Hiç spam alan partner yok mu ?

• Kullanıcı comeback
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

comeback

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,

Hep aynı kategori üzerinde çalıştığım risksiz kanallar var. O kadar izlenme alıyor ama o izlenmeler boşa gidiyor. Hiç spam alan partner var mı bildiğiniz ?

SAYGILARIMLA...

Merhaba arkadaşlar,

Hep aynı kategori üzerinde çalıştığım risksiz kanallar var. O kadar izlenme alıyor ama o izlenmeler boşa gidiyor. Hiç spam alan partner var mı bildiğiniz ?

SAYGILARIMLA...

günde aldığın izlenim sayısını, telif oranı, videoların ortalama uzunluğunu özl mesaj ile atarmısın.

günde aldığın izlenim sayısını, telif oranı, videoların ortalama uzunluğunu özl mesaj ile atarmısın.

hocam yanlış anlamayında sizin sub partnerinizmi var neden arkadaştan bu bilgileri istediniz anlamadım?

Merhaba arkadaşlar,

SAYGILARIMLA...

hocam forumu hiç araştırmadınız sanırım onlarca spam kanal kabul eden network bayileri var yerli-yabancı
Yerli Network Bayileri - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

hocam yanlış anlamayında sizin sub partnerinizmi var neden arkadaştan bu bilgileri istediniz anlamadım?

hocam forumu hiç araştırmadınız sanırım onlarca spam kanal kabul eden network bayileri var yerli-yabancı
Yerli Network Bayileri - YTPara.Com - YouTube Destek Forumu - YouTube Videoları ile Para Kazan-Video Yukle Para Kazan - En Kolay, En hızlı Kazanç Yöntemi

Hocam yerli network'e bakıyorum fakat hiç alan yok. Yani bu zamana kadar hep adsense ile uğraştığım için. Bu konda bana yardımcı olabilirseniz eğer. Önerebileceğiniz yabnacı partnerler varsa ? Bazıları parayı ödemiyormuş.

Hocam yerli network'e bakıyorum fakat hiç alan yok. Yani bu zamana kadar hep adsense ile uğraştığım için. Bu konda bana yardımcı olabilirseniz eğer. Önerebileceğiniz yabnacı partnerler varsa ? Bazıları parayı ödemiyormuş.

Kanalın daha çok gelişmesini ve şartların uyuşmasını beklemekten başka çare yok gibi gözüküyor çünkü aynı sıkıntıları bende yaşadım. Partnere kanal bağlamakta kumar gibi oldu malesef hiçbirinin parayı ödeme garantisi yok çünkü :(

Bende partner arıyorum birsürü içeriği renderladım öyle bekliyor yükleme yapmadım.Ben kapananı ödememesine de razıyım kanalı atmasın yeter.

---------- Spam Engelliyici 14:44 ---------- Önceki Mesaj 14:38 ----------

İzlenim sayınız müsait ise biz alıyoruz.

Hocam siz nasıl hubluk aldınız.Benim bildiğim kanal istiyorlar içerik soruyorlar.İyi bi özgün kanal mı gereklidir?
Bu ne korkuymuş böyle ya kime sorsan cevapsız bırakıyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri