Hesabımla ilgili büyük bir sorun.

valla hocam banada aynısı oluyordu 40 50 $ kesiyordu sanırım geçersiz tıklardan oluyor

Hocam 60$'lık geçersiz tık olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü videolarımdan para getirenler anında popüler olan gündemle alakalı 1-2 video. Farklı bir durum söz konusu sanırım, eksik bir ayar falan olabileceğini düşünüyorum.

Çünkü para getiren ikinci kanalım, Adsense kanalım değil. Belki de bir ayar eksiktir, bilemiyorum.

Büyük YTPara ailesine şu durum yakışmıyor. Küçücük ve basit bir soru sordum, konu görüntülemeleri de var ama hiç ilgi gösteren yok. Yardım etmek bu kadar mı zor arkadaşlar?

ağustos kazançları eylül 15 de kesinleşmiyormu şu anda göremezsinizki,boşuna endişelenmeyin

Büyük YTPara ailesine şu durum yakışmıyor. Küçücük ve basit bir soru sordum, konu görüntülemeleri de var ama hiç ilgi gösteren yok. Yardım etmek bu kadar mı zor arkadaşlar?

Toplam kazancına değil kesinleşmiş kazancına bakacaksın !

Daha ne yazdigini okumadan bilmeden mesaj atarsan kimse sallamaz tabii.

Temmuz sonu bakiye $97.64
Agustos sonu bakiye $97.62

$97.62 < $97.64 Artmamis, azalmis.

Parantez icindeki rakamlar negatif anlama gelir.

Gecersiz tiklamadan dolayi (0.02) hesabindan dusulmus. Zahmet edip ayrintilar linkine tiklasaydin gorecektin.

Bir ara zahmet edip forum kurallarini da okuyuver, bosa ban yeme sonra.

Toplam kazancına değil kesinleşmiş kazancına bakacaksın !

Sorumu anlamadan cevap yazıyorsunuz, yetmemiş gibi ardına bir de küfür eder gibi ünlem işareti ekliyorsunuz. Nereye baktığımı biliyorum, neden böyle olduğunu soruyorum. Temmuz ayı sonundaki bakiyemin, yaklaşık 150$ olması gerekiyordu. Hangi gün ne kazandığımı biliyorum.

Daha ne yazdigini okumadan bilmeden mesaj atarsan kimse sallamaz tabii.

Temmuz sonu bakiye $97.64
Agustos sonu bakiye $97.62

$97.62 < $97.64 Artmamis, azalmis.

Parantez icindeki rakamlar negatif anlama gelir.

Gecersiz tiklamadan dolayi (0.02) hesabindan dusulmus. Zahmet edip ayrintilar linkine tiklasaydin gorecektin.

Bir ara zahmet edip forum kurallarini da okuyuver, bosa ban yeme sonra.

Şu durumu azarlar, küfür eder gibi anlatmak yerine nazik bir biçimde açıklasanız günaha mı girerdiniz? Ne oldu şimdi böyle kalp kırınca?

Sana 2 cümle ederdim fakat pek alıngansın kaldıramazsın diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri