hesaplarım kapandı ama ilginç durum

Sessizvesakin

Kayıtlı Üye
16 kanalım vardı kanallar kapandı girişte tel onayı istiyorlar.onayları yapmadım.kanllara baktım 15'i kapanmış ama 1'i duruyor ama girişte yine tel onayı istiyor.geri kalan 1tane hesaba tel onayı yapayımmı?

16 kanalım vardı kanallar kapandı girişte tel onayı istiyorlar.onayları yapmadım.kanllara baktım 15'i kapanmış ama 1'i duruyor ama girişte yine tel onayı istiyor.geri kalan 1tane hesaba tel onayı yapayımmı?

Her zaman 1 tane bırakıyolar yem sanırım :D

onu da bu adam kimmiş telini bir öğrenek diye bence açık bırakmışlar; yarın da o kapanır bence

onu da bu adam kimmiş telini bir öğrenek diye bence açık bırakmışlar; yarın da o kapanır bence

Ahaha tam Türk mantığı Youtubenin işi gücü yok milyonlarca kullanıcı bırakıp bu arkadaş için kafa yorucak akşam akşam güldürdün beni Allahta seni güldürsün kardeşim benim :)

biraz önce benimde 2 tane gitti kanalların linklerinden kontrol et spam yazıyosa gitmiştir kana linkine girince ama topluluk yazıyosa kanal tel no onayladıktan sonra açılıyor

beyler tamam tel onayını yaptım acıldı :) ama söyle birşey var gecen hafta da 7hesabım kapandı o hesaplarda perşembe günü kapanmıştı şimdi aklıma geldi

yaw gençler tel onaylı kanalıma alt kanal açamıyordum tel onay istiyordu.çerezleri temizledim 1 tane açtım ama şimdi çerezleride temizlesem 2. alt kanalı açamıyorum tel onay istiyor.nedir budurum çaresi varmı bunun?

yaw gençler tel onaylı kanalıma alt kanal açamıyordum tel onay istiyordu.çerezleri temizledim 1 tane açtım ama şimdi çerezleride temizlesem 2. alt kanalı açamıyorum tel onay istiyor.nedir budurum çaresi varmı bunun?

Hocam farklı tarayıcı dene,İE de sorun olmuyor bende alt kanal acabılıyorum ben surekli..

hocam Türk mantığına kurban ol sen:)
ben youtube kafa yoracak demedim ki. Belli bir kritere göre bu tür toplu banlanma yapıldığında muhtemelen otomatik yapılıyor ve hesaplardan birisinde telefon istediğinde bu spamcı veya kötü olarak görülen kişi hakkında kayıtlara bir bilgi daha alınmış oluyor.
Bunu yaptıklarına ben %100 eminim. ama bu arkadaşa denk geldi mi veya başka bir şey mi bilemem tabii ki..

Ahaha tam Türk mantığı Youtubenin işi gücü yok milyonlarca kullanıcı bırakıp bu arkadaş için kafa yorucak akşam akşam güldürdün beni Allahta seni güldürsün kardeşim benim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri