Herkesin Haber Sitesi Olacak ❖ Bot Hediyeli 2017 SEO & AMP & Google & Yandex News Uyumlu

blackertz

Kayıtlı Üye
EK OLARAK : ÖZEL SCRİPT TALEPLERİNİZ İÇİN DE PM ATABİLİRSİNİZ

DEMO İÇİN TIKLAYINIZ

DEMO İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer Scriptler için Müşteri Yorumları :
Scripti teslim aldıktan sonra yorumumu eklemek için biraz bekledim.
Sistem gerçekten de çok amaçlı kullanılabilecek bir sistem ve arkadaş çok ilgili ve her konuda yardımcı oluyor, hiç sorun yaşamadım.Hatta benim hatamla olan bir durumuda düzeltti kendisi sağolsun. Ufak tefek değişiklik isteklerimi eksiksiz yerine getirdi. Uzun süredir itiraf&dedikodu sitesi olacak bir proje için yazılım arıyordum ve bu scriptle çözdüm olayı çokta güzel oldu.
Almayı düşünüpte tereddüt eden varsa hiç düşünmesin derim. Her şey olur bu scriptle.

Çok güzel bir çalışma, tebrik ederim. Uygun proje dahilinde, almayı düşüneceğim bir script

Hayırlı satışlar hocam kısa zamanda alabilirim , önceden sizden script almıştım

Daha öncede incelemiştim ve almaya karar verdim. Ödemeyi geçtim teslimi bekliyorum.

Hocam ben çok beğendim tema, hız, tasarım vs. harika olmuş ellerinize sağlık. Buna uygun bir proje hayata geçirip temayı alasım geldi hemen.
Şunu sormak isterim, daha önce soruldu mu bilmiyorum. Facebook ile bağlan yapılabilir mi? adsense yerleşimi için yer ayarlasanız güzel olurdu. Satın aldıktan sonra ek ücretle farklılıklar ve düzenlemeler yapabiliyor musunuz?

Hayırlı satışlar. Bu güzel çalışmanızdan dolayı tekrar tebrikler.

mesajım bulunsun, almayı düşünüyorum

Bir adet script alındı. Arkadaş ilgili birisi. Teşekkür ederim.

Mesajım bulunsun.

Script satin alindi ve kuruldu.Kendisi ilgili ve alakalidir.Hic sıkılmadan sorulariniza yanit veren bir arkadaş.Tavsiye edilir ve referans olunur.

EK OLARAK : ÖZEL SCRİPT TALEPLERİNİZ İÇİN DE PM ATABİLİRSİNİZ

Son düzenleme:
Güzel başlık :) herkesin haber sitesi olacak :D kazanma yok. Hayırlı işler

Not : Web bilgisi olmayanlar iki kez daha düşünsün.

konuyu biraz baltalamak amaçlı yazılmış bir cevap gibi geldi bana hocam şöyle düşünürseniz herkesin youtube kanalı var ama herkes kazanmıyor? işi bilen her zaman kazanır, her websitesi olan bu işten para kazanıyor diye bişey yok kitleyi yakalayan cebini doldurur arkadaş da işi hiç bilmeyenler için bile güzel bir çalışma yapmış.. önemli olan alan kişinin doğru şekilde bu işi yürütebilmesi 100 tl lik script te alsan 1k lık scriptte alsan siteyi yönetecek olan kişi satın alan kişidir.İçeriği, kitleyi, seo'yu analizleri çok iyi yapmak gerekir. 150 tl ye script alıp gelsin paralar demekle bu işler olmuyor malesef..

scriptin refi olmaz kardeşim.. Emeğe saygı..

konuyu baltalama arkadaşım

konuyu biraz baltalamak amaçlı yazılmış bir cevap gibi geldi bana hocam şöyle düşünürseniz herkesin youtube kanalı var ama herkes kazanmıyor? işi bilen her zaman kazanır, her websitesi olan bu işten para kazanıyor diye bişey yok kitleyi yakalayan cebini doldurur arkadaş da işi hiç bilmeyenler için bile güzel bir çalışma yapmış.. önemli olan alan kişinin doğru şekilde bu işi yürütebilmesi 100 tl lik script te alsan 1k lık scriptte alsan siteyi yönetecek olan kişi satın alan kişidir.İçeriği, kitleyi, seo'yu analizleri çok iyi yapmak gerekir. 150 tl ye script alıp gelsin paralar demekle bu işler olmuyor malesef..
desteğiniz için teşekkürler.

Hediye bot konusunu açarmısın biraz .

arkadaş desteğini sürekli verecek ise güzel script bence ... hayırlı satışlar

ytcuma iyibilirmisin

hocam baltamak değil bu durum. Web sitesi hiç uğramamış kişi yani ytciler %95 web site işlerini yönetmez ve başarı yakalayamaz. Ben burda şahsi tercübelerimi yazıyorum.

Bu konuyla alakası yok bir ara ytcuma vardı. Piyasayı toparladı gitti. Onun konusunda düşüncelerimi yazdım. Sonuç yöntem alanlar pişmanlık duydular.

Ben konuya yorum yazarkan kişilere bakmıyorum tercübelerimi yazıyorum.

hocam baltamak değil bu durum. Web sitesi hiç uğramamış kişi yani ytciler %95 web site işlerini yönetmez ve başarı yakalayamaz. Ben burda şahsi tercübelerimi yazıyorum.

Bu konuyla alakası yok bir ara ytcuma vardı. Piyasayı toparladı gitti. Onun konusunda düşüncelerimi yazdım. Sonuç yöntem alanlar pişmanlık duydular.

Ben konuya yorum yazarkan kişilere bakmıyorum tercübelerimi yazıyorum.

arkadaşım bu konu satış konusu script ile ilgili yorumun varsa yap yoksa konumu kendi düşüncelerin konusunda baltalamanı daha fazla istemiyorum. Aklındakileri yeni konu açarak orada tartışabilirsin.

arkadaşım bu konu satış konusu script ile ilgili yorumun varsa yap yoksa konumu kendi düşüncelerin konusunda baltalamanı daha fazla istemiyorum. Aklındakileri yeni konu açarak orada tartışabilirsin.

Evet var. Yt uğraşan arkadaşlar tavsiyelerim script işlerine bulaşmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri