Her şerde Bir hayır vardır - bugün anladım

• Kullanıcı palipleten
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

palipleten

Kayıtlı Üye
selam arkadaslar bugün bütün kanalarımın para kazanması kapandı ama oldukça mutluyum ya da en azından tesellim var niye diye soracaksanız dün içinde yaklaşık 1000 tl olan bir kanalım ard arda gelen 3 telif ile kapanmıstı.
bugün ise içinde yaklaşık 500tl olan 9 tane kanalımın para kazanmaları kapatıldı.
eğer dün o 3 telif gelmeseydi o kanalımın da para kazanması kapatılacaktı ve ben o 1000 tlyi de alamayacaktım. bana o sahte telifleri yollayan şahıstan allah bin kere razı olsun :) yoksa o kanalın parasını alamayacaktım.
ama dün kanalım teliften kapanınca oldukça üzülmüştüm. günde 30-40 tl getiren kanal kapanınca kim üzülmez ki! en azından bu benim için bir teselli oldu kendimi avutabiliyorum. Dün bana kötü bir şey gibi geen olay bugün beni mutlu etti.
Bu dersi alarak bugünden itibaren sıfırdan baslıyorum

iyi forumlar...

"bana o sahte telifleri yollayan şahıstan allah bin kere razı olsun" :D :D çok güldüm ya
şaka maka bende önceden içinde yüklü bir para olan kanalım tek bir ihtardan kapandığında çok sövmüştüm youtube ye ama şimdi iyiki kapanmış diyorum :)

Kardeşim tamam da o kanal teliften kapanmasa da sen paranı alacaktın zaten.

hangi arada banlandın sen be ustam .para kazanması kapanan kanaların parası alınmıyor diye biliyorum ben. ya da ben yanlış biliyorum. şimdi benim para kazanması kapanan kanalların ekim ayı kazanclarını alabilecek miyim
beni aydınlatırsanız sevinirim

eylül ayında bir kanalımın para kazanması kapanmıştı. 565 tl kazanmıştım. kesinleşen 41 tl oldu. para kazanması kapanan kanalın parası alınmıyor.

selam arkadaslar bugün bütün kanalarımın para kazanması kapandı ama oldukça mutluyum ya da en azından tesellim var niye diye soracaksanız dün içinde yaklaşık 1000 tl olan bir kanalım ard arda gelen 3 telif ile kapanmıstı.
bugün ise içinde yaklaşık 500tl olan 9 tane kanalımın para kazanmaları kapatıldı.
eğer dün o 3 telif gelmeseydi o kanalımın da para kazanması kapatılacaktı ve ben o 1000 tlyi de alamayacaktım. bana o sahte telifleri yollayan şahıstan allah bin kere razı olsun :) yoksa o kanalın parasını alamayacaktım.
ama dün kanalım teliften kapanınca oldukça üzülmüştüm. günde 30-40 tl getiren kanal kapanınca kim üzülmez ki! en azından bu benim için bir teselli oldu kendimi avutabiliyorum. Dün bana kötü bir şey gibi geen olay bugün beni mutlu etti.
Bu dersi alarak bugünden itibaren sıfırdan baslıyorum

iyi forumlar...

bak bu iyiymiş yaa ne güzel iyi bir insansın zaten

---------- Mesaj saat 22:39:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:37:44 civarında gönderildi. ----------

hangi arada banlandın sen be ustam .para kazanması kapanan kanaların parası alınmıyor diye biliyorum ben. ya da ben yanlış biliyorum. şimdi benim para kazanması kapanan kanalların ekim ayı kazanclarını alabilecek miyim

ayı geçtik alabilirsin paranın hepsini birine sorsana önemli olan 1i miydi 12 simi

Benimde bu gün içinde 600 küsür olan ve günlük 35-50 tl kazandıran kanalım kapandı diğer kanalım hala duruyor bu teselli olurmu bilmiyorum ama ben gerçekten çok üzüldüm birde üzüldüğüm nokta kanallarım hep topluluk kuralları ihlalinden kapanıyor telif falan değil adam şikayet ediyor youtube kapatıyor bu nasıl iş anamadım tek uyarıda kapatıyor hep şurda kalmış kesinleşmeye 1 hafta olacak işmi emeklerime yazık gerçekten, mail attım bakalım 2 iş günü içerisinde cevap gelecek diyor inşallah açılırda kesinleşmeye dahil olur, birde bu şikayetleri engellemenin yolu varmı rakiplerim şikayet ediyor olmalı...

Dostum ekim ayında 1000 TL kazandığın kanalın kasım ayında para kazanması kapatılırsa,sen ekim ayının parasını alırsın :) [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] canlı örnek olsun size.

Benim dün itibariyle para kazanma kapatıldı adsensenin. Fakat girebiliyorum demek ki banlanmamış. Sadece veri yok. Şimdi şu bahsedilen google + yöntemi önce kanalı bağlayıp, hemen kesmek mi aradan süre geçmeli mi? Para kazanmayı götüren kanalı komple sildim dün. Şimdi tekrar para kzanmayı aktif etmek için ne yapmalı? Bu adsenseden hayır gelmez mi? yeni kanal bağlamak çözüm mü? tecrübeli başından geçen arkadaşlar ne önerir acaba?

Benim dün itibariyle para kazanma kapatıldı adsensenin. Fakat girebiliyorum demek ki banlanmamış. Sadece veri yok. Şimdi şu bahsedilen google + yöntemi önce kanalı bağlayıp, hemen kesmek mi aradan süre geçmeli mi? Para kazanmayı götüren kanalı komple sildim dün. Şimdi tekrar para kzanmayı aktif etmek için ne yapmalı? Bu adsenseden hayır gelmez mi? yeni kanal bağlamak çözüm mü? tecrübeli başından geçen arkadaşlar ne önerir acaba?

Kanalı sildikten sonra google + bağlantısını kes kanalların max 24 saat sonra açılır

Kanalı sildikten sonra plus bağlantısını nasıl kesebilirim acaba? kastettiğin silinen kanal değil mi?

silinin kanal ne anlamadım kardeş? Silinen kanalımı google + kesiyosun sen? Para kazanmaya devam etmek istediğin kanalın google + keseceksin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri