Her Türlü Web Site İşleri Yapılır,Script Kurulum,Teknik Sorunlar Ve Fazlası

furkanture20

Kayıtlı Üye
İş Alımı Açık Başlıkta belirtiğim gibi detaya gerek yok herkesin kafasındaki siteyi yapıyoruz ona göre fiyat veriyoruz.
skype ekliyebilirsiniz referanslar aşşağıda bulunmaktadır.

Arkadasa 1 adet site kurduruldu gayet guzel oldu herseyi alicaklara tavsiyem

[MENTION=24200]furkanture20[/MENTION] arkaşımla çalışma yapılmıştır eline emeğine sağlık ne istediysem saolsun yaptı çoğunuda ücretsiz yaptı gerçekten işini bilen bir arkadaşımız leb demeden lenlebiyi anlıyor. Hayırlı işler diliyorum .

çok memnun kaldım çok anlayışlı gerçekten işini temiz yapan saygılı dürüst biri tavsiye ederim yakında yeni fikirler için rahatsız edicem tekrar kendisini

Arkadaş güvenilirdir iş yapılır hayırlı işler hocam

Evet güzel bir site oldu teşekkürler.

Arkadaş sogolsun güzel bir şekilde yaptı çok teşşekkür ediyorum kendisine

Gayet uygun bi fiyata hızlı bi şekilde site yaptırıldı artık sizleyiz hocam teşekkürler :)

Furkan kardeşime 2 site yaptırdım.2 side harika oldu her türlü isteğimi yerine getirdi.Kendisine site açıcak olup tema tasarımı vs işlere zamanı olmayanlara tavsiye ederim.

Bilim Durağının web teknikeridir. her konudaki açığı kapatmıştır.Yolumuza devam ediyoruz.

bir adet site yaptırıldı , ilgili bir arkadaş , tavsiye ederim.

ilgili ve yardımcı arkadaş , teşekkür ederim ..

Arkadaş işini emek vererek yapanlardan.Kendisi bana gayet güzel yardımcı oldu teşekkür ederim kendisine hayırlı satışlar

Arkadaş çok ilgili.. Samimi güzel bi insan.. 1 site yaptırdım.. Diğerlerini de yine Furkan'a yaptıcam inş.. Teşekkürler..

Arkadas cok ilgili her konuda sıkılmadan yardimci oldu kisa surede hallettik isi. Guvenebilirsiniz her konuda kendisine

Arkadaş Facebook ve Twitter Reklam Hizmetide Veriyor.Anlaşma Sağlandı.Her Zaman Web Site Konusunda Yardımcı Oluyor.1 sitemin teknik sorumlusu ayrıca güzel hizmet.

hem ucuz hem kaliteli inanılmazsın tebrik ederim seni. tanıtımlar içinde ayrıca teşekkür ederim

site 1 gün içinde teslim edildi tüm seo ayarları ve optimizasyonlar yerinde tam istediğim temayı çok güzel bir biçimde yansıttı arkadaş. Gayet memnun kaldım tşkler furkan hocam.

Son düzenleme:
yaşını görünce kendimi gördüm bir anda :) zone.org vardı eskiden webmaster forumu orada bu yaşlarda aynı konuyu açmıştım ey gidi ey :)
Elime 2-3 iş geliyor yoğunlukta başka şeyle uğraşmaktan yapamıyorum skype adresini özelden yolla iş geldikçe paslarım.

yaşını görünce kendimi gördüm bir anda :) zone.org vardı eskiden webmaster forumu orada bu yaşlarda aynı konuyu açmıştım ey gidi ey :)
Elime 2-3 iş geliyor yoğunlukta başka şeyle uğraşmaktan yapamıyorum skype adresini özelden yolla iş geldikçe paslarım.

:) Teşekkürler Hocam :D

0 dan site kodlaması yapıyormusun?Psd dosyaları var html dökülmüş şekilde

Furkan kardeşime 2 site yaptırdım.2 side harika oldu her türlü isteğimi yerine getirdi.Kendisine site açıcak olup tema tasarımı vs işlere zamanı olmayanlara tavsiye ederim.

1 adet haber sitesi galatasaraya uyarlandı 1 adet haber sitesi beşiktaşa uyarlandı 1 adet network sitesi ve forum kuruldu güncel

İş Alımı Devam Ediyor.Hafta Sonu Boşum :) İsteyen arkadaşlara referans olarak yeni siteleri gösterebilirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri