Herseyi Yaptim Kazanamiyorum Diyen Varmi?

• Kullanıcı aysun06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

aysun06

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar ben herseyi yaptim ama kazanamiyorum diyenleri sahneye alayim.
kazanamayan arkadaslar gunde kac saat yt ile ilgilendiklerini ve kac aktif kanal oldugunu
ENÖNEMLİSİ aylik ne kadar kazansa tatmin olucagini yorum atsin
bir kisiye BUYUK SUPRİZ ;)

Ben alabilirmiyim acaba yeni başladım ama bir yardım hiç fena olmaz öğrenciyim ek gelire ihtiyacım var :)

çok kanal yapmaya başladık bakalım sonucu bekliyoruz ama genelde hüsran

yeni sayılırım yaklasık 2 ay oldu farklı kategorileri denedim, tek kanaldan gitmeyi denedim ama 2 ayda 20$ kazanabildim. Suana kadar ki hesabımda gördüğüm en yüksek TBM 0,21 oda 1 tık aldı. Herşeyi yaptım güncel tuttum video ile ilgili etiket girdim. Öğrenci olduğumdan günlük 5$ işimi görürdü :D

Yeni bir kanal açtım şuanda adsense onay bekliyorum.Aylık 500 tl yeter fazlasında gözüm yok :)

valla günlük 10 - 15$ kazanabilirsem çok süper olur dershane parasını ve harçlığımı çıkartırım en azından yardımcı olurmusun hocam ?

vds bile satın aldım ama yok yıldızım bir barışmadı bu internet ile.

insallah birine yardimci olucaz tabi ihtiyaci olan biri super olucak

burda herkesin ihtiyacı var gibi. Ama öncelik herseyi deneyip başarısız olanlar dimi. Yeni başlayanlar için değil

Vallaha benim çok lazım dershane taksitleri olsun yol parası yemek olsun olursa çok iyi olur olmazsada canınız sağolsun :) bu arada bu yıl sınava giricek olanlara başarılar.

fazla alamıyorum bu işten açıkcası. ne yapsam olmadı 3 doları göremedim henüz :S
günlük bi 6-7 dolar kazansam yeter. mağlum öğrenciyiz ek iş mecburi ev kirası filan.

Burada ihtiyaçlarımı saymak, duygu sömürüsü yapmak istemiyorum fakat eğer o şanslı kişi bensem anlatırım hocam tek tek.

kardesım milleti böyle oyunlarla cekecegıne dırek soylesene ne ugrasıtırıyorsun.herkesin ihtiyacı var paraya.

bende 1 aydır ugrasıyorum kazanamıyorum :D
günde 5 dolar kazansam yeter
para lazımlıgı konusunda 29 unda düğünüm var gerisini sen hesapla :D

Bekliyorum ne olur ne olmaz, yararlı bir şeyse :D

Üniye bu sene attım kendimi bana harçlık olsa ayda 100-200 yeter ona da şükür ama daha çok yeniyim.Bi patlama yapmam lazım

Benim durum biraz karışık, öncelikle Yaklaşık 3 aydır bu işin içindeyim deli gibi araştırıyorum.
Bu sene 2. kata ev yaptık ve neredeyse 30.000 Tl borça girdik. Kredi kartı akraba v.s

Konuyla alakasız ama Dün gelen Su Faturası 1.080 TL Küsür, Geçen ay saat okutulmamış, ve Katlamaya girmiş Normalden 4 - 5 kat fazla geldi.

Youtubede günde en az 6 - 7 saat Pc başındayım Aktif olarak 5 Kanalım var.
Toplam Adsense Kazancım 200 Dolar küsür..

Gerçekten paraya ihtiyacım var Acilen :s

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri