türkçe dizi kardeşim ben bırakıyorum bu saaten sonra belki bi kaç tanesini atarım.
Arkadaşım ne ayaksınız harbi anlamıyorum
hem dizi yüklüyosunuz telif yiyincede sitem ediyosunuz
ne iş gerçkten anlamıyorum
yani dizilerin telifi yüksek kategoriler olduğunu bilmiyomuydunuz
bu dizi yüklediğin kanalının sana ömür boyu kazandıracağını mı zannettin
ne biçim bir dünyada yaşıyorsunuz gerçkten anlamıyorum
Bakın ben hep söylüyorum
youtube de 3 çeşit çalışma şekli var
1 özgün çalışma: bunu anlatmama gerek yok
2 spam çalışma: bunuda anlatmama gerek yok
3 Telifli kategorilerde çalışma
bu çalışma şeklini anlatıyım
öncelikle telifli kategorilerde çalışmak istiyorsanız, ilk önce birçok kategori bulun
yani birkaç diziyle falan bu iş olmaz
ABD İngiltere, fransa, italya, rusya, almanya, belçika, hollanda, isveç, isviçre, danimarka, portekiz, ispanya vs ülkelerde izlenen telif alınması yüksek
30 tane dizi bulun ve 30 tane de talkshow bulun
Yani anlatmak istediğim telifli kategorilerde çalışıyorsanız, birkaç dizi sizi kurtarmaz, amaç: Aynı anda kesin telif veren bütün dizilerle bütün talkshowlara uğraşmak
Eğerki böyle çalışırsanız günde en az 100k hit alırsınız ve kanalarınız kapansa bile kesinlikle size çok koymaz
Ama atıyorum siz sadece Türkiyedeki birkaç diziye çalışıyorsunuz ve tek kanalınız var günde size iyi getirisi oluyor ama kapandımı zorunuza gidiyor
İşte, benim anlatmak istediğim aynı anda onlarca ülkedeki diziyle uğraşsanız
günlük kazancınız, bu birkaç diziyle kazandığınız kazancınıza oranla kat kat fazla olur, bu esnada yine kanallarınız kapanır ama kapansa bile sizi etkilemez
yani siz bu kanallar kapanana kadar kazanacağınız kadar kazanmış oluyorsunuz
Neyse uzun lafın kısası altını çizerek söylüyorum eğerki;
telifli kategorilerde çalışıyorsanız en az 20 tane çok popüler dizi bulun, ve yine aynı zamanda en az 15 20 tanede çok popüler talkshow bulun ve bütün bunlarla aynı anda çalışın, bu esnada kanallarınız kapansa bile kazanacağınız kadar kazanmış oluyorsunuz
yani birkaç diziyle tek çalışırsanız olmaz amaç aynı anda telifi yüksek olan bütün kategorilerde çalışmak
ben buna telifli kategorilerde spam yapmak diyorum...