Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar deniyen oldumu hiç bilmiyorum ama forumda son günlerde proxy ile izlenme konuları geçmeye başladı kafama takıldı acaba bu yöntem işe yararmı diye elimde hma pro üyeliği var bir senelik ama youtube izlenmeleri geç düştüğü için hiç denemedim size sormak istedim acaba bu yöntem işe yararmı deniyen varmı kanala zarar verirmi
Hma Nedir : Bir çeşit ip değiştirme programı dünyada istediğin bir yerin ip sini seçerek bilgisayarın ip adresini orası gösteriyorsun. mesela amerikada bir ip seçtiğinde google giriş yaptında normalde google.com.tr gelirken google.co.uk olarak geliyor yani google acaba gerçekten çakmıyormu diye kafamda soru işareti oluştu
Örnek Video :
https://www.youtube.com/watch?v=rIklY6EqoB4
olayı cok farklı yerden anlamışsınızsizce sadece proxy ekleyerek olsaydı izlenme fiyatları bu kadar yüksek olurmuydu izlenme olayında proxy en basit ihtiyaç asıl mesele sisteme bak ben robot değilim diye bilmek bu da zor arkadaşlar zor olduğu için 50 100 bin tl den satılıyor izlenme sisteminin çalışma mantığı
Madem 50-100 bin tl ye satılıyor nerde satılıyor söylede alalım o zaman
satalım![]()
https proxy bulursanız söyleyin botu ayarlarız![]()
yeni versiyonu indirdim onda zaman ayarını kaldırmışlar ama çok basit bir arayüz yapmışlar sadece ülke ve il seçiyorsun o kadarkendi atıyor ip yi zaman ayarınada şöyle çözüm buldum Mini Mouse Macro ile fare hareketlerine belirli sürelerde tekrarlar yaptım ve şu an pc dokunmadan diğer pc den yazıyorum deneme yaptım pc içerde kendi kendine farklı ülkelerden ip değiştiriyor video açıyor izliyor 5 - 10 dakika sonra kapıyor çerezleri temizliyor ip yeniliyor tekrar aynı işlemi yapıyor. bakalım sonuç ne olacak
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.