1 hafta önce açtığım kanalın dün para kazanmasını açtım, 1 haftada 200 kadar video attım neredeyse 25-30 kadarı ünlem oldu sildim. Dün adenseye bağladım. Bu gün video atayıp dedim ünleme düştü.. Kendim 22 saniyelik telefonla video çektim kısa başlık etiket girdim elle yükledim yine ünlem! Yani kanal kara listeye alındı.
Arkadaşlarımızın yorumu şu şekilde kendinize ait video yükleyin,ünleme düşünce geri bildirimde bulunun Böylece kanal kara listeden çıkar diyorlar. Fakat kesin net bilgi yok. Çünkü geri bildirim bile çok uzun sürüyor.
Anladığım kadarıyla belli bir ünlem sayısına 25-30 mu bilemiyorum ulaşınca o kanal kara listeye alınıyor otomatik olarak.. Kurtulmanın net çaresi yok şu an için..
Geri bildirim yapsak sadece onu değil kanalı incelerler o kadar da saf değiller diye düşünüyorum

Spamıda anlayınca kanal kökten gider şahsi fikrim! Spamı bitirme amacında youtube.. Ya durmadan yeni kanallar açacağız ya özgüne döneceğiz ya da bu günden sonra ben deneme kanalı yapıp önce oraya videoyu atıp dolar yanıyorsa ordan gerçek kanala videoyu çekmeyi böylece kanalımı kara listeye aldırmamayı düşünüyorum..