Hesapların Hepsi Devre Dışı Bırakıldı

• Kullanıcı PiriReis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

PiriReis

Kayıtlı Üye
Hesapların hepsi devre dışı bırakıldı bu saat itibariyle teşekkürler youtube teşekkürler adsense 250 tl kazandım bugün sanırım ondan fazlası göze batıyor youtube için.

Aynen benimde 5 adet kanal devre dışı bırakıldı şimdi.

Biraz açar mısınız hocam adsense mi patladi youtube kanali mi ve kanalda herhangi bir uyari varmiydi

5 Kanalda benden.. :) Geçmiş olsun herkese

Aynen şuanda youtube ava çıktı sanırım :)

Beyler birde ben bir şey sorucam şimdi 5 kanal devre dışı bırakıldı. Ben yeni kanallarla aynı adsensede hemen devam edebilir miyim?

5 Kanalda benden.. :) Geçmiş olsun herkese

Geçmiş olsun hocam. Baya büyük çaplı avmış demek.

hocam youtube kanalları patladı :/ Kanalda uyarı yoktu :/

Peki para kazanmasi mi kapandi yoksa kanal mi kapandi, adsense hesabinda to ve tbm kac gorunuyordu? Son olarak videolar 15 dakikadan uzun muydu ve youtubedan spam yaptiginiz videolarmiydi yoksa kendiniz mi bulup yuklediniz?

Peki para kazanmasi mi kapandi yoksa kanal mi kapandi, adsense hesabinda to ve tbm kac gorunuyordu? Son olarak videolar 15 dakikadan uzun muydu ve youtubedan spam yaptiginiz videolarmiydi yoksa kendiniz mi bulup yuklediniz?

kanal kapandı to 3 tbm 0,30 tl videolar 15 dakikadan kısada vardı uzunda. Yt yt spamda yapıyordum başka sitelerdende yüklüyordum. Videoyap botu kullanıyordum.

3 gündür kazanç 50-70-100 diye artıyor ve şu anda gün sonunda 150-200 olacak şekilde açıldı...video yüklemeye bile çekiniyorum.sadece adsenseyi izliyor ve kanalların havaya uçacağı anı bekliyorum :D tek bir kanal %80ini getiriyor ve kanalı bulursa sil baştan yapacağız :D

3 gündür kazanç 50-70-100 diye artıyor ve şu anda gün sonunda 150-200 olacak şekilde açıldı...video yüklemeye bile çekiniyorum.sadece adsenseyi izliyor ve kanalların havaya uçacağı anı bekliyorum :D tek bir kanal %80ini getiriyor ve kanalı bulursa sil baştan yapacağız :D

aynen öyle şimdi işin yoksa sil baştan başla ya :D :/

Arkadaşlar son günlerde ünlemli vidyolar arttı hepimiz biliyoruz. Yalnız şöyle bir durum var. Eğer ünlemli vidyolar uzun süre kalırsa hesaplar kapatılıyorsa hesabınızdaki ünlemli vidyoları fark etmemiş olabilirsiniz. Düşük ihtimalde olsa olasılık var. Şöyleki; youtube hesabınızd vidyo yöneticisine girdiğinizda sağ tarafta görüntülenin yanında en yeni yazıyor ona tıklayıp para kazanılmayanları seçtiğimizde normalde para kazanması aktif edilmemiş 3. eşleşen taraflı vidyolar ve ünlemliler gözüküyor. Bugün 100 den fazla vidyo olan kanalım da para kazanılmayana tıkladığımda ünlemli vidyo yoktu ama son anda fikir değiştirdim ve sayfaları tek tek tıklayarak kontrol ettim karşıma 2 tane çok izlenim alan ünlemli vidyo çıktı bende sildim. Bence her gün tek tek bu şekilde kontrol etmekte fayda var diye düşünüyorum.

arkadaşlar hesapları silemiyorum şimdi hesaplar devre dışı bırakılmış ne olacak şimdi?

Niye böyle oldu anlamadım hiç bişey yoktu bırak kanalı hesaba giremiyorum devre dışı bırakılmio

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri