Arkadaşlar biri geldi bir konu açtı bloggerla alakalı herkez artık blogger konuları açmaya başladı ytpara da ytpara youtube forumumu yoksa blogger forumumu kafam karıştı
ve bu arada actionscript arkadaşmızda konuyu açtı versi gazı piyasada yok 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar biri geldi bir konu açtı bloggerla alakalı herkez artık blogger konuları açmaya başladı ytpara da ytpara youtube forumumu yoksa blogger forumumu kafam karıştıve bu arada actionscript arkadaşmızda konuyu açtı versi gazı piyasada yok
![]()
ActionScript taktik verdi hocam, daha ne yapabilir ki ? Bu işin içinde olup konuyu bilen adamlar bu işten para kazanıyor zaten. Orada verilen xml dosyaları ile zaten para kazanılmayacaktır.
Aynı anda 500 / 1,000 kişi para kazanabilir mi ?
[MENTION=8947]Linux[/MENTION] umarım verdiği taktikle herkez bişeyler kazanır ama şunuda herkez biliyorki kolay para yok bukadar basitmi bi xml yükle gelsin paralar ve bu kişi hakkında şikayet knusuda açıldı ne derece soğru onuda bilemem adamı suçladığımda yok ama buladar kolay olmamalı
Daili çok sallamıyor forum ama şurda şuna ayırdıgınız vakti daile ayırsanız sizin için daha kazanç getircegine inanıyorum
dailykanal sattıgınız için mi diyosunuz hocam yoksa tecrübeli oldugunuz için mi
Arkadaşlar biri geldi bir konu açtı bloggerla alakalı herkez artık blogger konuları açmaya başladı ytpara da ytpara youtube forumumu yoksa blogger forumumu kafam karıştıve bu arada actionscript arkadaşmızda konuyu açtı versi gazı piyasada yok
![]()
Tecrübeli oldugumdan hocam dail önceden çalıştıgım için biliyorum wep site 1000 de 10 kazanma şansınız var dailde bu 1000 de 100 dür yani daha fazla kaldıki dail şuan ytnin ilk halleri gibi ama sistemli çalışmak lazım bu arada dail ücretsiz olarak herkesin açabildigi birşey art niyet aramanıza gerek yok size bloggerda iyi çalışmalar zamanın kıymetini anlarsınız sonra
![]()
Bu yöntem bundan 4-5 sene önce parayla satılan bir yöntemdi ve Affilate Marketing`e yönelik açılan bir e-book kitabıydı.O zamanlar o kadar büyük ilgi duyuldu ki.Sanki e-book`u yazan kişinin dediklerini yapınca para kazanılacağı düşünülüyordu.Bilirsiniz o zamanlarda da internetten para kazanma durumu rağbetti.
Konu bu olunca herkes bu pastadan bir pay alabileceğini düşündü.Ama kaçırılan birşey vardı.Bu iş gerçekten o kadar kolay değildi.Söylenir ya bedava peynir sadece fare kapanında bulunur diye.İşte o zamanlar bu söz kulak arkası edilmişti.Sonuç olarak yüzlerce kişi o e-book`u satın aldı ama başarıya ulaşanların sayısı çok azdı.Başarısız olanlarda olumsuz yorumlarla eleştiride bulundu.
Burada cümleleri sana karşı kullanmadım.Yanlış anlama beni.Bu konuları açan arkadaş aslında parayla satılan taktikleri bizlere ücretsiz olarak sundu.Ama hazırı seven bizler bu açılan konuları yanlış anladık.Copy-Paste yap kazan zannedildi.Zaten o yüzden de ilk gün açıldığı zaman bu konular o derece bi yoğunluk yaşadı.Şimdi ise bu yoğunluktan yeller esiyor.Niye,çünkü kolay lokma olabilecek bir iş değil.
Özet şu.Bu arkadaşın verdiği taktikleri uygula-kazan yoktur.Arkadaş o günde söyledi.Ben sizlere balık vermiyorum,balık tutmayı öğretiyorum diye.Ama biz bunu da yanlış anladık.Gittik arkadaşın paylaştığı xml dosyalarını sitemize ekleyip kazanmayı bekledik.Sonuç ise tabi ki hüsran oldu.Bizim bu süreden sonra yapacağımız ya bu anlatılanları kendimiz özgünleştirerek bi yola girecez ya da bu yolda durmayacaz.Çünkü blog işi sanıldığının aksine o kadar kolay bir iş değildir.
millet daha neyin peşinde arkadaş ya. bu kadar cahil, bu kadar saf olunmaz ki.
ortada yokmuşum..
saatlerimi harcadım tek tek tüm konuları açıkladım.. açılan konuya bak.
birisi de şikayet konusu açmış 599tlye bu sistemi satmışım..
bu arkadaşa hemen moderatör yazmış; neden çift üyeliğin var diye. aynı ipden 2 farklı üyelik ile girmiş ve beni kötülüyor.
aranızda hiç mi r10 üyesi olan yok ? 599tlye ben satış konusu mu açtım ?
r10un en sağlam üyelerinden biri sonokey gelmiş burada bu arkadaşı tanıyorum orada da ücretsiz dağıtıyordu bilgili arkadaş yazmış
ama yooookbunlara inanmayın.. karaktersizin biri ortaya bir *ok satsın sen de git ona inan..
bu konuyu açana da dikkat edin.. herkese dikkat edin..
ama burası gerçekten çoğu foruma göre çok daha sağlam bir forummuş. özellikle moderatörlerin tarafsızlığı... yeni üyesin diye, sana ön yargı ile bakmıyorlar. adamlar tarafsız olarak olaya nasıl bakılıyorsa cidden öyle bakıyorlar..
konuyu açan eleman, kim kazanıyor diye yazmış)
skype ekle de kim ne kadar kazanıyor gözüne sokayım arkadaşım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.