Her kanala 1 adsense hesabı açsam nasıl olur ?

• Kullanıcı Berkt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Berkt

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kanallarım bugun telif yedi ve 3 kanal vardı hepsini sildim. Şimdi ben her kanala yeni bir adsense açıp bağlasam nasıl olur ? Yoksa hepsini tek adsenseye bağlayayım ?

Eğer ki adres, isim, banka hesabı işlerini halledebiliyorsan her kanala adsense açılabilir. Lakin ödeme limitini aşmak her kanal için sıkıntı olabilir.

:) her kanalar bir adsense Açmak nekadar Mantıklı Olabilir Hem adamların Politiklarını uymuyor hemde öyle yada böyle hesabın Banlanacaktır. bu benim Düşüncem

her kanal için adsense çok ama çok komik herhalde adsense hesaplarını youtube kanalı gibi zannettin :) hepsine ayrı isim soy isim, ayrı banka hesabı ayrı adres, ayrı alacaklı kişi, ayrı iplerden bunların yanındada 10 kanalın olsa 10 adet banka hesabı ve ve her kanalada aylık 200 net kazanman gerekirki ödeme limitine ulaşmak için velhasıl bence bunla uğraşacağına

temiz derli toplu kanallar aç spama kaçmadan 500 kanalı 1 adsense ile idare et öle yap:)

her kanal için adsense çok ama çok komik herhalde adsense hesaplarını youtube kanalı gibi zannettin :) hepsine ayrı isim soy isim, ayrı banka hesabı ayrı adres, ayrı alacaklı kişi, ayrı iplerden bunların yanındada 10 kanalın olsa 10 adet banka hesabı ve ve her kanalada aylık 200 net kazanman gerekirki ödeme limitine ulaşmak için velhasıl bence bunla uğraşacağına

temiz derli toplu kanallar aç spama kaçmadan 500 kanalı 1 adsense ile idare et öle yap:)

Hocam iyi diyorsunuzda kanalın biri para kazanma kapanınca diğerlerin hepsi gidiyor.

ama hepsını ana kalan yap tek maıl uzerınden tek kanal ac sonra google+ uzerınden gerı para kazanmaya acabılıyorsun.

Hocam iyi diyorsunuzda kanalın biri para kazanma kapanınca diğerlerin hepsi gidiyor.

Her kanala adsense açtığınızda para kazanmalarınızın kapanmayacağını nasıl garanti altına almış oluyorsunuz?

Yanlış anlamayın mantık yüürütüyorum, fikir vermesi açısından söylüyorum 3 adsense var kendi adıma, eşim adına, ve kayınvalidem adına ve her adsense 10 kana bağlı ve telif riski en düşük videolar yüklü maksimum 100 video var kanallarda, toplamda günlük 60 ila 75 tl arasında bırakıyor hepsi, birisinin başına birşey gelse diğer ikisi teselli olarak ayakta.

Kısaca her kanala adsense açmak mantıksız bir seçim olur, 1-2 yada en fazla 3 adsense mantıklıdır, saygılar.

bende bu konudan müzdaripim kanalım kapandı komple sildim 6 ay beklemek zorundamıyım ne yapmam gerekiyor bir kaç kanalımda vardı onların para kazanmaya aktifliği gitti

Her kanala adsense açtığınızda para kazanmalarınızın kapanmayacağını nasıl garanti altına almış oluyorsunuz?

Yanlış anlamayın mantık yüürütüyorum, fikir vermesi açısından söylüyorum 3 adsense var kendi adıma, eşim adına, ve kayınvalidem adına ve her adsense 10 kana bağlı ve telif riski en düşük videolar yüklü maksimum 100 video var kanallarda, toplamda günlük 60 ila 75 tl arasında bırakıyor hepsi, birisinin başına birşey gelse diğer ikisi teselli olarak ayakta.

Kısaca her kanala adsense açmak mantıksız bir seçim olur, 1-2 yada en fazla 3 adsense mantıklıdır, saygılar.

Hocam bende daha youtube olayında çok yeniyim 1 hafta bile olmadı başlayalı. Ben neden yeni bir adsense istiyorum aynı adsenseye bağlı olduğu için kanallar hepsi gitti para kazanma aktif olmadı. G+ hepsinde açıktı bende. G+ kapatınca tüm bilgilerim gitti. Peki hocam misal kanalların birinde para kazanma kapandı diğerlerini hızlı biçimde nasıl açabilirim. Ben Ek adsenseleri son çare olarak düşündüm. Eğer ki diğer kanalların para kazanmaları veri kaybı olmadan açılacaksa onu yapayım.

Zaten 3-5 kuruş kazanıyoruz partnerle %40 gidiyordu hatırladığım kadarıyla.

Kazandıran kanallarını tek bir adsense hesabında topla. Yedek adsense lazımsa bir tane açıp ona ayda 20-30 lira getirecek risksiz videolar at en azından pin yola çıkar ileride işini görür pinli adsense.

hocam iyi diyorsunuzda kanalın biri para kazanma kapanınca diğerlerin hepsi gidiyor.
öyle kardeş ama her adsense için ayri ayri hesap açtirman lazim bankadan bununla uğraşip takip edebileceksen hepsini çok adsense olman riski aza indirger tabikide

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri