Her zaman iş yapan kategori

tokibala

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu kategori ne hikmetse her zaman iş yapıyor. Dandik bir video bile 1 ay içerisinde onbinlerce hatta yüzbinlerce izlenim alıyor.Garip ama gerçek bu. Bu kategoride benim diğer hesaplarımda 10 tane video var hepside gayet iyi izlenim almış durumda.Sizin için basit bir video hazırladım hiç bir şey yapmadığım facebook twitter gibi yerlerde paylaşmadığım halde 1 saat içinde 280 izlenim aldı. Ben normalde bu kategoriyi kalkıpta youtube da izlemek için aramam. Ama izleyen milyonlarca insan var. Para kazanmak isteyen kesinlikle değerlendirsin.

Örnek Video TIKLAYIN

NOT : İsteyenler bu videomu kendi hesaplarında kullansınlar.Müziğinde telif yok tertemizdir.

Son düzenleme:
vine videolarida iyi izleniyor ama tabi kisa tutmaycaksin 25-30 dk olarak hazirlaycaksin koycaksin gayet guzel izlenim aliyor bi tane kanalim var aylardir duruyor oyle 10 tane video yuklemistim 400k izlenen var telif felanda gelmiyor

Deneyelim hocam, paylaşımınızdan ötürü teşekkürler :)

vine videolarida iyi izleniyor ama tabi kisa tutmaycaksin 25-30 dk olarak hazirlaycaksin koycaksin gayet guzel izlenim aliyor bi tane kanalim var aylardir duruyor oyle 10 tane video yuklemistim 400k izlenen var telif felanda gelmiyor

Bize garip hatta aptalca gelen videolar yüzbinlerce izlenim alıyor.Onun için kendimize göre video yüklememek en güzeli kardşim..

hcam izlenim güzelde tbm ve tıklama oranları nasıl? piyasada co kfazla komik hayvan videosu olduğu için pek getirisi olmaz diye vine veye bu tarz videoalrı denemiyorum. bir de sahte telif yememek için tabi :)

hcam izlenim güzelde tbm ve tıklama oranları nasıl? piyasada co kfazla komik hayvan videosu olduğu için pek getirisi olmaz diye vine veye bu tarz videoalrı denemiyorum. bir de sahte telif yememek için tabi :)

Kardeşim tbm-to ne çok iyi ne çok kötü.Orta seviyede yani ama getirisi devamlı oluyor. Bu kategoriyi mutlaka dene.Bu alanda çalışmazsan hata yaparsın bana inan.Telif olayı en az alanlardan birisi. Tecrübeyle sabittir.

Arkadaşlar bu kategori ne hikmetse her zaman iş yapıyor. Dandik bir video bile 1 ay içerisinde onbinlerce hatta yüzbinlerce izlenim alıyor.Garip ama gerçek bu. Bu kategoride benim diğer hesaplarımda 10 tane video var hepside gayet iyi izlenim almış durumda.Sizin için basit bir video hazırladım hiç bir şey yapmadığım facebook twitter gibi yerlerde paylaşmadığım halde 1 saat içinde 280 izlenim aldı. Ben normalde bu kategoriyi kalkıpta youtube da izlemek için aramam. Ama izleyen milyonlarca insan var. Para kazanmak isteyen kesinlikle değerlendirsin.

Örnek Video TIKLAYIN

NOT : İsteyenler bu videomu kendi hesaplarında kullansınlar.Müziğinde telif yok tertemizdir.
Her gün bişey paylaşmak zorundamısın :D
Bana da bi kategori söylesene vine gibi compilation yapabileceğim :D Türkçe vine kanalım var 4.4k abonesi oldu ama günde 5tl falan getiriyo yabancı uğrasabileceğim bi kategori bulsam süper olcak

[MENTION=8523]tokibala[/MENTION] özele bakar mısın?

Bana da bi kategori söylesene vine gibi compilation yapabileceğim :D Türkçe vine kanalım var 4.4k abonesi oldu ama günde 5tl falan getiriyo yabancı uğrasabileceğim bi kategori bulsam süper olcak

kardeşim benim hesabımdan paylaştığım konulara bak hepsi en çok iş yapan kategorilerden. Ben zaten türkçe çalışmam. Hepsi ingilizcedir.

Türkçe çalıştığın için o 4.4k abonenin yarıdan fazlası gerçek değil. Senin kanalı kopyalamak için kayıt altına almış kişilerdir.

Usta posta kutun dolmuş. Çok mesaj alıyorsun sanırım.

Bu içerikte tbm oranları kaç sizde yazabilir misiniz rica etsem birde sayfa to.

tokibala yeni başlayanlara güzel fikirler veriyorsun ama orda çalışan arkadaşların emeğinden çalıyorsun.

kategori paylaşmayı bırak , güzel bilgiler vereceksen ver benim düşüncem bu.

Bu forumda konuları takip eden en az 1000 kişi var..İnsanları tek bir kategoriye yönlendirmeyi bırakın binlerce kategori arasından herkes kendi kategorisini bulsun.

Son düzenleme:
Spam yapıyorumda böyle özgün spamlar çok ayakta kalıyor o yüzden ingilizce bi kategori bulup boş zamanlarımda video yapıcam

kardeşim şöyle düşün. Spam yaparken kanalına diyelim ortalama 1.000 video atıyorsun. Bunun için vds kirala, kopyalanacak kanal ara, o kadar vakit harca. Birde ne kadar çok video olursa o kadar çok telif gelme riski oluyor. Birde spam yaptığın hangi kanalda tek videon 800.000 'i geçmiş durumda. benim açtığım konularda bu var mesela. Ben spamı bıraktım. Artık az ama öz ve güzel videolarla çalışıyorum. Şimdi hem kafam rahat hem izlenimler daha iyi hem fazla vakit harcamıyorum.

kardeşim şöyle düşün. Spam yaparken kanalına diyelim ortalama 1.000 video atıyorsun. Bunun için vds kirala, kopyalanacak kanal ara, o kadar vakit harca. Birde ne kadar çok video olursa o kadar çok telif gelme riski oluyor. Birde spam yaptığın hangi kanalda tek videon 800.000 'i geçmiş durumda. benim açtığım konularda bu var mesela. Ben spamı bıraktım. Artık az ama öz ve güzel videolarla çalışıyorum. Şimdi hem kafam rahat hem izlenimler daha iyi hem fazla vakit harcamıyorum.

Merhabalar hocam 3-4 saat once bir mesaj atmistim donus bekliyordum olmadi sanirim mesaji gormediniz yada ilgilenmediniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri