HitLeap İle Hit ve Para Kazanın

• Kullanıcı DERSIMLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

DERSIMLY

Kayıtlı Üye

Refli Link (Burdan Üye olmak Size birşey kaybettirmez. :)

Refsiz Link. :(

HitLeap - Traffic Exchange Program

YYuVGsz.png
lPDDWhT.png
7beDKdO.png
K9Qr8UL.jpg
78qQvmZ.jpg
TKgb6Xd.png

Dilerseniz hitleri kendi videolarınıza, sitelerinize göndermek yerine hesabınızda biriktrip paraya dönüştürebilirsiniz. 5 Euro olduğunda çekebiliyorsunuz.

Forumdaki bir arkadaş bilgilendirdi krediler paraya dönüşmüyormuş. Ama site eklemek yerine link kısaltma sitelerinden link ekleyerek para kazanabilirsiniz diye düşünüyorum.

Refli Link (Burdan Üye olmak Size birşey kaybettirmez. :)

Refsiz Link. :(

HitLeap - Traffic Exchange Program

Konu içeriği alıntıdır.

Bu parayı şimdiye kadar alan olmadı.
Orda kasılan parayı sadece Hit çekmek için kullanabilirsin.

addmefast gibi bunun da izlenimleri daha sonradan siliniyor mu?

addmefast gibi bunun da izlenimleri daha sonradan siliniyor mu?

Hocam 2008 den beri işleyen bir firma böyle birşey olacağını düşünmüyorum.

---------- Mesaj saat 14:51:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:50:45 civarında gönderildi. ----------

Bu parayı şimdiye kadar alan olmadı.
Orda kasılan parayı sadece Hit çekmek için kullanabilirsin.

Hocam ben link kısaltma sitelerininden aldığım linki sitelerime ekliyorum hitler sisteme işliyor. :)

Hocam ben link kısaltma sitelerininden aldığım linki sitelerime ekliyorum hitler sisteme işliyor. :)

Bende onu dedim zaten Hitleap Ordaki kazancı Ödemez.
Ordaki Kazanç bir nevi Kredidir, istediğin siteye Hit kasarsın Hitleap aracılığıyla.

Firmayla alakası yok hocam youtube bu botun farkındaysa buradan gelen izlenimleri siliyordur büyük ihtimalle.

Pardon ben sitedeki hitlerimiz silinirmi diye anladım. Youtube da normal üyelik sıkıntılı çünkü site üzerinden gönderiliyor hit. Ama premium üyelik alınırsa pek mümkün gibi değil. Premium üyelikte istediğiniz yerden hiti gönderebiliyorunuz. Twitter,google,facebook gibi.

Pardon ben sitedeki hitlerimiz silinirmi diye anladım. Youtube da normal üyelik sıkıntılı çünkü site üzerinden gönderiliyor hit. Ama premium üyelik alınırsa pek mümkün gibi değil. Premium üyelikte istediğiniz yerden hiti gönderebiliyorunuz. Twitter,google,facebook gibi.

Benim de demek istediğim buydu. Premium üyelik fiyatları nedir?

7£ ile premium hesap yapabılırsınız ılgılı hesabı ama ılgılı arkadaslarında dedıgı gıbı kazanc saglama yok suanda hıtleapda ancak farklı kısılerle anlasıp web sıtelerını belırlı bır ucret karsılıgında hıt saglıyabılırse ancak oyle kazanc elde edılebılır bırden fazla arama motoru uzerınden gonderılıyor zaten

Hitleap para kazandırmıyor ama referansınızdan kayıt olup premium alınırsa size komisyon veriyor.

1-Dakikalar paraya dönüşmez.Dönüşür diyen varsa da yalan söylüyor..Yaklaşık 100bin dakika kasmışımdır.
2-Senin refinden üye olup premıum alan olursa sana komisyon gelir..
3-Bu siteden ödeme aldım reflerim sayesinde 5.60€ almıştım.

1-Dakikalar paraya dönüşmez.Dönüşür diyen varsa da yalan söylüyor..Yaklaşık 100bin dakika kasmışımdır.
2-Senin refinden üye olup premıum alan olursa sana komisyon gelir..
3-Bu siteden ödeme aldım reflerim sayesinde 5.60€ almıştım.

Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım. Konuda gerekli düzenlemeyi yaptım. Zaten konuyada alınıdır diye yazmıştım. Herkes senin gibi açıklayıcı mesajlar atmıyor. Direk insanları yargılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri