Her Yarım Saatte 500 Satoshi Kazanın(Mobil)

wbmasterforum

Kayıtlı Üye
Bitmaker adlı uygulama sayesinde her yarım saatte 500 satoshi kazanıyorsunuz. toplam satoshi 5500 olduğu anda çekme talebinde bulunuyorsunuz.

Ödeme Kanıtı

Önemli Not: Para Çekme taleplerinizi her 5500 satoshi olduğunda değil tek şekilde yapın tek parça halinde çekim talebinde bulunun

Ödemeyi iki türlü alabiliyorsunuz Xapo Cüzdanıza veya Bitcoin cüzdanınıza dilerseniz btctürk gibi sitelere çekerek orada biriktirip toplu halde çekebilirsiniz.

Cumartesi günü öğlene kadar olan para çekme talepleriniz pazar günü hesabınıza gönderilmektedir.

Uygulamayı indirmek için

Burayı Tıklayabilirsiniz

Programı indirdikten sonra facebook ile giriş yerine mail adresi ile üye olmanızı tavsiye ederim

programı kurduktan sonra referans kısmına

0H1K78(SIFIR HAŞ BİR KA YETMİŞ SEKİZ) Yazarsanız sevinirim

Ö

Aklınıza takılan soruları konu altında yorum olarak sorabilir veya skype adresimi ekleyebilirsiniz. Bol kazançlar

Son düzenleme:
kaç tl ye denk geliyo bu 5,500 satoshi

kaç tl ye denk geliyo bu 5,500 satoshi
güncel bilgilerini şuan net olarak bilmiyorum açıkcası kazanç sağlama yerine sadece birikim olarak kullanıyorum. Yeterli düzeyde olana kadar birikim yapıp farklı coinlere çevirebilir ya da mining siteleri üzerinde yatırıp yaparak 3-5 kuruş daha fazla getiri için değerlendirmeyi düşünüyorum. onun dışında öyle ahım şahım bir getirisi yok.

BlueStacks adlı programı kullananlar pc başında çok vakit geçiriyorsa o sayede de kazanç sağlayabilir

Program o yarım saatte ne yapıyor hocam. ben bişey anlamadım. birde bu satoshi ne kadar ediyor.

Program o yarım saatte ne yapıyor hocam. ben bişey anlamadım. birde bu satoshi ne kadar ediyor.

programı indirip kayıt oluyoruz daha sonra bitcoin ya da xapo cüzdan mail adresimizi girip çıkıyoruz daha sonra sayaç 30 dakika geçince bildirim çıkıyor programa açıyoruz ve claim diye uyarı veriyor tıkladıktan sonra kısa bir reklam videosu çıkıyor bitince reklamı kapatıyoruz 15 saniye kadar sürüyor programı sürekli açık tutmaya gerek yok yani

satoshi şuan ne kadar ediyor bilmiyorum önceki mesajımda da belirttiğim gibi

$1 USD = 240,970 Satoshi = 0.00240970 BTC

Bence fazla heyecan yapmayın arkadaşlar :D

Bitcoin Satoshi => USD

doğrudur hocam belirttim zaten ahım şahım bir miktar olmadığını mining sitelerinde ufak tefek yatırım ya da bitcoin ile oynanan zar oyunu gibi sitelerde değerlendirilebilir bir şekilde

Son düzenleme:
Telefonun ekranını hic kapatmadan 10 gün boyunca programı açık tutarsaniz 1$ kazanıyorsunuz. Giden elektrik gelen parayi dengelemiyor. Program bildiğin zarar :-)

Telefonun ekranını hic kapatmadan 10 gün boyunca programı açık tutarsaniz 1$ kazanıyorsunuz. Giden elektrik gelen parayi dengelemiyor. Program bildiğin zarar :-)

ya da 3 gün programı çalıştırıp zar sitelerinde oynarız şansımız yaver giderse üç beş kuruş daha kazanırız ya da iki gün sonra boş işler bunlar deyip yt spam kasmaya çalışırız :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri