızdaki işlemleri öğreniniz.
benzer bir konu dün açılmış göremedim... : http://www.r10.net/sorum-var/1478970-kredi-karti-bilgilerim-calinmis-nasil-olabilir.html demekki halen açık var ve halen kart çekimi yapıyorlar...
hepsiburada hack edilmiş olabilir bu yüzden o siteden alışveriş yapmış yada halen yapıyor olan arkadaşlar varsa dikkatli olmalarında fayda var..