Hindistanda yazılım okumak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lydios

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Hindistanda yazılım okumak istiyorum bildiğim kadarıyla yazılım mühendisliği için hindistan ideal bi yer ücreti ne kadardır veya yaşam şartları zormu bilgilendirirseniz sevinirim

Sent from my iPhone7 using Tapatalk

Oğlum sen şizofren misin ya Ümraniye'de yaşıyorsun bir İsveç diyorsun bir Lüksemburg diyorsun bir Hindistan diyorsun kafan mı güzel senin ya Ümraniye'den kalkıp Taksim'e gidince boyut atlamış oluyorsunuz siz biraz kendine gel biraz realist ol bırak şu pembe dizileri izlemeyi de git adam gibi toplumsal sınıfının iyi bir temsilcisi ol ve garsonluk yap.

Sırayla tüm ülkeleri yazacaksın herhalde :D gitmeden anlaşılmaz tecrübe etmiş adamların yorumlarına dahi aldanma kişiden kişiye değişir o işler

Berkecan detected
Kıytırıktan türk dizilerini izleyip izleyip konu açıyolar

O değilde ümraniye de trafikten çıkabiliyonmu
Bıçaklanıp yol kenarına atılmadığına şükret
Çocuk olduğun bariz türkiye de bilgisayar bölümünde okuyan bi abin olarak söylüyorum:

Hindistan yazılımda en ileri seviyedeki ülkedir, peki neden?
Çünkü kendilerini sadece bu şekilde kurtarabilirler normal bi kişi hindistanda tüm gün çalışıp 1$ anca kazanır lakin yazılımda kendini geliştirirse global olarak binlerce $ kazanır anladın mı yani bu hindistanda eğitimin iyi olduğunu göstermez

Kaldı ki hintli yazılımcıların büyük çoğunluğu lise öğrenimi belki görmüştür yazılım okul ile öğrenilmez yazılım %99mantık %1matematiktir çok sağlam pratik zeka gerektirir

O yüzden başka bölümlere yönel sana göre değil

Son düzenleme:
Kardeş gel seni Adana'da birkaç gün misafir edelim özüne dön. :D

Hocam ne işin hindistanda insan Türkiyede bile başka şehire gidince garip kalıyor hindistanı hiç söylemeye bile gerek yok.

Gercekten gitmek mi istiyorsun? Boyle lafla olmaz, biseyleri icraata dokmen gerekli.

Yurtdisinda okumak mi istiyorsun? Bunu gercekten istiyorsan biyerlerden baslaman lazim. Yavas yavas dil ogrenirsin mesela, sonra okumak istedigin ulkedeki universiteler ile iletisime gecersin. Ardindan belgelerini hazirlar basvurularini yaparsin. Hindistan yazilim acisindan kendini kanitlamis bi ulke. Fiyatlarida baya ucuz diye hatirliyorum ama orada yasamaya dayanabilecek misin? Dayanabilirim dersen git oku tabii o kadar ucuza yazilim egitimi bulamazsin baska yerde.

Boyle surekli konu acarsan olmaz burasi yurtdisinda universite bilgilendirme forumu degil. Kendimden ornek vereyim 5 sene oncesi yurtdisina cikmak istiyordum bende boyle sen gibi. 2 senede ingilizce ogrendim kendi basima internetten,vs. 3 sene oncede ayrildim Turkiye'den. Boyle hic biyerede konu acmadim cunku acsam ne olacak? Hadi birileri bana turkce bilgi verdi diyelim bu benim ne isime yarayacak? Universitelerle Turkce olarak irtibata gecemem, Turkce kullanarak kaydimi yaptiramam. Global tek bir dil var degil mi? Once oradan baslaman gerek. Konuyuda kilitliyorum simdi. Amacin cidden yurtdisinda okumak ise bana pm at yardimci olayim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri