Hiç bir kanalım kalmadı

• Kullanıcı teknodunya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

teknodunya

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sizlerinde başına geliyor hergün 1-2 kanal kapanıyordu bizde yeniden açıyorduk ama bugün baktım ve 1 kanalım bile kalmamış adsenseye girdiğimde gösterim 0 tıklama 0.Yani günde 100 tl ortalama ile giderken birden 0 tlye kaldık.Bu iş midemi bulandırdı hani 1-2 kanal kapanınca yerine açıyorduk ama tüm kanallar kapanınca ve çok iyi bir gelirden 0 tlye düşünce insan soğuyor. Ayrıca partnerli kanallarım bile kapanmış telif yüzünden sanki anlaşmış ve bana şaka yapmışlar gibi :)
Neyse olayın kısası heralde bu işi bırakacağız gibi geliyor :D

Arkadaşlar sizlerinde başına geliyor hergün 1-2 kanal kapanıyordu bizde yeniden açıyorduk ama bugün baktım ve 1 kanalım bile kalmamış adsenseye girdiğimde gösterim 0 tıklama 0.Yani günde 100 tl ortalama ile giderken birden 0 tlye kaldık.Bu iş midemi bulandırdı hani 1-2 kanal kapanınca yerine açıyorduk ama tüm kanallar kapanınca ve çok iyi bir gelirden 0 tlye düşünce insan soğuyor. Ayrıca partnerli kanallarım bile kapanmış telif yüzünden sanki anlaşmış ve bana şaka yapmışlar gibi :)

Üstad iyi güzel başlığı atmışsın da ! Biraz nedenlerinden bahsetseydin de konuya gelenler istifade etseydi.Bu durumda sana geçmiş olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden:(
Yılmak yok öyle,düşün,yanlışlarını bulmaya çalış ve o yanlışlardan ders çıkararak devam et !. Bak ne güzel günlük 100 tl yi yakalamışsın.Yine yaparsın ,önemli olan hatalarını görüp ona göre devam etmen bana göre :)

Vallaha hataları söylemeye söyleyimde o kadar mantıksız şeyler varki birbiri ile çelişiyor.Tüm kanallarım spam diyelim peki özgün çalıştığım devamlı ders videoları eklediğim (kendi çektiğim ders videoları) kanalım bile kapanmış o yüzden birşey yazamadım yani çelişkili şeyler var :) anlamadım gitti

Kanallarımın para kazanması kapandı dün akşam saatlerinde adsense hala sayıyor. To da yükselmiş TBM de :) Ben kazanırken böyle yükselmiyodu :D

Geçmiş olsun, ama ne olursa olsun devam öldürmeyen acı güçlendirir ;)

:D doğru söylüyorsun ama işte özgün çalıştığım kanal bile kapandı.400 civarı abonem vardı ve onlar devamlı mesaj atıyordu işte şu ders programını anlatırmısın vs diye yani sosyal medya gibi devamlı abonelerimle mesajlaşıyordum yazıyordum çiziyordum :) onu bile kapatmış vay insafsız youtube :D

ozgun kanaliniz icin mutlaka basvurun ve durumu izah edin.Abonelerimle iletisimimi kesemezsiniz diye birseyler yazin..Mutlaka geri doneceklerdir.

Kimin full ozgun kanali kapatilirsa mutlaka basvursun arkadaslar..Cevap gelmezse bile 3 gunde bir yazin,mutlaka donus yapacaklardir..

Kanallarımın para kazanması kapandı dün akşam saatlerinde adsense hala sayıyor. To da yükselmiş TBM de :) Ben kazanırken böyle yükselmiyodu :D

Hocam tüm kanallarınız kapandı mı yani? Ve adsense saymaya devam mı ediyor?

Aynı durumdayız hocam.
Benim de tüm kanallarım kapandı,
Ben de günlük ortalama 100tl ile gidiyorken 0'a düştüm,
Benim de 400 aboneli özgün kanalım kapandı.

-Kanalları aynen kopyala benim Konumu oku ordakileri uygula.y
-Yoluna 0 dan devam et.Zaten bu işe 0 dan başlamadık mı?

Aynı durumdayız hocam.
Benim de tüm kanallarım kapandı,
Ben de günlük ortalama 100tl ile gidiyorken 0'a düştüm,
Benim de 400 aboneli özgün kanalım kapandı.

-Kanalları aynen kopyala benim Konumu oku ordakileri uygula.y
-Yoluna 0 dan devam et.Zaten bu işe 0 dan başlamadık mı?

İlgin için tşkler fakat senin sistem para kazanmaya kapanmış benim kanallar tamamen kapandı

adamin biri de benim videolara 3. taraf gonderiyor..Neredeyse hepsine gonderdi :)

Geçmiş olsun arkadaşlar artık önümüze bakacaz. Gidene çagre yok kalan sağlar bizimdir diyecez.

ilk gun tıkı sayıyor sonra duruyor. ona umut baglamayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri