herşey tamam ama bi sorum var

merkias

Kayıtlı Üye
herşey tamam beyler adsense de youtube üzerinden onayladı kendisini ama hesaba ne zaman yansıyacak bileniniz var mı?

sorun çıkmazsa adsense'ye anlık yansır.

ama yansımadı kardeş bazıları adsense 3 güne kadar anca başlıyormuş heralde video yu 100 kişi izlemiş ama adsensede daha hiç tıklanmamış gibi duruyor.

---------- Mesaj saat 21:44:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:42:53 civarında gönderildi. ----------

veri yok yazıyor işte

ama yansımadı kardeş bazıları adsense 3 güne kadar anca başlıyormuş heralde video yu 100 kişi izlemiş ama adsensede daha hiç tıklanmamış gibi duruyor.

yansır ama acele etmemek lazım kanal yeniyse izlenme gelir tık gelmez ilk başlarda 50 videon olsa her video 2 kere izlense 100 izlenme olur 2 izlenmede tık gelirmi sence ? gelebilir oda nadiren.

yansır ama acele etmemek lazım kanal yeniyse izlenme gelir tık gelmez ilk başlarda 50 videon olsa her video 2 kere izlense 100 izlenme olur 2 izlenmede tık gelirmi sence ? gelebilir oda nadiren.

bişe sorucam kişinin izlemesi mi yoksa o reklama tıklaması mı gerekiyor bizim para kazanmamız için?

para kazanman için tık gerekiyor tık olması için izlenme gerekiyor izlenme için sağlam video gerekiyor :)

anlatamadım heralde sadece videoyu izlese bana para gelirmi yoksa illa orda çıkan reklama tıklaması mı gerekiyor.

sorun bende heralde tık dediğiniz ne yani ben bu işte yeniyim bilemiyorum

Simdi kardesim goruntuleme senin videona gelen her bir kisi... izleme yani

Tik senin videonu izlerken cikan reklama izleyicinin Tiklamasi veya cikan videolu bir reklami izleyicinin gormesi...

yani 3000 izlenim 150 Tik gibi birsey diyebilir yada 10,000 izlenim 100 tik

burdaki tiklama olaylari senin videona tiklama degil videonda cikan reklama tiklama demektir. Bu yuzden 1000 izlenimene 100 Tik da diyebilir 10,000 izlenimine de 100 Tik diyebilir burdaki tik nekadar cok izlendi okadar artacak diye bir standarti yok tabi artiyor ama bu cok izlen cok tik al diye sabit birsey degil.

Kisacasi videonda cikacak reklami izleyicinin izlemesi yada tiklamasi

Tik sayilir

Ben anlattım ama sen anlamamışsın :) tık olmadan para kazanamazsın :) yukarıdada yazdım para kazanman için tık olması lazım :)

---------- Mesaj saat 23:31:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:00:03 civarında gönderildi. ----------

Simdi kardesim goruntuleme senin videona gelen her bir kisi... izleme yani

Tik senin videonu izlerken cikan reklama izleyicinin Tiklamasi veya cikan videolu bir reklami izleyicinin gormesi...

yani 3000 izlenim 150 Tik gibi birsey diyebilir yada 10,000 izlenim 100 tik

burdaki tiklama olaylari senin videona tiklama degil videonda cikan reklama tiklama demektir. Bu yuzden 1000 izlenimene 100 Tik da diyebilir 10,000 izlenimine de 100 Tik diyebilir burdaki tik nekadar cok izlendi okadar artacak diye bir standarti yok tabi artiyor ama bu cok izlen cok tik al diye sabit birsey degil.

Kisacasi videonda cikacak reklami izleyicinin izlemesi yada tiklamasi

Tik sayilir

kardeşim saolasın anladım sayılır

---------- Mesaj saat 23:31:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:00:03 civarında gönderildi. ----------

kardeşim saolasın anladım sayılır

tık derken videolarınızda çıkan reklamları tıklayan anlamında dedim.

yeniyseniz forumu baştan sona kadar yoklayın mutlaka işinize yarayacaktır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri