Hiç Bir Sorun Yok Ama ...

altamore

Kayıtlı Üye
lC9P9Tb.png

jDVQ0zx.png

ekran görüntülerini attım arkadaşlar. bu ekran görüntülerinde de görüldüğü gibi;

Kanalımda hiç bir problem yok.
Herşey "yeşil".. Dolar yanıyor.
Aktif ve bağlı bi adsensim de var.
Reklamlar da görünüyor.
hiç 3. eşleşen videom yok.
hiç uyarım yok.
youtube'a bağlı adsense ID ile adsense ID'imi kontrol ettim. ikisi de aynı, herhangi bir hacklenme yok.

7sYrPiS.png

Ekran görüntüsünde de olduğu gibi youtube'un analiz kısmından baktığımda kazanç 0 gösteriyor. Aylardır böyle.

ayrıca adsense.google.com'dan baktığımda hiç bir şekilde gösterim bile olmamış görünüyor.

adsense'den çıkartıp tekrar bağladım youtube'a ama değişen birşey olmadı.
ama bu konuda bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim.​

çok ilginç...ilk defa görüyorum böyle bişeyi,bilen arkadaşlar vardır mutlaka.kolay gelsin.

youtube'un kendi partnerine üye olmuştum. "verify" tuşu vardı ordan bastım onaylamıştım.. quizgroup'a denedim kanalı eklemeyi fakat kabul etmedi sanırım.belki oyun kanallarını kabul etmiyodur bilmiyorum ama quiz'den onay butonu gelmedi youtube'ye.

ne yapacağımı da bilmiyorum çözemedim. umarım birisinin bu konuda bilgisi vardır.

youtube'un kendi partnerine üye olmuştum. "verify" tuşu vardı ordan bastım onaylamıştım.. quizgroup'a denedim kanalı eklemeyi fakat kabul etmedi sanırım.belki oyun kanallarını kabul etmiyodur bilmiyorum ama quiz'den onay butonu gelmedi youtube'ye.

ne yapacağımı da bilmiyorum çözemedim. umarım birisinin bu konuda bilgisi vardır.
Hocam sen kanala girip ayarlardan adsense linkini girdin dimi? Sadece verify yapınca gözükmez, uzun zamandır adsense kullanmıyorum yanlış anlamış da olabilirim

evet ayarlardan adsense'i zaten çok önceden bağlamıştım.
hatta bağlı adsense ID'sine baktım acaba hacklenip değiştirdiler mi adsense ID'sini diye.
ama o da değil ne yazık ki

Hocam adsensede saymıyor kanal takiple alakasız bir şekil var şuan misal şuan 5 bin izlenim var adsense bin gösterim olarak gösteriyor .

şu an öyle bişey varsa bilmiyorum.
benim aylardır bu şekilde. günlük ortalama 200-300 alıyorum fakat adsens.google.com'da sadece 30-50 arası gösteriyor.
o da zaten başka bi kanalımdan geliyor. o kanalımda sorun yok, youtube analiz kısmında kazanılan para 0.04 de olsa gösteriyor
ama bu kanalımda göstermiyor çok garip bi şekilde

bu benim başıma daha önceden geldi 6 ay boyunca para kazanmıyormuşum nasıl 6 ay farketmedin dersen adsenseye 2 kanal vardı aylık 2 - 3m izlenme alıyordum bende muhtemelen bu kanalın da parası geliyordur diye düşündüm ama 6 ay sonra ana kanal kapanınca fark ettim forumda kimse yardımcı olmadı çünkü nadir rastlanan birşey tek çözüm partner partnere girdiğin an düzeliyor onun haricinde ne yaparsan yap düzelmiyor

evet çözüm olarak partneri de düşündüm quize başvurdum güvenilir diye. ama kabul etmediler galiba. abone sayım, izlenimim de yeterli.. oyun kanalı kabul etmiyo mu acaba quiz bi fikri olan var mı

evet çözüm olarak partneri de düşündüm quize başvurdum güvenilir diye. ama kabul etmediler galiba. abone sayım, izlenimim de yeterli.. oyun kanalı kabul etmiyo mu acaba quiz bi fikri olan var mı

oyun kanalı nasıl kabul etmiyor hocam. spam kabul ediyorsa onu hayli hayli kabul eder . büyük ihtimal bi yerde hatanız vardır.

aylık izlenim 1000
aylık abone 10 olması gerekmekte hocam. davetiye gelmediyse bi çözümü vardır. mail gibi.

aylık izlenimim yeterli, abone sayım da yeterli.
ama bilemedim 3 hafta önce başvurmuştum quize. davet gelmedi hala. join yaptığımda da zaten kayıt olmuşsunuz diyo tekrar başvuramıyorum

benim başıma gelen şeyler genelde kimsenin başına gelmemiş oluyo ama bakalım belki bilen birisi çıkar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri