hiçbir videoda bende reklam çıkmıyor

• Kullanıcı BoLD 35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoLD 35

Kayıtlı Üye
hiçbir videoda bende reklam çıkmıyor neden olabilir

+++ düzeltiyorum youtube + siteler dahil google reklamları gözükmüyor bahsettiğim şey bu

Son düzenleme:
Bence her cevaba bir laf sokacaksanız soru sormayı bırakın

sordukları sorular soru mu sence ben ne diyorum onlar para kazanmayı açtın mı bilmem ne diyor izlediğim bütün videoların hepsinde reklam yok çıkmıyor başkaların videolarındada benimde bütün videolarda google reklamları yokk + sitelerde dahil

Buradaki herkes müneccim mi sana yol göstermeye çalışıyorlar neyse git biryerde öl insanları sinir etme!

Buradaki herkes müneccim mi sana yol göstermeye çalışıyorlar neyse git biryerde öl insanları sinir etme!

tam tersine sen git biryerde öl. diyorumki google reklamları yok youtube + siteler dahil google reklamları yok diyorum para kazanmadan bahsediyorlar ????

tam tersine sen git biryerde öl. diyorumki google reklamları yok youtube + siteler dahil google reklamları yok diyorum para kazanmadan bahsediyorlar ????

konu düzenleme tarihin herkesin mesaj yazdığından sonra
+++ düzeltiyorum youtube + siteler dahil google reklamları gözükmüyor bahsettiğim şey bu

Beğen

Konu BoLD 35 tarafından (Bugün Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

neyse kendin çöz einstein!

konu düzenleme tarihin herkesin mesaj yazdığından sonra

Beğen

Konu BoLD 35 tarafından (Bugün Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.

neyse kendin çöz einstein!

anlayamanlara geldi bu yazı akıllım benim

:D sen yokken biz vardık

yok sorun var bütün tarayıcılarımda galiba

bilmiyordum sağolasın einstein hocam

Bu hayatta zerre başarısı olmayan ama sanki Einsteinmış gibi hava atan insan modeli.Maddem bu kadar biliyorsunda problemi neden çözemedin süper akıllı tırnak makası ?

Bu hayatta zerre başarısı olmayan ama sanki Einsteinmış gibi hava atan insan modeli.Maddem bu kadar biliyorsunda problemi neden çözemedin süper akıllı tırnak makası ?

çözdüm sorunu merak etme hem ölçüsüz konuşma laflarına dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri