Hey Yo Mr. White!

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Evet dostlar yabancı dizilerden izledikleriniz/beğendikleriniz nelerdir? Konuşalım,tavsiye edelim. Ben kendi izlediklerimi/izliyor olduklarımı beğeni sırama göre yazıyorum alta, sizinkileri görelim bir de!

1) Sons of Anarchy
2) Shameless
3) Hellsing (Anime)
4) Dexter
5) Darker Than Black (Anime)
6) Death Note (Anime)
7) Breaking Bad
8) Prison Break
9) Game of Thrones
10)Spartacus

1 - prison break
2 - chuck
3 - arrow

9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 game of thrones tabiki :)

1) The O.C ( hayatı olumsuzluklarla olan birinin kesin izlemesi lazım, dünyaya bakış acısı değişecektir Hayatımın dizisidir, Şuan türkiyede Medcezire uyarlıyorlar ama pek beceremiyorlar dizinin 10da 2 si etmez. 2003- 2007 yapıttır ama efsanedir )

2) Nikita ( derin devlet olaylarını sevip macera severlerin dizisidir )

3 ) The Walking Dead

4 ) Wolf Teen

5 ) Spartacus

6 ) Supernaturel NASIL UNUTURUM ULLLEEYNN ::D 2.EFSANEMDİR

en sevdiğim seriler diziler bunlar

Prison breakı izlemediysen sakın izleme izledikten sonra başka bir dizi beğenmiyorsun gelmiş geçmiş en iyi dizi fakat pişmanın şimdi izlediğim dizilerin hepsinde bir şeyler eksik, olmamış diyorum

Özet:Üşüyoruz Scofield reyizzzzz, özledikk sucree papii :(

prison break, dexter, breaking bad bitti.
arrow, the walking dead ve hannibal'ıda izlemekteyim.

1-Dexter En sevdiğim :D Ama bitti :(
2-Revolution
3-Fringe
4-Breaking bad

breaking bad
dexter

supernatural
himym
game of thrones
the walking dead
shameless
hannibal

Dexter !!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prison breakı izlemediysen sakın izleme izledikten sonra başka bir dizi beğenmiyorsun gelmiş geçmiş en iyi dizi fakat pişmanın şimdi izlediğim dizilerin hepsinde bir şeyler eksik, olmamış diyorum

Özet:Üşüyoruz Scofield reyizzzzz, özledikk sucree papii :(

aynı düşüncelerimi yazmış t bag ve mahonede süperdi ama onlarıda unutmayalım

1- Stargate Tüm Serisi
2 - How I Met Your Mother
3 - the big bang theory
4 - The Walking Dead
5 - Chuck
6 - Supernatural
7 - Atlantis ( Yeni Dizi 3 Bölüm Oynandı )
8 - Doctor Who

---------- Mesaj saat 21:46:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:36 civarında gönderildi. ----------

aynı düşüncelerimi yazmış t bag ve mahonede süperdi ama onlarıda unutmayalım

T-Bag Abi Adam King fakat T-Bag ile Micheal Arasındaki Konusmalar Zıtlasmalar favorimdir :d

Beyler Türkiye'de pek izleyeni yok biliyorum ama size tek tavsiye: Sons of Anarchy
Sadece deneyin başka bişe demiyorum:)

---------- Post added at 21:56:43 ---------- Previous post was at 21:47:32 ----------

1) The O.C ( hayatı olumsuzluklarla olan birinin kesin izlemesi lazım, dünyaya bakış acısı değişecektir Hayatımın dizisidir, Şuan türkiyede Medcezire uyarlıyorlar ama pek beceremiyorlar dizinin 10da 2 si etmez. 2003- 2007 yapıttır ama efsanedir )

2) Nikita ( derin devlet olaylarını sevip macera severlerin dizisidir )

3 ) The Walking Dead

4 ) Wolf Teen

5 ) Spartacus

6 ) Supernaturel NASIL UNUTURUM ULLLEEYNN ::D 2.EFSANEMDİR

en sevdiğim seriler diziler bunlar

Dostum bu kadar kalite dizilerin arasında bi o Walking Dead'i sevemedim ya, olmuyor işte olmuyor. Şu an güncelim ama inan öylesine izledim diğer dizilerin kıymetini anlamak için :D

---------- Post added at 21:57:43 ---------- Previous post was at 21:56:43 ----------

1- Stargate Tüm Serisi
2 - How I Met Your Mother
3 - the big bang theory
4 - The Walking Dead
5 - Chuck
6 - Supernatural
7 - Atlantis ( Yeni Dizi 3 Bölüm Oynandı )
8 - Doctor Who

---------- Mesaj saat 21:46:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:45:36 civarında gönderildi. ----------

T-Bag Abi Adam King fakat T-Bag ile Micheal Arasındaki Konusmalar Zıtlasmalar favorimdir :d

T-Bag'in bi esprisi vardı fotoyu aradım bulamadım şimdi. Hapishanede kaloriferler bozuluyor fazla çalışıyor, zenciyi gösteriyor bu adam sabah beyazdı sizin yüzünüzden zenci oldu diyor sağlam kahkaha atmıştım orda :D

---------- Post added at 21:59:00 ---------- Previous post was at 21:57:43 ----------

:) anime hastasıyım ben izlediğim normal dizi sayısı 5 i gecmez :)

Darker Than Black var ya Darker Than Black... :D Hakettiği saygıyı göremeyen nadir animelerden. Böyle bi heyecan fırtınası hiçbir dizide-filmde yaşamadım arkadaş :)

---------- Post added at 21:59:34 ---------- Previous post was at 21:59:00 ----------

Dexter !!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Debra ölmeyeydi iyiydi fena duygusala bağlattı sonunda :)

Cevap: Re: Hey Yo Mr. White!

Bunu Diyiyorsun Galiba :D
547691_359979597447551_1859560730_n-jpg.25277

T-Bag'in bi esprisi vardı fotoyu aradım bulamadım şimdi. Hapishanede kaloriferler bozuluyor fazla çalışıyor, zenciyi gösteriyor bu adam sabah beyazdı sizin yüzünüzden zenci oldu diyor sağlam kahkaha atmıştım orda :D

dexter
breaking bad
prison break
the walking dead
vikings
chuck
spartacus
How I Met Your Mother
game of thrones
supernatural

Şuan yeni bir diziye başlamayı düşünüyorum(çoğu bitti veya sezon arası) bunların dışında hangisine baksam acabaa :)

çok fazla dizi izlemem ama en çok hoşuma giden lost olmuşdu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri