Hiper Aktif Video Ağırlıklı 46k Eğlence Sayfası

Beachturk

Kayıtlı Üye
Facebook Sayfanızın linki : PM
Facebook Sayfanızın içeriği : video ağırlıklı komedi
Sayfanızın Üye Sayısı : 46k
Günlük ortalama eklenen yeni üye sayısı : 50-80
İstenen Ücret : 399 tl
Ödeme Şekli : havale eft

Sayfa full + full organiktir 1 tane spam yorum dahi yoktur o derece temizdir
günde 1 bazen 2 günde 1 paylaşım yapılmaktadır erişim oranı çok yüksektir
tek videodan 70k erişime çıktığı dahi vardır
http://r1309.hizliresim.com/1f/j/srs4y.png
pek çok 100-150k sayfadan daha aktiftir
forum dışı [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz

abi millet her 1k için 1 lira istiyor seninki 8 katı olmuş

ya sövecem şimdi git oradan al arkadaşım hangi 40k sayfada tek videoyu 100 -200 hatta yerine videosuna göre 500 kişi paylaşıyor. 1k 1 tl ye oto çekim bile yapmıyorlar gelip boş boş konuşuyorsun

Onlar işte organik değil dostum adam kanıtını koymuş hangi 40-50 k lık sayfada bu kadar erişim olur :)

ben orjinal demedimki sahte çoğu biliyorım ama hadi bu 200 lira olsaydı 400 lira ne ya [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 143 lük sayfayı 650 ye satıyor bunu alacağına onu alırsın

ben orjinal demedimki sahte çoğu biliyorım ama hadi bu 200 lira olsaydı 400 lira ne ya [MENTION=823]nicomedya[/MENTION] 143 lük sayfayı 650 ye satıyor bunu alacağına onu alırsın

Senin bilceğin iş değil o adam böle uygun görmüş isteyen bu fiyata alır veya almaz.Hayırlı satışlar.

bende 164 k lık sayfada var r10 dan nakit 144k iken 800tl aldım şimdi 1000 tl de aşşagıya varmem,adam 100k 1200tl de ister sayfanın organikligine bakar.

adam sayfa satıyo fiyat belirlemiş millet itiraz ediyo :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri