Hesabınızda normal olmayan bi etkinlik tespit ettik.

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
İçinde kesinleşmiş paramın olduğu yedek Adsense'ime girmek isterken bu uyarıyı alıyorum.Telefon doğrulaması istiyor.Doğrulama yapmadan önce sormak istedim neden olabilir?
Not : Sahte tık / Erotik paylaşım felan yok.

Merhaba arkadaşlar,
İçinde kesinleşmiş paramın olduğu yedek Adsense'ime girmek isterken bu uyarıyı alıyorum.Telefon doğrulaması istiyor.Doğrulama yapmadan önce sormak istedim neden olabilir?

bendede var aynı olay hesaplar arası geçiş yaptıgın için

Merhaba arkadaşlar,

aynı pc den dolayı ;)

Merhaba arkadaşlar,

2. adsemde benimde başıma geldi geçen bende çok tırsmıştım ama bi şey olmadı doğruladım hemen normal olarak açıldı inşallah seninkide sorunsuz açılır [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] :)

aynen bende düşündüğümde neden oldu diye bir sabah 2 tarayıcınında açık olup girdiğimi fark etmiştim 2 saat sonra bu uyarı gelmişti seninkide ondan olabilir.

hacı her adsenseye chrome kullanıcısı oluştur hem geçiş rahat oluyor hemde kullanıcı farklı ya başkasının hesabı olduğunu düşünürler

Merhaba arkadaşlar,

benim başıma ilk arkadasımın evinde açtığımda gelmişti.bence farklı ip lerden açılınca oluyor.youtube kanallarımda dogrulama istiyor arada bi vds bi pc den actıgım için

Merhaba arkadaşlar,

1- IP Degistirme programi kullanmissindir.
2- Proxy ayarlari ile oynamissindir.
3- Bir kac kisi kullaniyorsunuzdur agi birinin pc sinde virus vardir.
4- Kendi bilgisayarinda virus vardir.

Hesabinizda normal olmayan birsey algiladik diyor. Normal birsey bekleme yani.

1- IP Degistirme programi kullanmissindir.
2- Proxy ayarlari ile oynamissindir.
3- Bir kac kisi kullaniyorsunuzdur agi birinin pc sinde virus vardir.
4- Kendi bilgisayarinda virus vardir.

Hesabinizda normal olmayan birsey algiladik diyor. Normal birsey bekleme yani.

1 2 değil.Ağı 90 kişi kullanıyor o olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri