Siteyi açalı daha 2 hafta oldu. Her türlü yorumlarınızı bekliyorum. (Olumlu - olumsuz eleştirileriniz) Şimdiden teşekkürler...
HD Film İzlemek Zevktir...
HD Film İzlemek Zevktir...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
teşekkür ederim hocam çok sağolun...Hocam güzel olmuş siten hayırlı olsun.
teması falan çok güzel eline sağlık ama bence logoyu daha gösterişli bir şey yapabilirsin hayırlı olsun tekrar.
Hocam ne yalan söyleyeyim ilk hafta botla film çektim sitelerden sitedeki film sayısını arttırmak amaçlı ama artık kendim upload ediyorum. openload kullanıyorum (daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum) başka tavsiye edeceğiniz upload siteleri varsa sevinirim...Siten güzel hocam ama filmleri botla veya embed koduyla başka sitelerden çekmiyor kendin uployorsan patlamaya yaşarsın bu siteyle. Herzaman kendin uplamanı tavsiye ederim.
Hayırlısı hocam... herhese bol hitler...alan adıda temada iş görür hepberaber iyi hitler alıcaz inşallah.
Teşekkür ederim hocam, evet bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir kaç hafta hit çekeceğim. Bende Organik hit çekiyorum bir kaç siteden...Hocam güzel olmuş siteniz.Sanırım hit çekiyorsunuz.R10'da gördüm bir arkadaş organik hit gönderiyordu.
İlk defa bugün böyle bir şey yaşanıyor sebebini bende araştırıyorum ...(sanırım hit çekmeden dolayı kaynaklı...)Error establishing a database connection
Tavsiye için çok teşekkür ederim mutlaka dikkate alacağım. Tema olarak değişikliğe gitme aklımda...merhaba film siteleri için bi süre önce baya vakit harcamıştım genelde kurup sattım kullandıgın wp tema artık eskidi bence farklı temalara yönelsen iyi olur + siteni siyah yerine beyaz gri tonlarını kullan çok hoş olur+ filmleri çekiyormusun yoksa kendinmi yüklüyorsun
Tavsiyem hit çekmeyin. Botla içerikte çekmeyin. Günlük kendiniz 5 film eklesrniz zaten organik hit gelmeye başlayana kadar 2 ay falan geçer o zamana kadar da yeterli film olmuş olur. Yeni siteye direk Botla içerik çekmek google gözünde spam.olarak algılanabilir. Emeğinize yazık olur sonra.
Tepetaklak yazıyorr...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.