Herhangi bir şekilde kazanç sağlamama yardımcı olabilecek var mı

• Kullanıcı frnvr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

frnvr

Kayıtlı Üye
Merhabalar

adsense maceramı 2018'de bıraktım, bu konuda bayağı gelişmeyi kaçırdım..
gerek websiteleri gerek pinterest ile bana bu konuda öğrenci-öğretmen gibi, sohbet muhabbet eşliğinde boş zamanlarında öğretebilecek bir arkadaş var mıdır, buna gerçekten ihtiyacım var çünkü.

teşekkür ederim, iyi forumlar

Son düzenleme:
Hocam burada youtube harici pek bir şey bulamazsın, genel olarka youtube ile ilgileniyor forum. Ben de oradan örnek vermem gerekir ise kanal üretip satma işini yapabilirsin.

Şu konum pek güncel olmasa da aktif sayılır çoğu;

https://www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/135592-manuel-onay-onerilerim.html
Youtube işi gerçekten zorlaştı benim için o yüzden başlamayı ancak özgün olarak düşünüyorum o yüzden şimdilik yapamayacağım, teşekkürler ☺ Zaman ayırıp yazdığınız için

---------- Spam Engelliyici 15:14 ---------- Önceki Mesaj 15:13 ----------

Ben 3 yıldır pinterest ile uğraşıyordum. Pinterestte artık zorlaştı
Tum sektörlerde ekmek aslanın midesine indi

Pandemiden dolayı gerçekten herşey her sektörde öyle..
Ama eğer yardımcı olabileceksiniz (3 yılda güzel tecrübeler kazandığınızı düşünüyorum) gerçekten minnettar olurum : ) teşekkürler

Zorlaştı deyip vazgeçecek durumdaysanız zaten hiç uğraşmanıza gerek yok bir şeyle, nitekim KOLAY olan tek şey KAYBETMEKTİR.
Hayırlı işler

Zorlaştı deyip vazgeçecek durumdaysanız zaten hiç uğraşmanıza gerek yok bir şeyle, nitekim KOLAY olan tek şey KAYBETMEKTİR.
Hayırlı işler

Aslında kestirip atmadım, elimde çok çok güzel bir kategori var youtubede (zamanında günde 1500₺ bırakıyordu) ancak bunun için render almak gerekiyor youtube kanalı yapmak gerekiyor adsense işini halletmek gerekiyor fazla ayrıntı ve detay var , nerdeyse son 1,5 2 yıldır ki güncellemeleri hiç takip etmedim YouTube anlamında..
Bunun yanında vps vds veya diğer programların masrafı fazla oluyor benim için, aslında bir - + kağıdı yaptım benim için şu anlık youtube anlamında eksiler artılardan daha fazla durumda…

Youtube için daha rahat (zaman ve maddi anlamda) olduğum bir vakitte spam yapmayı planlıyorum
Cevap için tekrardan teşekkür ederim:)

hocam benimde gercek hayatta işlerim cok durgun ekmek param youtubeden çıksın diye uğraşıyorum ama baya zor

Pandemiden dolayı gerçekten herşey her sektörde öyle..
Ama eğer yardımcı olabileceksiniz (3 yılda güzel tecrübeler kazandığınızı düşünüyorum) gerçekten minnettar olurum : ) teşekkürler

Ben şuan uğraşmıyorum pinterest ile, Youtubede olduğu gibi pinterestte de sorunlar var. Düzgün pinleme sistemi yok. Olsa da hesaplar hit almıyor. Buna benzer birkaç sıkıntı daha var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri