Hesabında para kazanma devre dışı kalanlar bakabilir mi?

• Kullanıcı kojoli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kojoli

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi güncellemeler para kazanma sekmelerinin devre dışı kalmasına neden oldu. Şimdi bu iş Türkiye-Türkçe ile mi alakalı yoksa youtube güncellemelerinden kaynaklanan genel bir sorun mu?

Benim birkaç kanalımda para kazanma devre dışı kaldı. Hepsi Türkiye kaynaklı ve Türkçe... Sadece bir tanesi İngilizce içerik ama onu da Türkiye'den açmıştım.

Türkiye dışında açılmış ve Türkçe olmayıp para kazanma sekmesi devre dışı kalan var mı?

Benim 2-3 kanalimda oldu bu sekilde,videolu olan yada olmayan yeni kanallarda.

Benim bugun anlamadigim sekilde tum yabanci kanallarimda dahil hepsi kapatilmis ,hemde bir tane bile uyari ve copyright almadan:) (Aylik toplamda turkce kanallarda dahil 3 milyona yakin izlenim alan kalanlar )

Allah'tan yedek planim vardi boyle seyler icin (Yedek kanallar , videolari baska kanallarda gizli sekilde tutuyordum )

Youtube icinde her zaman yedek planiniz olsun ...

Benim bugun anlamadigim sekilde tum yabanci kanallarimda dahil hepsi kapatilmis ,hemde bir tane bile uyari ve copyright almadan:) (Aylik toplamda turkce kanallarda dahil 3 milyona yakin izlenim alan kalanlar )

Allah'tan yedek planim vardi boyle seyler icin (Yedek kanallar , videolari baska kanallarda gizli sekilde tutuyordum )

Youtube icinde her zaman yedek planiniz olsun ...

Tamamen yabancı kanalların kapandığına göre bu mesele sadece Türkiye ve Türkçe ile ilgili değil yorumunu çıkarabilir miyiz?

FGA çok rahat soylemıssın kanalların kapandıgını :) kolay gele sana

Tamamen yabancı kanalların kapandığına göre bu mesele sadece Türkiye ve Türkçe ile ilgili değil yorumunu çıkarabilir miyiz?

Bunun ne ile alakali oldugunu bilmiyorum.Fakat tum hesaplarim ayni sebeple, ihtarsiz ve hicbir telif hakki almadan kapandi.Soyledigim gibi yabanci kanallarimda icinde.
FGA çok rahat soylemıssın kanalların kapandıgını :) kolay gele sana

Aglar vahlar cekmemek icin onleminizi onceden alirsaniz sizde benim kadar rahat olabilirsiniz.
Yedeğini almış ya :)

Aynisini sizlerede tavsiye ederim .
Bol kazanclar
FGA

yedeğını almak derken ben zaten bı vıdeo tutuyorsa 3 5 yere yukluyorum o vıdeoyu.yedek allmak derken bunumu kastediyorsun FGA ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri