Herşey Alınır. YT Çöpçüsü Geldi...

• Kullanıcı senss17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Spam kanallardaki abonelerin tamamı organik oluyor.
Sağdan soldan botlarla çekilmiş aboneler değil.
Bot abonelere bile 1000 tanesine 100-200 TL arasında fiyat verildiğini düşünürsek. Fiyatınız çok düşük gibi görünüyor.
Fiyat güncellemesinde ciddi artış olursa uygun kanal sağlarım.

Arkadaşa epey bir kanal verdim baya alışverişimiz oldu teşekkürler.

Kral adamdır. Kanalım olursa yine veririm.

Gözüm kapalı alışveriş yaptığım sayılı adamlardan. Kanalın hakkını veriyor başkanım :)

Spam kanallardaki abonelerin tamamı organik oluyor.
Sağdan soldan botlarla çekilmiş aboneler değil.
Bot abonelere bile 1000 tanesine 100-200 TL arasında fiyat verildiğini düşünürsek. Fiyatınız çok düşük gibi görünüyor.
Fiyat güncellemesinde ciddi artış olursa uygun kanal sağlarım.

Yorumunuz için teşekkür ederim.
hocam mantık olarak sonuna kadar haklı gibi duruyorsunuz. ama öyle değil. kendimce açıklayayım. şuan bu rakamlara gerçek abone alabiliyorum.sadece biraz yavaş ilerliyor. zaman kazanmak için böyle bir arayış içerisine girdim. ayrıca spam videolar ile kasılmış abonelerde, kanal spam olarak algılandıysa para kazanma acmak cok zor. benim verebilceğim rakamlar bunlar hocam şuan dolar yükseliyor. belki bir kaç gün içinde fiyat güncellemesi yaparım. izlenmiş videolu kanallarınız varsa, pm atın değer biçelim.

---------- Spam Engelliyici 20:18 ---------- Önceki Mesaj 20:17 ----------

Arkadaşa epey bir kanal verdim baya alışverişimiz oldu teşekkürler.

hocam senden aldığım kanallardan çok memnunum. bir çoğunu hala kullanıyorum. umarım daha bir çok kanalınızı alırım.

---------- Spam Engelliyici 20:19 ---------- Önceki Mesaj 20:18 ----------

Kral adamdır. Kanalım olursa yine veririm.

teşekkür ederim hocam. belki kıyıda köşede kalmıştır. bak alırım yine

Gözüm kapalı alışveriş yaptığım sayılı adamlardan. Kanalın hakkını veriyor başkanım :)

saolasın başkan. bende bir tek senden aldığım hesapların şifrelerini değiştirmedim. değerini bil. sadece kanalın değil herşeyin hakkını vermeye çalışıyorum :)

4x kanal satılmıştır. Gerçekten kanalın hakkı neyse onu veriyor :) bol kazançlar

1 adet kanal satılmıştır. Ödemesi anında sorunsuz şekilde alındı. Bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri