Herkese Teşekkürler

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mixnewss

Kayıtlı Üye
Öncelikle başda Burak olmak üzere üzerimde bu işi ögrenmemde emeği geçen Onur'a İbrahim abiye mehmet akife Sinan'a iyi kötü her konumda benim görüşlerimi destekleyen veya selamını sabahını eksik etmeyen astalavistaya Oguzalp'e yöneticiliğine güvendiğim ender isimlerden olan Doganuzun abime Hakkınızı helal edin diyip ufak ufak yol alıyorum benimki buruk bir hüzünden spammerlıgı bırakıyorum tarzında bir şey değil şahıs olarak kimseyle sorunum olmasada artık sitedeki onlıne olma düzeyimi çok çok aza indirceğim için yani ayda bir belki girebilceğim için bunun haberini vermek ve zamanında bana destek olan yardımcı olan herkese teşekkür etmek istedim.

Kazanamayanlara Allahdan sabır diliyorum sabredince bir şekilde başarılı oluyorsunuz.
Kazananlara Allahdan akıl diliyorum kimse kolay paradan sapıtmasın kendini kaybetmesin diye.
Benim gibi orta şeker geliri olanlarında daha çok Kazanmasını istiyorum daha çok çalışın:)

Hepiniz Hakkınızı helal edin Benim kime hakkım geçtiyse Helal olsun Allaha Emanet site sakinleri:)

Allaha emanet.. 1-2 şey öğrenmişliğim var senden hocam, hakkını helal et :)

Tv programına telefonla bağlanıp herkese selam söyleyenler gibi olmuş :) helal olsun vefalı insanmışsın başarılarının devamını dilerim

Burdan sadece sana tebriklerimi sunuyorum

Öncelikle başda Burak olmak üzere üzerimde bu işi ögrenmemde emeği geçen Onur'a İbrahim abiye mehmet akife Sinan'a iyi kötü her konumda benim görüşlerimi destekleyen veya selamını sabahını eksik etmeyen astalavistaya Oguzalp'e yöneticiliğine güvendiğim ender isimlerden olan Doganuzun abime Hakkınızı helal edin diyip ufak ufak yol alıyorum benimki buruk bir hüzünden spammerlıgı bırakıyorum tarzında bir şey değil şahıs olarak kimseyle sorunum olmasada artık sitedeki onlıne olma düzeyimi çok çok aza indirceğim için yani ayda bir belki girebilceğim için bunun haberini vermek ve zamanında bana destek olan yardımcı olan herkese teşekkür etmek istedim.

Kazanamayanlara Allahdan sabır diliyorum sabredince bir şekilde başarılı oluyorsunuz.
Kazananlara Allahdan akıl diliyorum kimse kolay paradan sapıtmasın kendini kaybetmesin diye.
Benim gibi orta şeker geliri olanlarında daha çok Kazanmasını istiyorum daha çok çalışın:)

Hepiniz Hakkınızı helal edin Benim kime hakkım geçtiyse Helal olsun Allaha Emanet site sakinleri:)

Senin siteye giricek zamanın nasıl oldu ya dön işinin başına :p:D doğru bildiğinden şaşmayıp sürekli çıkardığın haklı kavgalarını özleyeceğim my friend.. :cool:

Tv programına telefonla bağlanıp herkese selam söyleyenler gibi olmuş :) helal olsun vefalı insanmışsın başarılarının devamını dilerim

Burdan sadece sana tebriklerimi sunuyorum

Allahdan telefondayken tvnin sesini kıstımda sesim yankı yapmadı:))
Tşkler Hocam;)

Senin siteye giricek zamanın nasıl oldu ya dön işinin başına :p:D doğru bildiğinden şaşmayıp sürekli çıkardığın haklı kavgalarını özleyeceğim my friend.. :cool:

sorma ya bende özleyeceğimde genç nesil geliyor saglam yeni üyeler var merak etme izlersin kanka gene çıkar delinin biri elinde sopasıyla benim gibi:D
Tamam tamam son yarım saatim sonra dönücem işimin başına az duygusallık yaşayayım:)
The Brother:)

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:52 ----------

Helali Hoş olsun dostum. başarılar dilerim

Tşkler SAolasın sanada başarılar dostum:)

Allah'a emanet gider ayak dünya engelini nasıl aşıyon varsa bir yolu pm'den isterim :)

bu işte bızede yardımcı olsun bırı bızde boyle konular acak :D
yolun acık olsun kardeş

Hocam Rabbim yardımcınız olsun özel değilse bu durumu neden bırakıyorsunuz peki ?

artık benim siteden elde edecegim bir bilgi yok şükür iyi kötü bir arkadas çevremiz olustu bende siteye verebilcegim kadar kendi elimden geldigince katkımı sagladım bu saatten sonra boşa vakit kaybı olur benim için düşüncesindeyim biz çekilelimki yerimize birileri gelsin onlar faydalansın :)

artık benim siteden elde edecegim bir bilgi yok şükür iyi kötü bir arkadas çevremiz olustu bende siteye verebilcegim kadar kendi elimden geldigince katkımı sagladım bu saatten sonra boşa vakit kaybı olur benim için düşüncesindeyim biz çekilelimki yerimize birileri gelsin onlar faydalansın :)

Hocam bu bir okyanus büyük bir okyanus böyle düşünmenize anlam veremedim daha doğrusu , herkes zaten rızkından ne az ne fazla kazanır.

Hocam bu bir okyanus büyük bir okyanus böyle düşünmenize anlam veremedim daha doğrusu , herkes zaten rızkından ne az ne fazla kazanır.

hocam sizin cümle sanki youtubeyi bırakıyormusum gibi olmus ama öle bir şey yok sadece sitede çok olmayacagımı belirttim dogru bir karar verdiğimide sitede onlıne olarak gözüküp canım cicim kardeşim mevzusuna girenlerin bu konuya bi hoşçakal güle güle vs yazmadan konuya girip çıktıgını görünce ne kadar dogru bir karar verdigimi anladım iyi olmuş zaten varlıgımla yoklugum arasında bir fark yokmus mademki etkisiz elaman konumundayız ne işim olur :D

hocam sizin cümle sanki youtubeyi bırakıyormusum gibi olmus ama öle bir şey yok sadece sitede çok olmayacagımı belirttim dogru bir karar verdiğimide sitede onlıne olarak gözüküp canım cicim kardeşim mevzusuna girenlerin bu konuya bi hoşçakal güle güle vs yazmadan konuya girip çıktıgını görünce ne kadar dogru bir karar verdigimi anladım iyi olmuş zaten varlıgımla yoklugum arasında bir fark yokmus mademki etkisiz elaman konumundayız ne işim olur :D

Hocam ben aynen youtube'u bıraktığınızı anladım kusura bakmayın,bu durumunuza saygı duyarım İnşallah yine fikrinizi değiştirirsiniz diyeyim bu sitede gerçekten çok değerli bilgiler paylaşılıyor.Bu site benim 2.evim gibi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri