Her Kanalım Kapanıyor.

• Kullanıcı hey_mama
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

hey_mama

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar yeni kanal eski kanal fark etmeksizin bota baglayıp video attıgım her kanal sorgusuz sualsiz kapanıyor. Anlamadım 5 aylık partnere baglı kanalımda yeni video attıgım kanalımda Bota baglayıp bir video dahi atsam direk 24 içinde kapanıyor. 20 videodan fazla atmıyorum. Cliend , api key vs değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi. Adsenseler banlanınca ara vermiştim. Tekrar Başlayım dedim ama vidoe atacak kanal kalmıyor elimde malasef...Yardımcı olabilcek veya aynı sorun olan arkadas varmı ? Kanal bota bağlanmayıp video yuklenmediği zaman duruyor. Video Yap kullanıyorum...

Merhaba Arkadaslar yeni kanal eski kanal fark etmeksizin bota baglayıp video attıgım her kanal sorgusuz sualsiz kapanıyor. Anlamadım 5 aylık partnere baglı kanalımda yeni video attıgım kanalımda Bota baglayıp bir video dahi atsam direk 24 içinde kapanıyor. 20 videodan fazla atmıyorum. Cliend , api key vs değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi. Adsenseler banlanınca ara vermiştim. Tekrar Başlayım dedim ama vidoe atacak kanal kalmıyor elimde malasef...Yardımcı olabilcek veya aynı sorun olan arkadas varmı ? Kanal bota bağlanmayıp video yuklenmediği zaman duruyor. Video Yap kullanıyorum...

şuan çoğu kişi fırtınanın farkında değil fakat böyle bi genel sorun var hocam.
bunu hem gmail açan biri olarak söylüyorum hemde render alan biri olarak öyle düşünün. youtube saçmalamaya devam ediyor.

şuan çoğu kişi fırtınanın farkında değil fakat böyle bi genel sorun var hocam.
bunu hem gmail açan biri olarak söylüyorum hemde render alan biri olarak öyle düşünün. youtube saçmalamaya devam ediyor.
anladım hocam saolun böyle giderse zaten verdiğimiz emeğin karşılığını alamıycaz. gibime geliyor. Attıgım her 3 videodan biride uygunsuz içeriğe takılıyor malasef.

Gunluk 20 video mu.kapanir tabi spamdan.sorunu kendiniz yazmisiniz 20 video attigin halde kapaniyosa gunluk 2 video at dene bakalm veya 1 video at dene.

eylül ve ekim ayında yeni güncellemeler oturmadığı için saçmalamıştı ama şimdi sürecin sonuna geldik. güncellemesi ve alt yapı dönüşümü bitti bitiyor. bundan sonra görünen her şey sistem de kalıcı olacak.

eylül ve ekim ayında yeni güncellemeler oturmadığı için saçmalamıştı ama şimdi sürecin sonuna geldik. güncellemesi ve alt yapı dönüşümü bitti bitiyor. bundan sonra görünen her şey sistem de kalıcı olacak.
valla senle az adsense banlanmasın diye konusmadık 21 inde ödeme gelcekken 20 sinde 6 saat kala banlamıslardı. Böyle giderse verdiğimiz emeğin karsılıgını zor alırız gibi ama bakalım

1 aralıktan sonra adsense sebebsiz banlamayacak ama belli bir politikaya göre banlayacak. dahasını da yazmam foruma... süreci okuyan ne yapması gerektiğini bilir. ama hepinize müjdeli bir haber vereyim lisesilerin yapacağı iş değil artık mektep hayatlarına dönmek zorunda kalacak. :D

valla senle az adsense banlanmasın diye konusmadık 21 inde ödeme gelcekken 20 sinde 6 saat kala banlamıslardı. Böyle giderse verdiğimiz emeğin karsılıgını zor alırız gibi ama bakalım

günlük 10 tane yada en fazla 15 tane video atıyorum hiç kapanmadı kanalım tabi ben hiç bot kulanmadım bu zamana kadar hep manuel yaparım işlerimi.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri