Hesabımı çalmaya çalışan forum üyesinden şikayetçiyim.

• Kullanıcı MtnOzd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var

MtnOzd

Kayıtlı Üye
Öncelikle Merhabalar,

08.03.2014 tarihinde forumdaki bir konu aracılığıyla honda_35 isimli kullanıcıdan Creative Nation partnerli bir kanal satım aldım. Bunu söylememin sebebi forumda hiçkimse ile samimi şekilde diyaloğum yok kanalımı veya mail adresimi bilmiyor bu kullanıcı dışında. Dün gece yarısına kadar hiçbir sorun yoktu fakat dün gece 03:00 civarlarında hesabımın tüm bilgilerinin değiştirildiğini hatta Creative Nation Dashboard şifresinin bile değiştirildiğini gördüm. 1 saat sonra falan farketmiştim ben bunu ve gece 04:00 civarlarında parola sıfırlama yöntemi ile hesabımı geri aldım tüm bilgilerini değiştirdim ve giriş loglarını kontrol ettim hemen resimlerle size sunuyorum bunları da..

04:14'de olayı farkettiğimde 1 saat önce şifreniz değişti uyarısı verdi;
w1qmB1.jpg

Önce hesabı aldığım kişiye pm yoluyla sordum;
KqV1aW.jpg

Daha sonra parola sıfırlama yöntemi ile parolamı sıfırladım ve karşıma aşağıdaki ekran ve hesabı çalan kişinin ikincil e-posta adresi çıktı "[email protected]" adresi;
KnZVDl.jpg

Bu mail adresini yönetici arkadaşlara sordum ve forumdaki Kasap_27 kullanıcı adlı kişiye ait olduğunu söylediler. Fakat bu kişi ile en ufak konuşmam ve alışverişim olmamıştır şu ana kadar.

Gmail'den de detaylı şekilde işlem loglara bakınca mail adresini ve telefon numarasını değiştirdiği saatleri gördüm;
eooPRb.jpg

Daha sonra ip loglarından kişinin ip'sini öğrendim;
KrnB7m.jpg

Bu da kişinin ip bilgisi;
K4X25A.jpg

Yönetimden mail adresinin ve ip adresinin karşılaştırılıp kime aitse cezalandırılmasını talep ediyorum.

Teşekkürler.

Not: Ben bilgileri değiştirip hesabı aldıktan sonra bu kullanıcı tekrar hesabı geri alabilmek için şifre sıfırlama e-postaları attı hatta telefonuma dahi mesaj geldi şifreniz değiştirilmeye çalışılıyor diye, yani tekrar geri almaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

ya niye böyle şeyler yaparlar anlamıyorum geçmiş olsun ne yapacaksın adamın hesabını bilmem neyini tam sopalık

sattığı kanalı geri almaya mı çalışmış şimdi?

geçmiş olsun hocam
ytpara da bunlar oluyorsa diğer yt sitelerini düşünemiyorum

sattığı kanalı geri almaya mı çalışmış şimdi?

Kimseyi suçlamayalım tabi ki bunu NET olarak bilmiyoruz. Ama ben hesabı honda_35 isimli kullanıcıdan aldım ve doğal olarak kanalı ve gmail adresini bilen sadece bu kişi forumda başka kimse bilmiyor. Ancak hesabımı almaya çalışan mail adresi ise forumdaki Kasap_27 isimli kullanıcıya ait. Birde ufak detay ip adresi bölge olarak İZMİR'i gösteriyor. Kasap_27 nickli arkadaş nereden bilmiyorum hiç konuşmam olmadı ama kanalı satın aldığım honda_35 nickli üyenin bilgilerinde bölge İZMİR olarak kayıtlı.

Bu yüzden yönetimden incelemelerini talep ettim bende :)

büyük ihtimal aynı kişi ikiside, konuya girdi ama nedense cevap yazmadı

Dün gece benimde başima geldi machinima kanalım çalindi kim tarafindan faili mechul satin aldigim kişiyi bekliyorum hala gelirse bizde öğrenicez ne oldu ne bitti diye olmadi aynisini bende ona yapip es geçicem terbiyesizlik bu başka bişi değil.

Kimseyi suçlamayalım tabi ki bunu NET olarak bilmiyoruz. Ama ben hesabı honda_35 isimli kullanıcıdan aldım ve doğal olarak kanalı ve gmail adresini bilen sadece bu kişi forumda başka kimse bilmiyor. Ancak hesabımı almaya çalışan mail adresi ise forumdaki Kasap_27 isimli kullanıcıya ait. Birde ufak detay ip adresi bölge olarak İZMİR'i gösteriyor. Kasap_27 nickli arkadaş nereden bilmiyorum hiç konuşmam olmadı ama kanalı satın aldığım honda_35 nickli üyenin bilgilerinde bölge İZMİR olarak kayıtlı.

hocam bölgeye bakmayın siz :D herkesi izmir gösteriyor :D

hocam bölgeye bakmayın siz :D herkesi izmir gösteriyor :D

Bunu söylememin sebebi şu hocam;
O listedeki sonlarını sildiğim ip adresleri bana ait ve bölge bilgileri "Bölge/Şehir : ISTANBUL / ISTANBUL" olarak doğru gözüküyor. Yani o açık olarak gösterdiğim ip bana ait değil. Ve çoğu yerden sorgulattım hepsinde izmir olarak gözüküyor.

gecmis olsun
Super Yakalamissin sunumunda sahane..kanit bu olsa gerek.

---------- Mesaj saat 15:23:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:21:38 civarında gönderildi. ----------

Selamun Aleykum Komsu :)

Hep diyorum şu foruma tc kimlik ve tel onayı şart ve daha katı kurallar gerekli diye ama bir umut bekliyoruz işte. Ticaretin ne kadar ayaklar altına düştüğünün açık kanıtı bu konu bence, adamlar banlanıyor bi bakıyosun yine gelmişler.. Warner bros olayından sonra kesinlikle emin oldum bu konuda..

Hocam istiyen kişi istediğini sorgulayabilir ben tek size kanal satmadım.bugüne kadar gmail patlaması hariç kimseden şikayet almadım bir arkadaşımız daha mesaj attı oda kanal aldı benden onunkide çalınmış.Kendisi ben istemeden girdiği tüm bilgileri bana teslim etti ve bende şifresini 0layıp kendisine verdim ve 2 adımlı doğrulamayı açtırdım zorla kendisi konuya gelir yazar zaten rica ettim ister ise konuşmalarınıda koyar ben İZMİR'de oturuyorum fakat adresim o resimle hiç alakası yok telefon numaramı verebilirim istediğin her dakika ara o numaranında benimle hiç bir alakası yok

Hocam istiyen kişi istediğini sorgulayabilir ben tek size kanal satmadım.bugüne kadar gmail patlaması hariç kimseden şikayet almadım bir arkadaşımız daha mesaj attı oda kanal aldı benden onunkide çalınmış.Kendisi ben istemeden girdiği tüm bilgileri bana teslim etti ve bende şifresini 0layıp kendisine verdim ve 2 adımlı doğrulamayı açtırdım zorla kendisi konuya gelir yazar zaten rica ettim ister ise konuşmalarınıda koyar ben İZMİR'de oturuyorum fakat adresim o resimle hiç alakası yok telefon numaramı verebilirim istediğin her dakika ara o numaranında benimle hiç bir alakası yok

Hocam okumadınız sanırım ama yukarıda bir arkadaş sattığı kanalı geri almaya mı çalışıyor diye sorduğunda ben "Kimseyi suçlamayalım tabi ki bunu NET olarak bilmiyoruz." diye yazmıştım. Birebir sizi suçlayan bir konu yok ortada. Hee bulduğum verilerle sizinkilerden uyuşan olduğu zaman bunları da belirttim doğal olarak. Diğer arkadaşın bilgilerini bilmediğim içinde yönetimden yardım istedim.

Ben olayı adım adım ilk aldığım andan itibaren anlattım. İçlerinde yanlış bir şey varsa sizde söyleyebilirsiniz. Ben kanalı sizden aldım ve forumda sizden başka kimse bilmiyor bunu. Ve ben de sadece hesabımın çalındığında ki kişinin bıraktığı bilgileri paylaştım burada. Zaten o bilgilerde bir üye ile uyuşuyormuş forumda. Yönetim daha detaylı bilgi verecektir adı geçen arkadaş da cevap verdiğinde.

.....

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri