Hesabınız Kalıcı Olarak Devre Dışı Bırakıldı (awesomeness)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Bugün kazancını oturttuğum bir kanala girdiğimde kalıcı olarak devre dışı bırakıldığını gördüm.Sadece 1 telif vardı startv den o kadar.Günde 10 $ getiriyordu.Bi açıklama felan yok direkt kanal uçmuş.Awesomeness'den mail gelmiş.

We need to verify that you are the owner of this email address. Please follow the link below to verify.
https://awesomenesstv.zendesk.com/verify/email/uatrngrzzxrhzehkaxkj

Girdiğimde Photo,Telefon felan istiyor.Ne yapmak gerek şimdi?

benim de bugün partnerli bir kanalım teliften uçtu 50tl bırakıyordu günde kn ağlıyorum simdi
sana da gecmiş olsun kardesim muhtemelen 3 telif almıstır

bendede geldi durduk yere hesabınız kalıcı olarak kapatıldı die anlam veremedim. geri dönüşü yok galiba

genelde spam dan oluyor hıc bırsey yokken dırek kapatıyorlar

telifli videodan ne kazandım kar diye düşüneceksin, geçmiş olsun.

Bonna alismistik eski resmine :) insallah alirsin daha yeni girmemismiydin sen awe ye? 145 i gectikten sonra alman lazim , ama ne zman oderler belli olmaz?

Yabancı dizilerden sevdiğim 2 karakter var değişmeli olarak kullanıcaz artık :D
Aweye yeni girdim ama kapanan kanalın parasını ödüyormuş awe.Benim 29 Kasım - 6 Aralık 100 TL yi geçmiştir.

---------- Mesaj saat 22:05:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:05:02 civarında gönderildi. ----------

herkes yapımcı zaten yabancı kanalla uğraş elin bebeleri ile uğraşacağını kardeşim , skyp at özel msjla oradan paslaşırız.

aynen yabancılara sarıcam artık en azından sahte telif atmazlar :D

türkçe dizi kardeşim ben bırakıyorum bu saaten sonra belki bi kaç tanesini atarım.

Arkadaşım ne ayaksınız harbi anlamıyorum
hem dizi yüklüyosunuz telif yiyincede sitem ediyosunuz
ne iş gerçkten anlamıyorum
yani dizilerin telifi yüksek kategoriler olduğunu bilmiyomuydunuz
bu dizi yüklediğin kanalının sana ömür boyu kazandıracağını mı zannettin
ne biçim bir dünyada yaşıyorsunuz gerçkten anlamıyorum

Bakın ben hep söylüyorum

youtube de 3 çeşit çalışma şekli var

1 özgün çalışma: bunu anlatmama gerek yok

2 spam çalışma: bunuda anlatmama gerek yok

3 Telifli kategorilerde çalışma

bu çalışma şeklini anlatıyım
öncelikle telifli kategorilerde çalışmak istiyorsanız, ilk önce birçok kategori bulun
yani birkaç diziyle falan bu iş olmaz
ABD İngiltere, fransa, italya, rusya, almanya, belçika, hollanda, isveç, isviçre, danimarka, portekiz, ispanya vs ülkelerde izlenen telif alınması yüksek
30 tane dizi bulun ve 30 tane de talkshow bulun

Yani anlatmak istediğim telifli kategorilerde çalışıyorsanız, birkaç dizi sizi kurtarmaz, amaç: Aynı anda kesin telif veren bütün dizilerle bütün talkshowlara uğraşmak
Eğerki böyle çalışırsanız günde en az 100k hit alırsınız ve kanalarınız kapansa bile kesinlikle size çok koymaz
Ama atıyorum siz sadece Türkiyedeki birkaç diziye çalışıyorsunuz ve tek kanalınız var günde size iyi getirisi oluyor ama kapandımı zorunuza gidiyor

İşte, benim anlatmak istediğim aynı anda onlarca ülkedeki diziyle uğraşsanız
günlük kazancınız, bu birkaç diziyle kazandığınız kazancınıza oranla kat kat fazla olur, bu esnada yine kanallarınız kapanır ama kapansa bile sizi etkilemez
yani siz bu kanallar kapanana kadar kazanacağınız kadar kazanmış oluyorsunuz

Neyse uzun lafın kısası altını çizerek söylüyorum eğerki;
telifli kategorilerde çalışıyorsanız en az 20 tane çok popüler dizi bulun, ve yine aynı zamanda en az 15 20 tanede çok popüler talkshow bulun ve bütün bunlarla aynı anda çalışın, bu esnada kanallarınız kapansa bile kazanacağınız kadar kazanmış oluyorsunuz

yani birkaç diziyle tek çalışırsanız olmaz amaç aynı anda telifi yüksek olan bütün kategorilerde çalışmak
ben buna telifli kategorilerde spam yapmak diyorum...

anlamıyorum,anlamıyorum,anlamıyorum demene gerek yok canım ben anlatayım sana ;

Yüklediğim dizilerin alayı TELİFSİZ !!
Her türlü de ispatlarım bunu sana.
4 Aydır dizi işindeyim,sadece 1 tane sahte telif yedim o kadar!!
Kanalım bilmediğim bi sebepten uçtu,açıkçası umrumda da değil,yenisi açar yine yaparım!

Eğer ki konu dizi ise [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] 'dan başka kimseyi tanımam. İsterse bana diziden 50 k para kazandığını göstersin fark etmez. Şans eseri kazanmıştır derim o parayı isterse 5 aydır o parayı kazanıyor olsun yine de [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] derdim.

Çünkü sürekli iletişim içerisindeyiz dizi işinde çok iyi.

Eğer ki konu dizi ise [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] 'dan başka kimseyi tanımam. İsterse bana diziden 50 k para kazandığını göstersin fark etmez. Şans eseri kazanmıştır derim o parayı isterse 5 aydır o parayı kazanıyor olsun yine de [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] derdim.

Çünkü sürekli iletişim içerisindeyiz dizi işinde çok iyi.

:D adam king [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; sektörün lideri:p

throck bu mesajı begendi

:D adam king [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; sektörün lideri:p

throck bu mesajı begendi

Kanımca öyle kardeşim. :) Çünkü biz sürekli sohbet ederiz, yt hakkında olsan kişisel olarak olsun. Gerçekten dizi konusunda çok iyi bir bilgiye sahip. Tabi ben bunu buradan söyledim diye adama özel mesaj yağdırmayın sonra bana patlar. :)

hem dizi yüklüyosunuz telif yiyincede sitem ediyosunuz
yani dizilerin telifi yüksek kategoriler olduğunu bilmiyomuydunuz
bu dizi yüklediğin kanalının sana ömür boyu kazandıracağını mı zannettin

Bakın ben hep söylüyorum

youtube de 3 çeşit çalışma şekli var

1 özgün çalışma: bunu anlatmama gerek yok

2 spam çalışma: bunuda anlatmama gerek yok

3 Telifli kategorilerde çalışma

bu çalışma şeklini anlatıyım
öncelikle telifli kategorilerde çalışmak istiyorsanız, ilk önce birçok kategori bulun
yani birkaç diziyle falan bu iş olmaz
ABD İngiltere, fransa, italya, rusya, almanya, belçika, hollanda, isveç, isviçre, danimarka, portekiz, ispanya vs ülkelerde izlenen telif alınması yüksek
30 tane dizi bulun ve 30 tane de talkshow bulun

Yani anlatmak istediğim telifli kategorilerde çalışıyorsanız, birkaç dizi sizi kurtarmaz, amaç: Aynı anda kesin telif veren bütün dizilerle bütün talkshowlara uğraşmak
Eğerki böyle çalışırsanız günde en az 100k hit alırsınız ve kanalarınız kapansa bile kesinlikle size çok koymaz
Ama atıyorum siz sadece Türkiyedeki birkaç diziye çalışıyorsunuz ve tek kanalınız var günde size iyi getirisi oluyor ama kapandımı zorunuza gidiyor

İşte, benim anlatmak istediğim aynı anda onlarca ülkedeki diziyle uğraşsanız
günlük kazancınız, bu birkaç diziyle kazandığınız kazancınıza oranla kat kat fazla olur, bu esnada yine kanallarınız kapanır ama kapansa bile sizi etkilemez
yani siz bu kanallar kapanana kadar kazanacağınız kadar kazanmış oluyorsunuz

Neyse uzun lafın kısası altını çizerek söylüyorum eğerki;
telifli kategorilerde çalışıyorsanız en az 20 tane çok popüler dizi bulun, ve yine aynı zamanda en az 15 20 tanede çok popüler talkshow bulun ve bütün bunlarla aynı anda çalışın, bu esnada kanallarınız kapansa bile kazanacağınız kadar kazanmış oluyorsunuz

yani birkaç diziyle tek çalışırsanız olmaz amaç aynı anda telifi yüksek olan bütün kategorilerde çalışmak
ben buna telifli kategorilerde spam yapmak diyorum...

teşekkürler üstad.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri