Hesap işletim ücreti geri alma konusunda

kayipsans

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar

Ziraat bankası hesabımda paso hesap işletim ücreti kesildi, bunları öğrenci belgem ile alabiliyormuşum

fakat 3 yıldır kullanıyorum bu bankayı paso kesiliyor son 3 yılınkıni alabiliyormuyum yoksa sadece bu yılımı alabiliyorum ?

Merhaba arkadaşlar

Ziraat bankası hesabımda paso hesap işletim ücreti kesildi, bunları öğrenci belgem ile alabiliyormuşum

fakat 3 yıldır kullanıyorum bu bankayı paso kesiliyor son 3 yılınkıni alabiliyormuyum yoksa sadece bu yılımı alabiliyorum ?

Geçmişe yönelik hepsini alabilirsin.

çok sevindim, peki şunu sorayım birde, şimdi bizimkisi öğrenci kartı falan değil normal maaş kartı tarzında, adamlar demesin ne ayak öğrencisin maaş falan diye ?

okul bilgileri yazıyorsa sıkıntı yok. Okulun adı falan ok kardeşim.

çok sevindim, peki şunu sorayım birde, şimdi bizimkisi öğrenci kartı falan değil normal maaş kartı tarzında, adamlar demesin ne ayak öğrencisin maaş falan diye ?
öğrenci kartı değil diye maaş kartından sayılacak değil.maaş hesabı olması için bir yerde çalışıyor ve çalıştığınız yerin bankayla anlaşması olması lazım.zaten o anlaşma olsa ücret kesilmez.

öğrenci kartı değil diye maaş kartından sayılacak değil.maaş hesabı olması için bir yerde çalışıyor ve çalıştığınız yerin bankayla anlaşması olması lazım.zaten o anlaşma olsa ücret kesilmez.

yok zaten maaş kartı bu part time bi yerde calisiyorum ?

---------- Spam Engelliyici 11:11 ---------- Önceki Mesaj 11:10 ----------

okul bilgileri yazıyorsa sıkıntı yok. Okulun adı falan ok kardeşim.

normal okul ya , öğrenci belgemle gitsem olacak dimi ? maaş kartı bendeki

devletin peşine düşmesi gereken işleri vatandaş halletmeye çalışıyor.. bir gün daha kahroluyorum bu ülkenin haline..

yok zaten maaş kartı bu part time bi yerde calisiyorum ?

---------- Spam Engelliyici 11:11 ---------- Önceki Mesaj 11:10 ----------

normal okul ya , öğrenci belgemle gitsem olacak dimi ? maaş kartı bendeki
maaş kartıysa almaması gerekir diyorum ya...
2defa geri iste o zaman .hem maaş kartı hem de öğrenciyim dersin.

devletin peşine düşmesi gereken işleri vatandaş halletmeye çalışıyor.. bir gün daha kahroluyorum bu ülkenin haline..

valla öyle hocam, 3,5 kazanıyoruz onuda banka alıyor sonra koşuşturmaca.

---------- Spam Engelliyici 11:28 ---------- Önceki Mesaj 11:27 ----------

maaş kartıysa almaması gerekir diyorum ya...
2defa geri iste o zaman .hem maaş kartı hem de öğrenciyim dersin.

tamamdır gideceğim bakalım neolacak.

mühürlü imzalı öğrenci belgeni al git 1 kuruşta olsa yedirme düş peşine al

Okula başlarken alayım demiştim. Kayıt olmadan almıştım memlekette iken, tabii hesap kesim ücreti aldılar hep. bu durumda da alabilir miyim acaba [MENTION=23458]ceyo[/MENTION]

Okula başlamadığımda aldığım kartın da alabilir miyim acaba.

Valla ben aradim maas musterisiyseniz alamazsiniz dedi falan filan ama maas müşterilerine kesim yasanmaz dedi, hertürlü ben hakliyim sanirim evrak falan doldurcakmisim bakalim neler olcak gidecegim subeye

ben veznedeki kadına söyledim yanıma doğru kafasını kaldırdı, para geldiği gibi vadeli hesabınıza atın veya çekin, hiç bir şey yapamazlar dedi :D

boş yere bankaya gitme ziratti bilmiyorum ama diğer bankalarda son 6 ay içinde kesilen ücreti geri iade ediyorlar önceki seneleri iade etmiyorlar müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz

hesapta para olmadığında ne yapıyorlar bu ücret yazılıyor mu köşeye ?

devlet bankasından bu parayı kolay kolay geri alamazsınız pek umursamazlar, bayaa peşinden koşmanız gerek. tüketici hakem heyetine başvurmak gerekebilir.

Hiç uğraşmayın bulunduğunuz semtteki Hakem Heyetine başvurun 3 ayda sonuçlanıyor paşa paşa geriye dönük kaç yılsa babamın 10 yıldı garanti kullanıyordu hepsini ödediler ayrıca ücretsiz :)

Son düzenleme:
Gittim arkadaşlar ilk önce veremeyiz öğrencilere ayrı hesap veriyoruz zaten dedi maaşlı müşteri olduğumdan 3 kere kestiklerini iade ettiler ama geçmişi etmediler nasıl yapıcam. Sadece bu yılı ettiler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri