HepsiBurada'da Kablosuz Mouse 9.90 Tl

kablosuz klavye mouse set alıcam arkadaşlar kargo bedava varsa aldığınız yer en uygun fiyat

Teşekkür ederim bilgilendirmişsin de bizim gibi gününün önemli bir kısmı bilgisayar başında geçen profesyoneller en kaliteli mouse neyse onu almalılar.

Kablosuzu tavsiye etmem arkadaşlar, ne kadar kaliteli olursa olsun kablolunun hızına yetişemiyor, ayrıca rahatlığı aynı değil

ikiside çok güzel :) tekerlegini en çok Logitech de seviyorum Microsoft daki hemen bozuldu

şu ana kadar kullandığım en kaliteli fare a4tech'indi. 30 liraya almıştım, bi arkadaşın çok hoşuna gitmişti 40 liradan satıp şu an kullandığım microsoft'un 3000 v2 modelini almıştım :D hala microsoft'u kullanıyorum en az 3-4 yaşında :D

Logitech'in kablolu büyük mouse u candır :)

şu ana kadar kullandığım en kaliteli fare a4tech'indi. 30 liraya almıştım, bi arkadaşın çok hoşuna gitmişti 40 liradan satıp şu an kullandığım microsoft'un 3000 v2 modelini almıştım :D hala microsoft'u kullanıyorum en az 3-4 yaşında :D

Oyledir ama ucuz kablosuz mouse cile cektiriyor amandiyim :D

LG-D802TR cihazımdan gönderildi

Ben bimden set aldim 25 tl kablosuz. Klavyeyi kullanmiyom fareye harcadigim pil ile bir tane 150 tl ye oyun faresi alirdim. En son logitech m185 aldim oda arizali çıktı değişim istedim kargoya gitti novabazar.com a ne zaman gelir belli değil :D dandik ürünlerden uzak durun tecrübe ile sabittir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri