Alpi1s
Yasaklanmış
Reklam Hizmetlerimiz
reklam hizmetlerimiz facebook ve twitter gibi sosyal ağ sitelerine atılacaktır otomatik olarak belirlediğiniz sayfalara ve ya bizim belirlediğimiz sayfalara reklam atarak ve twitter da ise tag yolu ile herkese duyurarak reklamınızı yapmaktayız. Bu sayede sizlere en düşük ihtimalle en az 600 Tekil hit sağliyabileceğimize inanıyorum. Reklam Türü adult hariç her türden olabilmektedir.
1 Günlük ( 24 Saat ) Reklam Fiyatı : 10 TL ' dir.
Youtube Hizmetleri
reklam hizmetlerimiz facebook ve twitter gibi sosyal ağ sitelerine atılacaktır otomatik olarak belirlediğiniz sayfalara ve ya bizim belirlediğimiz sayfalara reklam atarak ve twitter da ise tag yolu ile herkese duyurarak reklamınızı yapmaktayız. Bu sayede sizlere en düşük ihtimalle en az 600 Tekil hit sağliyabileceğimize inanıyorum. Reklam Türü adult hariç her türden olabilmektedir.
1 Günlük ( 24 Saat ) Reklam Fiyatı : 10 TL ' dir.
Youtube Hizmetleri
Video Yükleme İşlemi : bu işlem youtube kanalınız video yükleme işlemidir. bu işlemlerde sizden istenen bilgiler şu olacaktır.
- Video Türleri Ne Olsun ?
- Kaç adet Video Yüklenecek ?
- Video Dili Ne Olacak ?
not : video hakkında başlıklar,açıklama vs ellemmeden direk olarak eklenecektir.
1 Video için fiyat : 0,25 Krş
Diğer olarak mail açma vs işlemlerinizde yapılır ancak şuan hepsini tek tek yapmak istemiyorum reklamlama ve youtube hizmetleri için iletişime geçebilir ve ya şunu yapıyormusun diye pm istiyebilirsiniz yazmadığım şeyler için iyi günler dilerim herkese