Her Yüklediğim Video Ünleme Düşüyor

• Kullanıcı TheChaCha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

TheChaCha

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar eğlence kanalıma eğlenceli vidyolar yükledikçe yenileri hep ünleme düştü bende noluyor arkadaş diyerekten sallama bir video çektim tabletten onu yükledim o bile ünleme düşüyor. Ünlem sıkıntısının bu donemde oldugunu bılıyorum da bu kadarda mı var

1 hafta önce açtığım kanalın dün para kazanmasını açtım, 1 haftada 200 kadar video attım neredeyse 25-30 kadarı ünlem oldu sildim. Dün adenseye bağladım. Bu gün video atayıp dedim ünleme düştü.. Kendim 22 saniyelik telefonla video çektim kısa başlık etiket girdim elle yükledim yine ünlem! Yani kanal kara listeye alındı.

Arkadaşlarımızın yorumu şu şekilde kendinize ait video yükleyin,ünleme düşünce geri bildirimde bulunun Böylece kanal kara listeden çıkar diyorlar. Fakat kesin net bilgi yok. Çünkü geri bildirim bile çok uzun sürüyor.

Anladığım kadarıyla belli bir ünlem sayısına 25-30 mu bilemiyorum ulaşınca o kanal kara listeye alınıyor otomatik olarak.. Kurtulmanın net çaresi yok şu an için..

Geri bildirim yapsak sadece onu değil kanalı incelerler o kadar da saf değiller diye düşünüyorum :) Spamıda anlayınca kanal kökten gider şahsi fikrim! Spamı bitirme amacında youtube.. Ya durmadan yeni kanallar açacağız ya özgüne döneceğiz ya da bu günden sonra ben deneme kanalı yapıp önce oraya videoyu atıp dolar yanıyorsa ordan gerçek kanala videoyu çekmeyi böylece kanalımı kara listeye aldırmamayı düşünüyorum..

aynen ya aynı videoyu başkası atmış adamlar dolarlar yanıyor ama

ornjınal videona onay istesende oyanalnam garantısı yok... onaylanma suresi belli deıl, onaylanması için koşul kural varmı bilen yok.. gunumuzde partnerler bile belirli izlenme kural ve şarta bağlı iken senın doğrulama kodu gonderdıgın her videonun doğrulanmaya düştüğüne inanmak çok saçma ben deneme için bir orjınal video yukledım taaaaaaaaaa eskiden amatorluk ;) doğrulama istedim izlanma aylardır 100 olmayınca hala beklemede beklıyor kanal :D yani 400 500 yada attım 10.000 izlenmeyen kanalı youtube inceler mi??? hiç sanmam...
---o bakımdan unleme düşen kanalı sıfılrlayın içerdeki paraları kaybetmemek adınai sonrasında yenı kanal açın şansınızı deneyin... yenı kanallardada çıkan reklamlar hemen adsenseye yansımıyor belirteyim.. kodlarına bakıyorum reklam var ammaaa adsenseye yansıma yok koda bakıncada adsense kodu çıkmıyor... orjınalda olsa çalmada olsa spamda olsa bu işler vakit kaybettirmeye başladı... sakın ve yavaş olun sabırla adım atın

Arkadaşlar yeni kanal aç o da düşsün hop yeni kanal yine aç. Yeni kanal açmak çözüm değil. Bazı videoları yüküyosun bu kanalda ünlem gelmiyordu diğerine yüklüyosun para kazanması açılıyor. Bu nasıl bir iş

eskisi gibi bir kanala 200-300 video atma zamanı geçti...
ben 20-30 tane atıp yeni kanal açıyorum:D
hem böylesi daha garanti.ne kadar az video o kadar az telif gelme yüzdesi:D

Arkadaşlar yeni kanal aç o da düşsün hop yeni kanal yine aç. Yeni kanal açmak çözüm değil. Bazı videoları yüküyosun bu kanalda ünlem gelmiyordu diğerine yüklüyosun para kazanması açılıyor. Bu nasıl bir iş

Kanal kara listeye geçiyor belli bir ünlem alınca ya da keyiflerne göre.. Özgünde atsan nafile.. Dediğin gibi ha bire kanal aç bağla aç bağla zor. En güzeli bir deneme kanalı.. Hiç adenseye bağlı olmayan hiç başka kanalın bulunmadığı bir gmal.. Atarız videoyu dolar yanıyosa kara listeye alınmayan kanala atarız. Yok ünlem alıyosa yeni kanalımızı kara listeden uzak tutmuş oluruz diye umuyorum. Artık bu taktiği uyguluyorum bu günden ihtibaren..

akşam sekizden bu yana böyle, sekizden önce attıklarımın hepsi hemen yandı, sonrakiler hemen ünleme düştü, youtube bazen yapıyor böyle belli saat aralığında bütün videolar ünleme düşüyor...

bir kanala yüklediğim videolar dolar ışığı yanarken başka bi yeni kanala yükledim ünleme düştüler yani anlıcağınız deneme kanalıda işe yaramıyor birinde yanarken diğerinde yanmıyor ilginç

1 hafta önce açtığım kanalın dün para kazanmasını açtım, 1 haftada 200 kadar video attım neredeyse 25-30 kadarı ünlem oldu sildim. Dün adenseye bağladım. Bu gün video atayıp dedim ünleme düştü.. Kendim 22 saniyelik telefonla video çektim kısa başlık etiket girdim elle yükledim yine ünlem! Yani kanal kara listeye alındı.

Arkadaşlarımızın yorumu şu şekilde kendinize ait video yükleyin,ünleme düşünce geri bildirimde bulunun Böylece kanal kara listeden çıkar diyorlar. Fakat kesin net bilgi yok. Çünkü geri bildirim bile çok uzun sürüyor.

Anladığım kadarıyla belli bir ünlem sayısına 25-30 mu bilemiyorum ulaşınca o kanal kara listeye alınıyor otomatik olarak.. Kurtulmanın net çaresi yok şu an için..

Geri bildirim yapsak sadece onu değil kanalı incelerler o kadar da saf değiller diye düşünüyorum :) Spamıda anlayınca kanal kökten gider şahsi fikrim! Spamı bitirme amacında youtube.. Ya durmadan yeni kanallar açacağız ya özgüne döneceğiz ya da bu günden sonra ben deneme kanalı yapıp önce oraya videoyu atıp dolar yanıyorsa ordan gerçek kanala videoyu çekmeyi böylece kanalımı kara listeye aldırmamayı düşünüyorum..

incelemezler hocam saflıktan değil de iş yükünden...ünlem için yapılan onca geri bildirime dahi uzun süre sonra cevap verebildiklerini düşünün..

2. bir husus Youtube izlenebilen videoları yükleyenlerin yanında..telifli telifsiz çok umurlarında değil....yani youtube video izlendiği sürece halinden memnun telif hakkı ihlali mi var kendisini ilgilendirmiyor bu yüzden otomatikleştirilmiş bir sisteme sahipler eşleşenleri tespit edebiliyorlar..

Ve evet bu tespitiniz doğru Algoritmanın bir kefesinde
*videonun youtube'a kaç kez atıldığı
*ünlem sayısı gibi unsurlar var

Diğer kefesinde ise ispatlı videolarınız var..

hangi kefe ağır geliyosa kanalın temizliği o şekilde belli oluyor..

Yine youtube telif olaylarını başından atmak için bu yüzden ünlem konusunda da partnere yönlendiriyor kullanıcıları

youtube video yükleme ara yüzü değişmiş. ben bot kullandığım için yeni gördüm. ne zaman video yüklenememe gibi durumlar olsa hep bu şekilde güncellemeler geliyor. ben hala geçici olduğunu düşünüyorum ama insan geriliyor belli bir zaman sonra..

aynı sorun bendede var off uzun videolarda direk ünlem yiyorum :S

youtube video yükleme ara yüzü değişmiş. ben bot kullandığım için yeni gördüm. ne zaman video yüklenememe gibi durumlar olsa hep bu şekilde güncellemeler geliyor. ben hala geçici olduğunu düşünüyorum ama insan geriliyor belli bir zaman sonra..

Umarım geçicidir üstat eski günlerimi özledim ya simdi girip video atasım gelmiyor eskiden hem para kazanıyorduk hemde eğleniyorduk simdi ne kazanabiliyorz ne eğlenebiliyorz politika politika politika derken çekilmez bir hal aldı bu youtube.

Bugün 4 farklı kanalda deneme yaptım teki 2012 açım içi boş bir kanaldı,teki yandex maille açılmış 0 bir kanal,diğeri 0 alt kanal diğeride normal maille açılmış 0 bir kanaldı hepsine 10 ar tane karışık video attım yine bana mısın demedi 3-4 tane yanan anca çıktı böyle devam ederse yada düzgün bir çözüm bulunamazsa biter youtube işi

Genel bir uyarı yapayım,
Her yüklediğiniz video ünlem oluyorsa deneyip durmayın.. Özgün kendi çektiğiniz kısa başlık etiket girdiğiniz video bile ünlem oluyorsa artık o kanal kara listededir ve siz o kanal yükle sil yükle sil yaparsanız zaten kara listede youtube botları tekrar tekrar kanalları kontrol ediyor ve ünlemleri silsenizde bunlar kayıt altında.. Sonra ne mi oluyor spam sebebi ile kanalınız kökten kapatılıyor. Üstelik diğer kanallarınızda incelemeye girip hepsi kapatılıyor öyle ortada kalıyorsunuz. Unutun gitsin o kanalı çözüm bulunana kadar ya da sonsuza kadar kısmet..

Günaydın hocam :D

---------- Mesaj saat 23:41:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:40:24 civarında gönderildi. ----------

bende geçici görüşünü savunuyorum bakalım ne olacak hocam

Şu videolarını kanıtlayamayan arkadaşlar. Kendinizi çekip koyarsanız daha çabuk sonuç alırsınız. Ayrıca youtube mantıgı şu. İlk inceleme için gönderdiğim video 3 gün incelenmişti. Sonra 2.video 2 gün sürdü. Kanıtladıkça siz süreyi düşürüyorlar. 15.videoma gönderdiğim kanıta ise 9 saat içinde cevap geldi. 16. yada gerek kalmadı zaten kanal kara listeden çıktı.

kanalın karalisteye girdiğini nerden anlıyoruz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri