Hergün Kanal Kapanmasından Sıkıldım Artık Çözülemeyen Sorun

• Kullanıcı gokhans19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

gokhans19

Kayıtlı Üye
Kıyısından köşesinden bişeyler yapalım diyorum ama birtürlü olmuyor. 50 kanal açmıyım 50si birden kapanmasın diyerek 3-4 günde bir 1 kanalla gidiyorum ama sonuç hep aynı. Ne zamanki kanalı adsenseye bağlasam 1 gün sonra hop yok zarttan yok zurttan kanal para kazanmaya kapatıldı diye mail geliyor.

Bugün gelen mailse dahada garip. X kanalımın para kazanmasını 1 ay önce para kazanması kapanmış şuan google+ bağlantısını keserek kanalı askıya aldığım Y kanalındaki pasif videolara daha önceden gelmiş telif ihtarları yüzünden X kanalımın para kazanmasını kapatıyorlar. (Mailler farklı. Kanalları aynı adsense kodundan tanıyorlar sanırım.)

Sırf bu yüzden bot alıpta şu işe ciddi anlamda yatırım yapamıyorum. Her 3-4 günde bir elimde patlıyor çünkü.:(

Konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. Usandım artık sürekli kanal kapanmasından.

Birde ekleme yapayım. Bu kanallarımda genelde X videosunda ünlem çıkıyor ve bu videoyla ilgili daha fazla bilgi verin diye mail geliyor. Ben o videoyu siliyorum ama aradan 2-3 saat geçtikten sonra o kanalın para kazanması gidiyor. Bugünkü kanal ise tamamen farklı birşeyden önceki kanallarımdan biri yüzünden kapanmış öyle yazıyor.

1 ay önce para kazanması kapanan kanalı silmen gerek o kanal adsenseye baglı oldugu ıcın sonradan adsenseye bagladıgın hesaplarında para kazanmasını kaaptıyor ya baska adsense geciceksin yada sorunlu kanalı siliceksin

1 ay önce para kazanması kapanan kanalı silmen gerek o kanal adsenseye baglı oldugu ıcın sonradan adsenseye bagladıgın hesaplarında para kazanmasını kaaptıyor ya baska adsense geciceksin yada sorunlu kanalı siliceksin

Bu kanal zaten pasifti google+ ile bağlantısını kesmiştim. Asırlık ana mail adresim olduğu için hesabı komple uçuramıyorumda.:(

benim geçen gün g+ bağı kopuk/ekli ne varsa hepsinin para kazanmasını kapattı

g+ ile kesmekle çözüm olmazki kanal hala açıksa kanalı sil, g+ sayfasınıda sil.
mail adresi dursun çok önemliyse.

Yeni bir adsense hesabı açıp yeni açtığınız temiz kanalları yeni adsenseye bağlayabilirsiniz.

Bana başka çare lazım bunu yapamam o mail internetimin yarısı demek çünkü.

O mailini silemiyorsan, baska adsense ac ve baska youtube kanallariyla ordan devam et ve daha dikkatli ol bundan sonra. Onemli maillerin uzerinden kanal acma ve ciddi telif yiyen kanallarini kokten sil ki, bundan sonra da para kazanmalarin gitmesin...

O mailini silemiyorsan, baska adsense ac ve baska youtube kanallariyla ordan devam et ve daha dikkatli ol bundan sonra. Onemli maillerin uzerinden kanal acma ve ciddi telif yiyen kanallarini kokten sil ki, bundan sonra da para kazanmalarin gitmesin...

Anladım peki adsense onayı eskisi gibimi. Eskiden aylar sürüyordu adsense onayı. Birde pini bekleme durumu hala aynımı. Pinsiz hesabı onaylatabiliyormuyuz.

Diğer arkadaşlardanda çözüm yolu bekliyorum.

Anladım peki adsense onayı eskisi gibimi. Eskiden aylar sürüyordu adsense onayı. Birde pini bekleme durumu hala aynımı. Pinsiz hesabı onaylatabiliyormuyuz.

Diğer arkadaşlardanda çözüm yolu bekliyorum.

Turkiye icin yine aylar suruyor evet.

kanalı sil, g+ sayfasınıda sil.
mail adresi dursun.

o sayfadan gmailde siliniyor galiba.benim bildiğim youtube ayarlarından siliniyor

Altkanallar siliniyor ama ana kanal silinmesini bulamadım. G+yı silmek basit iş ama youtubeda ana kanalı silmeyi bilen varmı?

para kazanması kapatılan kanalımı sildim.
diğerlerini g+ yöntemiyle geri açtım
16 sayfalık ve 13 sayfalık g+ yöntemi ile açılan kanallarımda 1 tane bile ünleme video düşmeyen kalmadı.. toplam 29 sayfa video yaklaşık 850 videodan 1 tane dolar olan kalmadı.
sağlık ve haber kanallarım..
sıfırı bulduk..
bana bir kategori vermek isteyen olursa ö.m bekliyorum.
300-500 kazanıyorduk oda gitti an itibariyle..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri