Hesabınız kalıcı olarak devre dışı bırakıldı.

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar birkaç kanalım kapandı sanırım ve bu uyarıyla karşılaşıyorum. Hiçbir telif almayan kanallarım kapandı ne yapabilirim? ne yapmalıyım?

hocam hiç telif gelmedi neden kapandı ki kanallarım birden?

flagcılar iş başında : )

.ağzımı bozduracaklar benimde kanalım kapanmış.

flaglayınca ne kazanıyorlar allahsızlar bir anlasam.. ağzımı bozduracaklar... en çok kazandıran 5 kanalım gitti...

aynı şekilde 3 kanal devredışı bu kanalları gmaile giripte silemiyorumda sürekli aynı sayfaya atıyor bu adsense için bir sorun teşkil edermi?

aynı durumdayım
1 milyon görüntüleme almış kanalım sorgusuz sualsiz kapatıldı telif yok v.s yok

aşağıdaki linkten itiraz ettim (ilk itiraz geçerli olduğu için gereken yazıları ilk itirazda eksiksiz gönderin)
http://support.google.com/youtube/bin/request.py?contact_type=accountdisabled

hergün itiraz ediyorum ama ilk yolladığım forum beklemede olduğu için işlemdeki itirazın sonucunu bekleyin tarzında otomatik mail geliyor

bunun dışında yapacak bişey varmıdır bilmiyorum
burada konu açtım ve ne yapmam gerektiği hakkında kimseden net bir bilgi alamadım
geçmiş olsun

flag gelir kanal kapanır anlarım da aynı hesaptaki diğer kanallar neden uçuyor onu anlamıyorum

bu flagları atanlar kesin bizdendir türktür, başkası yapmaz bu kötülüğü,
ya arkadaşlar biz niye böyleyiz ?
8 tane para kazanan kanalım gitti flagtan, yazıklar olsun ya, ne geçiyo elinize, kazanmak üzere olduğumuz paralar sizin hesaba geçiyosa eyvallah, ben kazanmasamda başka bir türk vatandaşı kazansın derim, kendin kazanamıyon bizede engel oluyon, herkesin ihtiyacı varki bu işi yapıyor.
eğer bu flaglar bu sitedense (ki bu yönde duyumlar var sadece kim oldukları belli değil) yazıklar olsun, insanlar emek harcıyo vakit harcıyo
3-5 kazanmaya çalışıyo,
ne geçiyo elinize ah almaktan başka.

10'a yakın kanalım devre dışı kaldı, genel sorun heralde

• Herkes spam'dan nefret eder. Görüntülenme sayısını artırmak için yanıltıcı açıklamalar, etiketler, başlıklar veya küçük resimler kullanmayın. Yorumlar ve özel iletiler dahil, büyük miktarlarda hedeflenmemiş, istenmeyen veya tekrarlanan içerik yayınlanmasına izin verilmez.

Lütfen bu kuralları ciddiye alın ve benimseyin. Bunlarda açık bulmaya çalışmayın. Bunları anlamanız ve gerekçelerine saygı duymanız önemlidir. Şartlar ve Koşulların ihlali, bir uyarı bildirimine veya hesabınızın sonlandırılmasına neden olabilir. Hesabınız sonlandırıldığında yeni bir hesap oluşturmanız yasaklanır.

http://www.youtube.com/t/community_guidelines

Indexlensin, yukarılarda çıksın diye çok fazla etiket/açıklama giriyoruz ve genelde bu girdiğimiz aşırı etiket/açıklama yüzünden kanallarımız kapanıyor. Flag atarken spam ve yanıltıcıyı işaretliyorlar bu yüzden kanal uçuyor. Benim günde 300 lira kazandıran kanalım bu yüzden hiçbir uyarı vs yokken uçtu gitti:mad:

gmail mi kapandı kanallar mı kapandı dışardan baktığında kanallar açık gözüküyor mu

az önce benimde son açtığım 2 kanal gitti yandex maille olmasına rağmen hem kanalı kapamışlar hemde girişte telefon onayı istiyordu telefon onayını yaptım ama kanal yinede disabled dedi

evet bugünlerde moda bu maalesef benim de 6 kanalım gitti,Allah'tan sadece birisi adsenseye bağlıydı hemen kökten silip attım,diğerleri kod istediği için ellemedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri