Diğer Referanslar ( Referanslar genelde R10 dandır )
1 oyun yaptırdım. 1 gün içinde çok hızlıca işlemi halletti. Pek uygulamalardan anlamayan birisi olduğum için uzun uzun neler yapmam gerektiği hakkında da bilgiler verdi sağolsun. Umarım en yakın zamanda gelir tablosunu da paylaşmak nasip olurElinize sağlık
Arkadaştan oyun alındı düzenlemesini yaparak hızlı şekilde teslim etti. Şuan en çok oynanan oyunlarım arasında. Teşekkürler.
Çok ilgili ve bilgili bir arkadaş. Her sorununuz için uğraşıyor ve projeyi kendi projesi gibi sahiplenip her sorununuza çözüm buluyor.
Bir oyun alındı ve harika iş çıkardık teşekkür ediyorum kendisine 1 saatte oyunu hallettik ve reklamları ekledik.
2 saatte yayınlandı oyunumuzhadi bakalım. Sektöre bu arkadaş ile girdik devamını getireceğiz inşallah
Teşekkürler tekrardan kendisine ilgi ve alakasından dolayı başını fazla şişirdik ama))
İlgili bir arkadaş, bu saatte mobil uygulamayı teslim edip, play storeye yükledi. Daha çok iş yapacağız görülüyor
1 adet oyun alındı markete yüklendi, yardımsever ve ilgili bir arkadaş. Kendisine teşekkür ederim tekrardan.
Özgün 2 tane oyun alimi gerceklestirildi ve markettede yüklendi. Cok ilgili arkadas Tesekkürler
Bir uygulama için alışverişimiz oldu ilgili bir arkadaşımız teşekkürler
Arkadaş ile çalışabilirsiniz oyun satın aldım bir kaç sorun vardı mağdur etmedi, hemen telafisini yaptı.
Kolay gelsin.
Arkadasla alisveris yapildi ilgili birisi tesekkur ediyorum kendisine
Arkadas gercektenn ilgili şen şakrak isini duzgun yapan insanlardan.Tesekkurler
İşinin ehli bir arkadaştır kolay gelsin
Arkadaş çok ilgili bir arkadaştır ve güvenilirdir.
Arkadaşa bir oyun yaptırıldı gayet hızlı ve başarılı teşekkürler
Oyun Yüklemesi yapıldı ilgili teşekkürler