Hesap Devre Dışı kaldı acil yardım

• Kullanıcı samet142
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

samet142

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar adsense yine spama düştü tek çözüm kapanan kanalları silmek.
Ancak bi kanala girdiğimse hesap devre dışı bırakıldı diyor ve hiç bi şekilde işlem yapılmıyor gmail bile açılmıyor bu kanalı nasıl silerim adsenseyi nasıl kurtarırım?

Malesef hocam orda da aynı uyarıyı veriyor

---------- Spam Engelliyici 03:27 ---------- Önceki Mesaj 03:26 ----------

Önce bi sakin ol hocam.

Sonra ilgili konudaki adımları tek tek dikkatlice yap. İşe yarıyor.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

Hocam benim adsense spama düştü para kazanması kapanmadı ayrıca para kazanması kapansa bile kanala giriş yapamıyorum silememki.

Malesef hocam orda da aynı uyarıyı veriyor

---------- Spam Engelliyici 03:27 ---------- Önceki Mesaj 03:26 ----------

Hocam benim adsense spama düştü para kazanması kapanmadı ayrıca para kazanması kapansa bile kanala giriş yapamıyorum silememki.

pardon hocam yanlış anlamışım.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=11805]Invo[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION][MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] bu konu hakkında bilgisi olan var mı ???

Ancak bi kanala girdiğimse hesap devre dışı bırakıldı diyor ve hiç bi şekilde işlem yapılmıyor gmail bile açılmıyor bu kanalı nasıl silerim adsenseyi nasıl kurtarırım?

hesap devre dısı bırakıldıysa o kanallar kendılıgınden kapanır bıldıgım kadarıyla

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:47 ----------

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=9544]KaYZeRSoZe[/MENTION] [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] [MENTION=11805]Invo[/MENTION] [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] [MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION][MENTION=7910]M.A.A[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] bu konu hakkında bilgisi olan var mı ???

amma heyecan yaptın,

hesap devre dısı bırakıldıysa o kanallar kendılıgınden kapanır bıldıgım kadarıyla

---------- Spam Engelliyici 03:47 ---------- Önceki Mesaj 03:47 ----------

amma heyecan yaptın,
Hocam 3 günde 20 kanal yalan olfu boş kanal 1 saate kapanıyor o yüzden belki bu konuda tecrübesi olduğuna inandığım abileri etiketledim
Çözmem lazım bu sorunu çünlü adsense çöp olmamalı

Hocam 3 günde 20 kanal yalan olfu boş kanal 1 saate kapanıyor o yüzden belki bu konuda tecrübesi olduğuna inandığım abileri etiketledim
Çözmem lazım bu sorunu çünlü adsense çöp olmamalı

hesap kapanan maıllerı ben ellemıyorum,zaten sılınmıs oluyor

bunun bi cözümü yok sanırım cünkü bende arastırmıstım yardim istemistim filan ama boş yani kimseden bi ses cıkmadı

Hocam son bir kaç gündür aynı sorunu yaşayanlar var. Forumu aradınız mı ?

hesap kapanan maıllerı ben ellemıyorum,zaten sılınmıs oluyor

Allah allah gmaile bile girilmiyor demi bu kanalın adsense üzerinde bi etkisi varmıdır o zaman ?

---------- Spam Engelliyici 04:06 ---------- Önceki Mesaj 04:05 ----------

Hocam son bir kaç gündür aynı sorunu yaşayanlar var. Forumu aradınız mı ?

Elbette hocam hatta 2 ay önce de düşmüştü tüm kanalları silip adsenseyi kurtarmıştım ama bu sefer bu kanal silinmiyor diğerlerine geçmedim bunda sorun olabilir diye..

Allah allah gmaile bile girilmiyor demi bu kanalın adsense üzerinde bi etkisi varmıdır o zaman ?

---------- Spam Engelliyici 04:06 ---------- Önceki Mesaj 04:05 ----------

Elbette hocam hatta 2 ay önce de düşmüştü tüm kanalları silip adsenseyi kurtarmıştım ama bu sefer bu kanal silinmiyor diğerlerine geçmedim bunda sorun olabilir diye..

bence yok

Güncelleyelim kapalı kanaları sildim hala düzelmedi :)

kapanan kanalları silip silmemenin hiç bir önemi yok sadece o mail gelen hesabı silmeniz yeterlidir.
Hocam para kazanma kapanmadı adsense spama düştü tüm kapalı kanalları sildim ama hala aynı 4 tane kanala girilmiyor sorun onlardan birinde olabilir.

Bende yaşamıştım aynı sorunu..Her eklediğim kanal video atmasamda 1-2 saat içinde kapanıyordu.. Adsenseden o gmali silip 3-4 gün hiç hesap eklemedim adsense'e..Sonra eklediğim kanallar bir daha kapanmadı..

Bende yaşamıştım aynı sorunu..Her eklediğim kanal video atmasamda 1-2 saat içinde kapanıyordu.. Adsenseden o gmali silip 3-4 gün hiç hesap eklemedim adsense'e..Sonra eklediğim kanallar bir daha kapanmadı..

Yalnız 4 kanala hiç bir şekilde girilmiyor işlem yapılmıyor

Otobüseyim ben şuan teorik olarak bilgim yok, akşam ölmezde eve ulaşırsam pratik olarak yardımcı olmaya çalışırım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri