Herşey iyi durumdayken para kazanma devre dışı?

Mertbalci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herşey iyi durumdayken. Ana hesabın birde para kazanması devre dışı bırakıldı. 60 Dolar kesinmiş parası var kanalın adsensede.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Herhangi telif vs hiçbir şey yoktu. Tüm videolarda para kazanma açıktı.

Bende de bugün aynısı oldu. Keşke çözümü olsa. Artık tek umut partner..

Hiçbir sorun yokken nasıl böyle birşey olabiliyor ki?

Sorma dostum ya google işte belli ki yapmamızı istemediği bir şey yapıyoruz bir çok neden var sıralanacak sahte tel onayı, kanalı açtığımız gibi video atma, aynı ip adresinden bir çok kanal, adsense açma vs..

Sorma dostum ya google işte belli ki yapmamızı istemediği bir şey yapıyoruz bir çok neden var sıralanacak sahte tel onayı, kanalı açtığımız gibi video atma, aynı ip adresinden bir çok kanal, adsense açma vs..

Hocam bu söylediklerinin hiçbiri bende yoktu. Google spama zorluyor adeta. Peki kesinleşmiş parayı alabiliyor muyuz?

Dünya engeli yemişssindir.Bu kanalında veya hatırlamadığın bir kanalında.Para kazanması kapanan kanalının mail adresini kontrol ettin mi?Gelen mailde ne diyor?
Arkadaşlar herşey iyi durumdayken. Ana hesabın birde para kazanması devre dışı bırakıldı. 60 Dolar kesinmiş parası var kanalın adsensede.

Bunu nasıl düzeltebilirim? Herhangi telif vs hiçbir şey yoktu. Tüm videolarda para kazanma açıktı.

Mailimi kontrol edicem şimdi pinimin geldiğini günle kanalımın kapatıldığı gün aynı gün ilginç seviniyi mi üzüliyim mi :)

Dünya engeli hiç yoktu hocam. Tüm videolar para kazanıyordu.

---------- Mesaj saat 18:51:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:15 civarında gönderildi. ----------

Sayın xxx,

xxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Mailime bu mesaj gelmiş.

Mailimi kontrol edicem şimdi pinimin geldiğini günle kanalımın kapatıldığı gün aynı gün ilginç seviniyi mi üzüliyim mi :)

Dünya engeli hiç yoktu hocam. Tüm videolar para kazanıyordu.

---------- Mesaj saat 18:51:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:50:15 civarında gönderildi. ----------

Sayın xxx,

xxx hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.

Altı ay sonra bu AdSense hesabına bağlı tüm YouTube kanallarının iyi olması durumunda para kazanma hakkını tekrar elde edebilirsiniz.

YouTube'daki içeriğinizi yönetme hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen Telif Hakkı Merkezi'mize ve Politika ve Güvenlik Merkezi'mize başvurun. Ayrıca hesap durumunuz hakkında daha fazla bilgi almak için YouTube hesabınızın Özellikler ve Telif Hakkı Bildirimleri bölümlerini ziyaret edebilir ve ticari kullanım hakları konusunda daha fazla bilgi almak için Yardım Merkezi'ne göz atabilirsiniz.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Mailime bu mesaj gelmiş.

xxx olan hesabını sil.
Para kazanması kapatılan diğer kanallar alt kanal değilse G+ kesme işlemi ile Para kazanmalarını açabilirsin. Benimde 2 kanalım vardı . Diğerine aynı bu şekilde mesaj geldi youtubeden. Kanalı sildim. Diğer kanalı kurtardım ve para kazanmasını aktif ettim.

xxx olan hesabını sil.
Para kazanması kapatılan diğer kanallar alt kanal değilse G+ kesme işlemi ile Para kazanmalarını açabilirsin. Benimde 2 kanalım vardı . Diğerine aynı bu şekilde mesaj geldi youtubeden. Kanalı sildim. Diğer kanalı kurtardım ve para kazanmasını aktif ettim.

Diğer 2 tane alt kanalım var. Hepsi para kazanma açık. Asıl kanalımda kapandı para kazanma. G+ kesmeyle bundakini açabilir miyim?

1 telif yada 1 dünya geneli engellemesi yediğin anda kanalı sil-dahada para kazanmaların devredışı olmaz!!!

1 telif yada 1 dünya geneli engellemesi yediğin anda kanalı sil-dahada para kazanmaların devredışı olmaz!!!

hocam bu dünya engeli videoyu yüklüyoruz o zaman çıkan dünya engelimi yoksa videoyu yüklüyoruz belli bir zaman sonra gelen engeldemi silmeliyiz?

hocam bu dünya engeli videoyu yüklüyoruz o zaman çıkan dünya engelimi yoksa videoyu yüklüyoruz belli bir zaman sonra gelen engeldemi silmeliyiz?

kanal video atarken çıkan video dünya geneli engelleri sildikten sonra adsenseye bağlayabilirsin-ama kanal adsenseye bağlıyken sonradan dünya geneli gelirse kanalı hemen silin,yoksa para kazanmalarınız devre dışı kalabilir.

xxx kanalı tamamen ortadan kaldır hocam. Yoksa her açtığın kanal kapanacaktır.

Bugün benim kanallar da gitti saçma bir kanal yüzünden ama o kanali sildim diğer kanallara g+ uyguladim bekliyorum :cool::rolleyes:

Dün banada aynı mesaj gelmişti.Bugün kanallarımın para kazanması kapandı ve adsensede ban yedi. 1 haftada 2. adsense ban yedi.Bu kadar kolay nasıl adsense banlıyorlar anlamadım.

aynısı arkadaşında başına geldi. Hiç bir telif olmayan kullanmadığı kanaldan para kazanmaları kapandı. İçinde çok az video vardı. Telif riski olmayan videolardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri