Herşey Bitti!!!

MarshallTeach

Yasaklanmış
Sabah Kalktım Ne Göreyim 6 Hesabımından Para Kazanması Devre Dışı Bırakılmış..
Tamda Günde 3-5 Dolar Sabitlemiştim 70 Dolar Yaptım Bu Ay Kesin 100'ü Görürüm Parayıda Çekerim Dedim Herşey Bitti + Adsensede Geçersiz Tık'tan Banlanmış.

Birşey Sormak İstiyorum.Benim Tüm Kanallar Partner Kanallardı İşte O Kanallarımda 60 65 Dolar Var Analcty'de Öyle Gözüküyo Şimdi Adsensede Banlandı Kanallardada Para Kazanma Devre Dışı Bırakıldı o Parada Öyle Gittimi Yoksa Yeni Adsense Açsam Onu Eklesem Paralar Eklenilirmi ?

Merhaba xxxxxxx,

Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.

Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Saygılar,

Google AdSense Ekibi

Yok ya hocam öyle şey yapmam ben dünde konu açtım izlenme ile tık uyumlu değil en son baktığımda 7 bin izlenme 130 tık'tı herhalde sabah kalktım gitmiş herşey nolcak şimdi o kanallardaki para gittimi ?

Niche çalışmasından kayanaklanabiliyor diye biliyorum aşırı miktarda videonun içeriğinden farklı etiketler mi girdiniz? Önerim pes etmeden devam etmen

Hocam ilaç olarak bir bardak soğuk su öneririm çok iyi geliyor. Daha önceden 5000 küsür dolar yakmış biri olarak iyi bilirim bu duyguyu. Ama motivasyonunuzu kırmayın. Yeniden başlayın. Adres ve banka bilgilerini farklı girerek yeni bir hesap açabiliyorsunuz. Durmak yok çalışmaya devam !

Hocam tamamen tr içerikti benimki + full komik yani öyle tanınmış kimselerde değildi öyle sağda solda komik video yüklüyordum + her açtığım kanala çok iyi abone getiriryordum geçen kanal açtım 140 abone organik 2 günde geldi yabancı içeriğe hiç bulaşmadım bulaşmamda benim tek sorum şu o paralarda adsense ile yandımı ?

ben büyük korkum bu bi gün sabah kalkıp adsenseyi görememe bende etiketlerin arasına 2 3 tane niche kelime atıyorum ama çokta fayda etmiyor ama onlarıda kaldırayım sizdemi o yüzden banned oldunuz acaba ?

Hocam tamamen tr içerikti benimki + full komik yani öyle tanınmış kimselerde değildi öyle sağda solda komik video yüklüyordum + her açtığım kanala çok iyi abone getiriryordum geçen kanal açtım 140 abone organik 2 günde geldi yabancı içeriğe hiç bulaşmadım bulaşmamda benim tek sorum şu o paralarda adsense ile yandımı ?

iki kere funny fail/win kanalı açtım 20 şer video falan attım ikisinde de kanalın para kzanması devre dışı kaldı bu kategoriye bidaha girmedim bi sıkıntı var sanırım

Beyler halen anlamıyosunuzki diyorumki niche kelimelerden uzağım ben uğraşmam o tür şeylerle parası iyimi iyi ama çok riski 25 günde 500 dolar yap 26. gün hesap pert ben sadece komedi içerik yani öyle fail flnda değil 1 tane kanalım var müzik kanalı adam ünlü değil facede 30 bin beğenisi var şarkıları güzel her yerde videoları var ondanmı kapancak hayır o hesap gitti 1 tane var karışık komedi yarış müzik vs ama riskli videolar değil öyle amatörler hep bu tür şeylerle uğraşırdım hesaplar gitti. of yaw offf

Hocam Google'ın bir türlü anlam veremediğimiz politikalarından birini ihmal etmişsiniz sanırım. Son günlerde oranlarda böle ani değişimler oldu mu ?

Hocam Google'ın bir türlü anlam veremediğimiz politikalarından birini ihmal etmişsiniz sanırım. Son günlerde oranlarda böle ani değişimler oldu mu ?

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/4960-izlenme-tik-hic-uyunlu-degil.html

Dün bu konuyu açtım tık'tan şikayetçiydim 20 bin izlenme alıyorumm 176 tık

3 bin izlenme alıyorum 120 tık anlam veremiyodum dün işte en son baktığımda 7-8 bin izlenme arası 120 tık felandı oda gece 1 yada 2 ydi en son baktığımda şimdi gelde adsense aç ama bundan öncede 1 tane daha vardı onuda acil para lazım diye sattım buda kapandı kendi adıma açamam artık

İmkansız pcde ben varım hep abim vs başkası geçsede anlamaz adsenseden felan

şahsi fikrim(gerçi bu bütün türkçe içerikli kanalları olanlar içinde geçerli)-aramızda bazıları nedense başkalarının emeklerini kıskanıp kanallarına sabotaj yapıyorlar,ben sırf bu yüzden türkçe kanal açmıyorum,geçersiz tıklamanın ne anlama geldiği çok açık,kanallarınıza saldırı olmuş bu apaçık ortada!çok geçmiş olsun,ama durmak yok-daha bu işin çok ekmeğini yiyeceğiz her beraber inşallah...

Geçmiş olsun hocam benimde 1 adsensem kapandı ama yılmak yok devam et bence

Kardeş benimde 300-400 dolardan fazla olan adsense hesabımı aldı ama sebeb banlanma değil güvenlik yani alamıyorum hesabı üzülme kardeş anlıyorum seni kötü birşey ama geri alma şansın az olsa bile elinden geleni yap belki geri verirler ve yeniden başka bende üzüldüm durumuna tüm samimiyetimle söylüyorum benim başıma geldi 3 ay günde 7-8 saat ama ne yapcan yapcak birşey yok
Türkçe içerik olabiliyor arkadaşın dediği gibi sahte tıklamalar ama bunuda sayfa to oranı var çok çıkınca geri bildirim yapıyorsun ve kapanmaz hesabın dediğim gibi yap üzülme Allah başka dert vermesin insan bundan büyük derdi olunca hesabım gitmiş ona bile üzülemiyor insan ):

eyw. sağolun hocam youtube bitti artık şuan için bitirdim blogger'e geri dönüyorum en temiz para ordaydı be niye bulaştımki buna facede en kral kişileri tanıyorum bi blog kurcam herşeyi tamamlıyayım ablamın adına adsense açcam bloguda paylaşcam ne var ne yok günde 500 kişi yakalamayı düşünüyorum ilk hafta için zaten işi temiz yaparsam her türlü gelir sağlarım önceden film sitesi açtım blogda valla üst sıralara çıkardım artık siteyi paralar iyi geliyodu ama blog kapatıldı film sitesi veya film katmak yasakmış bilgim yoktu..

yeni çocukların gör bebeği olan caps blogu açacam ^^ burayada yazdım 1 2 ay sonra kazançları göstercem bakalım nerelere varcaz :)

Hırs yaptım bea

---------- Mesaj saat 13:49:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:46:54 civarında gönderildi. ----------

Kardeş benimde 300-400 dolardan fazla olan adsense hesabımı aldı ama sebeb banlanma değil güvenlik yani alamıyorum hesabı üzülme kardeş anlıyorum seni kötü birşey ama geri alma şansın az olsa bile elinden geleni yap belki geri verirler ve yeniden başka bende üzüldüm durumuna tüm samimiyetimle söylüyorum benim başıma geldi 3 ay günde 7-8 saat ama ne yapcan yapcak birşey yok
Türkçe içerik olabiliyor arkadaşın dediği gibi sahte tıklamalar ama bunuda sayfa to oranı var çok çıkınca geri bildirim yapıyorsun ve kapanmaz hesabın dediğim gibi yap üzülme Allah başka dert vermesin insan bundan büyük derdi olunca hesabım gitmiş ona bile üzülemiyor insan ):

bu arada hocam tekrar adsenseden geri bildirim nasıl yaparım hesap kapatıldı diye geri açmaları vs nasıl mail atabilirim?

eyw. sağolun hocam youtube bitti artık şuan için bitirdim blogger'e geri dönüyorum en temiz para ordaydı be niye bulaştımki buna facede en kral kişileri tanıyorum bi blog kurcam herşeyi tamamlıyayım ablamın adına adsense açcam bloguda paylaşcam ne var ne yok günde 500 kişi yakalamayı düşünüyorum ilk hafta için zaten işi temiz yaparsam her türlü gelir sağlarım önceden film sitesi açtım blogda valla üst sıralara çıkardım artık siteyi paralar iyi geliyodu ama blog kapatıldı film sitesi veya film katmak yasakmış bilgim yoktu..

yeni çocukların gör bebeği olan caps blogu açacam ^^ burayada yazdım 1 2 ay sonra kazançları göstercem bakalım nerelere varcaz :)

Hırs yaptım bea

Bu çok güzel bir şey. Tam gaz devam hocam. İnternette bizim onları bulmamızı bekleyen bin bir türlü nimet var. Neden aramıyoruz ?

Funny videoalr v.s çok banlanıyor benim dikkatimi çekti.Bende simdi dizi sekktörüne girdim :) Ama feriştahın oğlu gelse telif giydiremez kolay kolay cünkü bizzat kendime ait videolar ve hd kalitesinde hazırlıyorum fragmanlar o yüzden hak iddaa edebileceğim videolar.Bence bu iş birazda mantık işi kendimizi geliştirmek laızm.

Hırs yaptım bea
Kartallar hakkında duyduğum yaşam öyküsü; meğer insanlara ibret olabilecek, muazzam bir varoluş savaşı varmış kartalların. Evet, yetmişine kadar yaşarmış ama bu yaşa ulaşmak için kırk yaşındayken çok ciddi ve zor bir kararı vermek zorunda kalırmış. Kartalın yaşı kırka dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle beslenmesini sağlayan avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelirmiş. Gagası uzunlaşıp göğsüne doğru kıvrılır, kanatları yaşlanıp ağırlaşır ve tüyleri kartlaşıp kalınlaşırmış. Bu durumda kartalın hem uçması hem de avlanması imkânsız hale gelirmiş. İşte, hikâyenin önemli kısmı bundan sonra başlıyor.

Artık kartalın iki seçimden birisini yapması gerekiyormuş. Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini. Bu yeniden doğuş süreci yüz elli gün kadar sürecektir. Bu yönde karar verirse, kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kayanın kovuğunda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde, yani yeni yuvasında kalır. Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar. En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer. Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler. Gagası çıktıktan sonra bu yeni gaga ile pençelerini yerinden söker, çıkarır. Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar. Beş ay sonra kartal, kendisine yirmi veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur 'yeniden doğuş' uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir. Kendi yaşantımızda sık sık yeniden doğuş süreçleri yaşarız, yaşamak zorunda da kalabiliriz bize acı veren eski alışkanlıklarımızdan, geleneklerimizden ve anılarımızdan kurtulmak zorundayız. Zordur alışkanlıklardan vazgeçmek kimi bağımlılık haline gelmiş, esiri olmuş duygularımızdan kurtulmak. Sonumuzu hazırlasalar bile, cesaret gösterip bunlardan kurtulmayı amaçlarlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri