Hesabınız devre dışı bırakıldı dıor ama kanal acık?

wephizmeti

Kayıtlı Üye
Çoğu durumda hesapları devre dışı bırakmamızın nedeni Google Hizmet Şartları, ürüne özel Hizmet Şartları (ürün sayfasından erişilebilir) veya ürüne özel politikaları ihlal ettiğinizi düşünmemizdir. Hesabınız silinmemiştir, verileriniz halen korumaktadır ve hesabınıza yeniden erişim kazanmanız mümkündür.

kanalım cok buyuk guzel bir kanaldı 40 dolar getirisi vardı günlük ama bugun hatta dakikalar once girdiğimde bu hatayla karsılaştım kanal yotubede acık ama mail kapatılmıs acıl yardımınıza ıhtıyacım var arkadaşlar ne yapmam gerek sımdı?

geri bildirimde bulunun.zaten bi mail soruyorlar inceleyip açabilirler.çok kanal açtırdım bu şekilde.

kanala şifre nasıl belirlenior bilmiorum birde geri bildirimde ne yazmam gerek hocam cok rica etsem?

Hocam aynı sorun bende var.250k videolarım var kanalda ama malesef kanal açık ama hesap giriş yapınca devre dışı diyor bende ne yapacağımı bilmiyorum

Aynı sorun bende de var. Reklamlar da çıkıyor ve pub da doğru. Gelirler yansıyor mu çözemedim başka kanallar da olduğundan. Birden fazla bildirim yaptım ama hala gelişme yok.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim ne kanallarımız gitti o şekilde bi türlü açamadık..

onlarca kanalım var o şekilde.

malesef biri gitse adsenseyi kurtaramazsın

aynısı banada oldu-hesabınız devredışı diyor ama kanallar açık,1 ay bekledim baktım kapanmadı-bende herbirine farklı kanallarımdan 3 er tane telif attım, 3-5 güne kapattım hepsini

Jakabvo videolari daha sonradan yükleyerek nasıl telif atiyorsun aciklar misin riskli değil mi

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

Bu konu oldukça önemli ama bilgi kirliliği var malesef. Bir arkadaşımız "Kanala şifre belirlediysen girebilirsin" yazmış ama öyle bir şey yok. Ben bu şekilde olan hesaplarımı bildirim yaparak açtım diyen bir arkadaş var ama para kazanmayı ve adsenseyi de götürür diyen arkadaşlar da.

Benim kanal da birkaç haftadır o şekilde duruyor adsense pub id si de görünüyor reklam da. Şimdi en doğrusu nedir bilen var mı? Kanal açılabilir mi bu şekilde durmalı mı yoksa biz de kanalı kapattırmak için mi uğraşalım?

Lütfen bilenler yazsın. Yorum olsun diye yazılınca birileri bundan zarar görebiliyor.

Jakabvo videolari daha sonradan yükleyerek nasıl telif atiyorsun aciklar misin riskli değil mi

Nokia Lumia 820 ile gönderildi.

videoları neden yüklüyorsun onu anlamadım ?!
telif atmakta kullandığım kanallar eski -kullanmadığım-adsenseye bağlı olmayan ve içinde video olmayan kanallar

videoları neden yüklüyorsun onu anlamadım ?!
telif atmakta kullandığım kanallar eski -kullanmadığım-adsenseye bağlı olmayan ve içinde video olmayan kanallar

hocam telif işleyişi konusunda pek bilgim yok o yüzden sordum sonuçta videoyu senin önce yüklemen gerekli değil mi telif atmak için o yüzden öyle yazdım ?

Bu konu oldukça önemli ama bilgi kirliliği var malesef. Bir arkadaşımız "Kanala şifre belirlediysen girebilirsin" yazmış ama öyle bir şey yok. Ben bu şekilde olan hesaplarımı bildirim yaparak açtım diyen bir arkadaş var ama para kazanmayı ve adsenseyi de götürür diyen arkadaşlar da.

Benim kanal da birkaç haftadır o şekilde duruyor adsense pub id si de görünüyor reklam da. Şimdi en doğrusu nedir bilen var mı? Kanal açılabilir mi bu şekilde durmalı mı yoksa biz de kanalı kapattırmak için mi uğraşalım?

Lütfen bilenler yazsın. Yorum olsun diye yazılınca birileri bundan zarar görebiliyor.

bu google disabled olayı ben bundan sonra yandex maillere geçmiştim, gmaili açtırmak itiraz etsenızde kabul etmiyorlar bu yüzden ben birkaç kere kapatın kanalı silin diye yazdımda 3ncüde kanalı silmişlerdi

itiraz edip deneyin şansınızı açtırmak için 2 kere hayır derseler sildirmek için itiraz edin madem erişimim yok kanalımın açık kalmasını istemiyorum bilgilerim sizde kalamaz diye 3 kere daha itiraz edin kanalı siliyorlar ozaman bende böyle olmuştu

tabi öncesinde kanalı kopyalamıştım

arkadaşlar benım suan tek öğrenmek istediğim kanal machinima patnere bağlıdı dasboard yok sadece kanala girip gelirleri takip edebiliordum suanda kanalım açık gelirler geliormudur yoksa artık youtubeyemı kalıor para tek öğrenmek istediğim suan bu?

arkadaşlar benım suan tek öğrenmek istediğim kanal machinima patnere bağlıdı dasboard yok sadece kanala girip gelirleri takip edebiliordum suanda kanalım açık gelirler geliormudur yoksa artık youtubeyemı kalıor para tek öğrenmek istediğim suan bu?

hiç kimse yokmu cevap verebilcek arkadaşlar?

Bu durumda kanalı olanlar için önemli bir soru. Ve bu kanalların açılabilme ihtimali var mıdır yoksa adsenseyi götürme ihtimali de yüksek midir? Bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa iyi olur.

Arkadaşlar googlenin gönderdiği mesaj: hesabınızdaki birden çok Topluluk Kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı ve/veya dünya geneli Content ID engellemesinin sonucu olarak hesabınızın para kazanma özelliğini devre dışı bıraktık. Engellenen videoları sildiyseniz hesabınızın para kazanma özelliği hala devre dışı olabilir. Bu durum AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanallarını etkiler.
Hesabımın durumu:
QXB3yG.jpg

4 videom vardı sadece 1 eşleşen yüklenmişti.Tek bir kanal ve tek bir adsensey'di.Bir videom patlama yaptı.Size soracağım cok kazanç olunca google kafasına göre banlıyor mu? Diğer soru bu kanalı tekrar pra kazanmaya açma imkanımız var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri