Hesabım adsenseye bağlandı mı bağlanmadı mı? Anlamadım.. :/

• Kullanıcı Javazbekk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Javazbekk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar kanalımı mevcut adsense me bağlıyorum her işlemi yaptıktan sonra karşıma şöyle bir ekran geliyor...

pgBp2L.png

sonrasında adsense'ye bağladığım hesabıma giriyorum kanal kısmına baktığımda bazı özellikler kapalı ve sebep olarakta adsenseye bağlı olmadığını söylüyor kanalın.

RYolgG.png

şimdi bu kanalım adsenseye bağlanmadı mı? bağlanmadıysa niye bağlanmıyor arkadaşlar acaba bu adsensemden kazanç sağlayabiliyorum 1.5 yıldır parasını alıyorum fakat anlamadıgım biçimde her işlemden sonra yukarıdaki uyarı karşıma çıkıyor acaba adsensemin bulundugu gmailde mi sıkıntı var ben anlamadım bir yardımcı olursanız, aydınlatırsanız çok iyi olur teşekkür ederim iyi geceler...

adsenseye yonetıcı ekleyıp o maıl adresıyle dene

adsense hesabın daki mail adresinin yutup hesabı kapanmış ayarlardan yeni bir maile yöneticilik ver mevcut olana da yol ver

Hocam adsense'ye her yeni bir kanal eklediğimizde bunları mı uyguluyorduk, yoksa ben mi bir yerde yanlış yaptım? ikincil e posta ekledim adsensemin gmailine onu girdim adsenseye girerken.

3DYnk9.png

dostum adsenseye yonetıcı ekleyıp,yenı yonetıcı maılene gırıp onaylıcaksın.yanlıs yerdesın

hocam beynim yandı o yaptıgım işlemden sonra para kazandıgım kanalın altına eklemek istediğim kanal geldi bunu burdan nasıl çıkaracam geri bir yardım edin :)

zAr7PO.png

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 22:48 ----------

sorun çözüldü hocam yardımcı olanlara teşekkür ediyorum iyi geceler bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri