Meerhaba arkadaslar ;
3cx ile gectigimiz günlerde hesap actım yalnız soyle bir durum var video dahi yüklememe ragmen hesaplar küt küt kapanmıs .. hesabı nasıl actıgım konusuna gelirsek..
Hesapları Nasıl Açıyorum..
1.Çerezleri temizliyorum
2.TTnet Modemi sürekli Resetliyorum.( Her hesabı açtıktan sonra)
Bilinmesi gerekenler..
1.Gogole Chorome pcye formattan sonra hiç yüklenmedi.
2. Google metaryali en ufak bir program vs birsey mevcut değil..
3.Bu kapanan hesabı 1 saat içinde yukarıdaki 2 işlemi tekrarlayarak actım
Acaba benim gibi sorun yasayıp bu sorunu ek baska birsey yaparak asan varmı yokmu bu konuda yardım talep etmekteyim. Yada ben hesapları seri bir sekilde actıgım içinmi bu sekilde sorun yasıyorum ? Yardım talep etmekteyim..
Not : geçtiğimiz günlerde simkart almıştım forumdan bi arkadastan bununla açtığım hesaplarda kapanmış bu kartlar ile açtığım hesaplarıda aynı şekilde açtım
3cx ile gectigimiz günlerde hesap actım yalnız soyle bir durum var video dahi yüklememe ragmen hesaplar küt küt kapanmıs .. hesabı nasıl actıgım konusuna gelirsek..
Hesapları Nasıl Açıyorum..
1.Çerezleri temizliyorum
2.TTnet Modemi sürekli Resetliyorum.( Her hesabı açtıktan sonra)
Bilinmesi gerekenler..
1.Gogole Chorome pcye formattan sonra hiç yüklenmedi.
2. Google metaryali en ufak bir program vs birsey mevcut değil..
3.Bu kapanan hesabı 1 saat içinde yukarıdaki 2 işlemi tekrarlayarak actım
Acaba benim gibi sorun yasayıp bu sorunu ek baska birsey yaparak asan varmı yokmu bu konuda yardım talep etmekteyim. Yada ben hesapları seri bir sekilde actıgım içinmi bu sekilde sorun yasıyorum ? Yardım talep etmekteyim..
Not : geçtiğimiz günlerde simkart almıştım forumdan bi arkadastan bununla açtığım hesaplarda kapanmış bu kartlar ile açtığım hesaplarıda aynı şekilde açtım
Son düzenleme: