Hesap çalındı...

• Kullanıcı dRaCk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

dRaCk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilindiği üzere forumda hep iyi olmaya çalıştım ama nedir bu arkadaş olan bize oldu...

2 gün önce kimlanbunlar denilen sahıstan arkadas hesap almış.. dün haliyle kapanan kanallar oldu ve benımde mail ihtiyacım oldu dedim kardesım ben senin maıllerı kullanayım az. tamam dedi.. 10 tane mail dosyasını bana faceden gönderdi..

dün ne hikmetse uyumadan 2 kanala yükleme yapayım dedım yenı alınan maillerden..

Bu sabah kalktıgımda Ytkoray'dan aldıgım 2 ay oncekı yuklu hesabıma biraz once girmeye calıstım hesabınızın sıfresı 3 saat once değiştirildi diyor..

skypedan kimlanbunlar nickli arkadaşı eklemıstım dun gece belkı ısımız duser diye..

Olayın komedisine bakın 11.03de kabul etmıs buyrun hocam yazmıs..

13.45 civarı hesaba girmeye calıstım ve karsıma 3 saat once değiştirildi yazısı çıktı..!

Bu mudur insaniyet? bu mudur insanların vasıfsızlığı

Geçmiş olsun hocam. Kimin suçlu oldugunu pek anlayamadım kimden şüphe ediyorsunuz bu olayda.

ytkoray dan aldıgım hesaplarım benim de calındı ne hikmetse digerlerinde hic bi sorun yok. ytkoray dan aldıgım maillerin bi kac tanesinn şifresini değiştirmeyi unutmuştum onlar calınmış. tek şüphelendiğim kişi kendisi bakalım ne dicek

ytkoray dan aldıgım hesaplarım benim de calındı ne hikmetse digerlerinde hic bi sorun yok. ytkoray dan aldıgım maillerin bi kac tanesinn şifresini değiştirmeyi unutmuştum onlar calınmış. tek şüphelendiğim kişi kendisi bakalım ne dicek
Ben Ytkoray'dan Bugüne Kadar Baya Bi Eposta Aldım En Ufak Sorun Yaşamadım Hocam Şüphelerinizi Başka Yerlerde Arayın Bence

düne kadar bende sorun yaşamamıştım. başka ne nedeni olabilir. tüm mailler saglamken bi tek ytkoray dan alıp şifresini degiştirmeyi unuttuklarımın çalınması.

hocam ben bu işi anlamadım [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocamdan zerre kadar güven sorunum olmaz. Ama yanına aldığı 1 kaç kişi varsa bu forumdan onlar değiştirmiş belki olabilirler.. 1.5k abone vardı kanalda kanal kısmen para basıyordu..

Arkadasın Hesabından yazıyorum Ben KimLanBunlar

Allahdan korkun ben 2000 küsür hesap sattım kimin hesabını çalmışımda seninkini çalayım iftira atıosun kanıtın varmı bi kisi çıksın desin maillerimi çaldı die diemez yapmam çünkü

adına üzüldüm dostum geçmiş olsun fakat eminim ytkoray'ın konu hakkında söyleyecekleri olacaktır.. hep beraber öğreneceğiz sakin olmakta fayda var..

hocam ben bu işi anlamadım [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] hocamdan zerre kadar güven sorunum olmaz. Ama yanına aldığı 1 kaç kişi varsa bu forumdan onlar değiştirmiş belki olabilirler.. 1.5k abone vardı kanalda kanal kısmen para basıyordu..

hocam aynı şekilde benim de aldıgım kanalların abonesi yüksekti. benimkiler de para basıyodu. alışverişi yaptığımız kişi ytkoray olunca şüphe edilecek kişi de o oluyo malesef. ben yanında biri çalıştırıyor mu çalıştırmıyor mu bilmiyorum ama bi gerçek var ki ytkoray dan aldıgım yüksek para bırakan hesaplarımın çalındığı

Drack sana hakkimi helal etmiyorum bilesin (kimlanbunlar)

Hocam bu aralar böyle olaylar olmaya başladı benim de 1 ay önce yükleme yaptığım 5 tane kanalda oldu aynı durum.İnşallah başkasının da başı ağrımaz bu durumdan.

Hocam bu aralar böyle olaylar olmaya başladı benim de 1 ay önce yükleme yaptığım 5 tane kanalda oldu aynı durum.İnşallah başkasının da başı ağrımaz bu durumdan.

hocam peki mailleri kimden almıştınız

Drack sana hakkimi helal etmiyorum bilesin (kimlanbunlar)

bana acitasyon yapma suan senı daha suclamadım...! 11.03 giriyorsun skype 13.45 hesaba gırıyorum 3 saat once değişmiş diyor.. Ben 2k hesap sattıkların gibi (kücümseme değil asla) az uz paralar ugrasmadım ugrasmıyorum..

bu kanalı kım caldıysa cıkacak ortaya arkadas.. Bu kadar basitlik olmaz bu işte. Hak hukuk varsa benımde hak hukukum var kim çaldıysa haram olsun!

Bu yazdıklarınızla [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] arkadaşımızı direk olarak suçlamaktasınız.Bu kadar emin bir suçlamada bulunurken kanıt göstermeniz gerekir.İsim vererek bir kişiyi kanıt göstermeden bu uslup ile suçlayamazsınız.
Şimdi suçlamanızı detaylı bir şekilde kanıtlarıyla yazınız, [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] konuya dahil olunca gereken cevabı verecektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri