Herkese Merhaba

C
  • Kullanıcı Cansu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)
C

Cansu

Guest
Merhaba saygı değer ytpara kullanıcıları. Forumda sizlerle birlikte öğreneceğim bilgiler için şimdiden çok teşekkür ederim. Sayın moderatörüm [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] 'na foruma üye olmamda yardımcı olduğu için ayrıca teşekkürü bir borç bilirim.

aramıza hoşgeldin [MENTION=79667]Cansu[/MENTION] :)

giphy.gif

Mod üye yapmışken birde onaylasaydı.
:D

Hoşgeldiniz YT ile uğraşıyorsanız yakın zamanda kanalınızın başvurusu onaylanacak önceden haber veriyim dedim

konuyu açanın adı ahmet olsaydı bu kadar hoş geldiniz yazan olmazdı herhalde.
1 saat önce üye olan biri üyelik alabiliyor ama ben bilgi verdiğim, forumda vakit geçirdiğim halde ücretli üyelik almak zorunda kalıyorum :D

Son düzenleme:
konuyu açanın adı ahmet olsaydı bu kadar hoş geldiniz yazan olmazdı herhalde.
1 saat önce üye olan biri üyelik alabiliyor ama ben bilgi verdiğim, forumda vakit geçirdiğim halde ücretli üyelik almak zorunda kalıyorum :D

Benim için konuyu açanın adının ahmet adından farkı yok yani herkes eşit. Foruma davet etme amacımda web konusunda bilgili olması ve ortak iş yapıyor olmamız. Davetiye hakkınız varsa istediğiniz kullanıcıya yollayabilirsiniz bu konuda özgürsünüz iyi forumlar.

Arkadaşlar Hepinize tek tek teşekkür ederim. Sadece Merhaba demek istedim. Forumda bulunma amacım yeni bilgiler edinmek ama hemen cinsiyetcilik konusuna dönmüş. Birilerin hakkını yediğimi düşünüyorsanız üyeliğimi durdura bilirim. Ama [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] dediği gibi davetiye sistemi ile çalışan sitelerde davetiyeniz varsa bu hakkı istediğiniz kişi için kullanabilirsiniz. İyi forumlar

Hoş geldiniz allah hepimizin yolunu açık etsin bereketli kazançlar versin hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri